Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

ΣΩΣΤΟς…ΚΑΤΣΕ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΟΥΛΑ ΜΑς ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ…
ωχ…παλι τα καπς πατησα…

[CENTER]

ΟΡΕΣΤΗΣ (ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ): Ποιος είναι εδώ;
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ (ΓΚΙΩΝΑΚΗΣ): Εμείς οι δύο!
ΟΡΕΣΤΗΣ: Να και οι τσαχπινιές…
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Τι θέτε; Θέτε τίποτα;
ΟΡΕΣΤΗΣ: Έχεις μια πορτοκαλάδα ρε;
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Πορτοκαλάδα θέτε;
ΟΡΕΣΤΗΣ: Ναι.
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Από πορτοκάλια;
ΟΡΕΣΤΗΣ: Όχι, από μούσμουλα.
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Καλό!!!
ΟΡΕΣΤΗΣ: Να που το ρίξαμε κι οι δυο στις τσαχπινιές και πως θα βγάλουμε άκρη. Φέρε μια πορτοκαλάδα ρε.
ΟΡΕΣΤΗΣ: Πορτοκαλάδα, λεμονάδα…
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Λεμονάδα θέτε;
ΟΡΕΣΤΗΣ: ¶ντε, λεμονάδα.
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Από λεμόνια;
ΟΡΕΣΤΗΣ: Ώρε τι θα γίνω εγώ με δαύτον! Ρε, έχεις μια γκαζόζα;
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Γκαζόζα θέτε;
ΟΡΕΣΤΗΣ: Γκαζόζα, σόδα ό,τι να΄ναι.
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Σόδα θετε;
ΟΡΕΣΤΗΣ: Βρε τι θα γίνω εγώ με σένα;
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Μια μου λέτε πορτοκαλάδα, μια λεμονάδα, μια σόδα, τι θέτε τέλος πάντων;
ΟΡΕΣΤΗΣ: ¶κου εδώ. Μια κι έξω: πορτοκαλάδα!
ΟΡΕΣΤΗΣ: Α!..σταμάτα μην το πάμε πάλι απ΄την αρχή.
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Να σας δώκω…

ΟΡΕΣΤΗΣ: Ρε, συ. Ποιός καθόταν εδώ;
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Πού;
ΟΡΕΣΤΗΣ: Σ’ αυτό εδώ το τραπέζι.
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Κανένας. Κάθονται στο τραπέζι οι άνθρωποι;
ΟΡΕΣΤΗΣ: Ποιός καθόταν εδώ μωρέ;
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Στο τραπέζι;
ΟΡΕΣΤΗΣ: Όχι, στις καρέκλες.
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Α, στις καρέκλες, μάλιστα. Αλλά εσείς μου λέτε στο τραπέζι. Στο τραπέζι δεν κάθονται οι άνθρωποι.
ΟΡΕΣΤΗΣ: Βρε πανάθεμα τον. Βρε λεβέντη μου, σ’ αυτές εδώ τις καρέκλες, που είναι και οι δύο πορτοκαλάδες, ποιοί κάθονταν;
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Ποιοί κάθονταν;
ΟΡΕΣΤΗΣ: Ναι!
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Δεν ξέρω.
ΟΡΕΣΤΗΣ: Πώς δεν ξέρεις;
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Που θέλετε να ξέρω. Δεν ήμουνα εδώ… Αλλά πάλι, δυο πορτοκαλάδες… Ε, δυο θα ήτανε… ζευγαράκι θα 'τανε!
ΟΡΕΣΤΗΣ: Και δε μου λες; Αυτό το ζευγαράκι που καθότανε εδώ, που στο διάλο έχει πάει τώρα;
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Ε, ζευγαράκι είναι. Θα έχει πάει κατά τα πευκάκια. Τα ζευγαράκια τραβάνε τη μέρα κάτω από τα πευκακια και το βράδυ κατά την αμμουδιά.
ΟΡΕΣΤΗΣ: Ώστε έτσι λοιπόν τα ζευγαράκια. Είτε μέρα είναι είτε νύχτα, την κουτσουκέλα τους θα την κάνουνε…

ΟΡΕΣΤΗΣ: Βρε συ, δε μου λες, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός είναι αυτός;
ΤΡΕΛΟ-ΜΠΡΙΛΗΣ: Όχι, Έλληνας είναι!

ΟΡΕΣΤΗΣ: Πες μου, να χαρείς τα παιδάκια σου, αν έχεις.
ΚΥΡΑ-ΘΟΔΩΡΑ (ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ): Καλέ, πως δεν έχω παιδάκια. Έχω και μάλιστα όπου να ‘ναι, θ’ αποκτήσω κι εγγονάκι.
ΟΡΕΣΤΗΣ: ¶χου και δε μ’ ενδιαφέρει…

ΟΡΕΣΤΗΣ: Μουστάκια, εμείς οι δυο όπως πάμε, θα φάμε τα μουστάκια μας. Κι επειδή εγώ δεν έχω, ό,τι φάμε, θα το φάμε απ´ το δικό σου…

ΟΡΕΣΤΗΣ: Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Τώρα θα μου πεις, γιατί ν ‘αγαπάει και τον κλέφτη και να μην αγαπάει μόνο τον νοικοκύρη; Θεός είναι αυτός. Μπορείς να του πεις και τίποτα; Σου λέει, κύριε… όχι μόνο τους νοικοκυραίους. Εγώ θ’ αγαπάω και τους κλεφταράδες. Ε… αγάπα τους![/CENTER]

Χοχ, θεουλης Σταυριδης, θεικες σκηνες.

Νωρίτερα κατά έξι μήνες θα απαγορευτεί το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση, η απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους θα απαγορεύεται από την 1η Ιουλίου 2009 και όχι από την 1η Ιανουαρίου 2010, όπως αρχικά προβλεπόταν.

Ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι προχώρησε στην επίσπευση εφαρμογής του μέτρου μετά από σχετικές εισηγήσεις αλλά και γιατί τους καλοκαιρινούς μήνες οι πολίτες μπορούν να προσαρμοστούν καλύτερα στο νέο μέτρο.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=964280&lngDtrID=244

:smiley:

αντε να δουμε που θα παει κι αυτο το στορυ

πειναω και βαριεμαι

κλεινω

ερχομαι σε λιγο ομως!

Το αβαταρ του χριστουγεννου το αφιερωνω στο ανχολι που περνα δυσκολα κει στην εξορια.

Πεινω.

Αυτός έχει μόνιμο?

Ο κυριος Wentz, ομορφόφραντζας μπασιστας πιο-διασημος-απο-τον-φροντμαν των Fall Out Boy, αφου παντρευτηκε και γκαστρωσε την που-πηγε-η-μυτη-σου Ashley Simpson, ονομασε το παιδι τους Μογλη. :expressionless:

Εχω κοιμηθει μια ωρα…χανομαι…

βαριεμαι τοσο πολυ που βαριεμαι να ποσταρω ακομα

E μη ποσταρεις. Δε μας λυπασαι?

οχι

ειδα οτι ποσταρες και χαρηκα

νομιζα 8α ποσταρες τιποτα καλο αλλα…

Τι αλλα. Το ποστ μου ειναι το πληκτρολογιο του ροκινγκ! Η φωνη του λαου!

να η παπαρηγα

χαχαχαχα

Ποια παπαρηγα ρε ηλιθιε. Να ο βακιλλος θα λες. Ποιος την και την παπαρηγα (:

ναο βακιλλος

www.1431am.org
ακουτε μας ωρε

Μολις προωθησα ενα chain mail που λεγε οτι θα πεθανω οπως διαφοροι αγγλοι που δεν το καναν. Ειμαι πολυ χαρουμενη. Πρωτη φορα που δεν πεθαινω εδω και 7 χρονια. Παω για υπνο.

Διαβαστε!

hahahahahaha

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=878712&catID=16