Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Νομιζω οτι η μπουγατσοκοπτικη με λεηζερ, δεν εχει πλεον μελλον.

• 666 σε αυτό
  1. @Karvou, το ποστ μου στο αστυνομική βία σε παρακαλώ πήγαινε το στο τόπικ για τα επισόδεια, εγώ μπερδεύτικα και το έβαλα αλλού

2. Κάτι που ταιριάζει στο τι γίνεται

:p:lol:

χαχαχα

Δε παθαίνει τιποτα ρε και να πέσει, θα τον σώσουν οι “αερόσακκοι”…:stuck_out_tongue:

Αχου τα μωλεεεεεεεεεεεεεεε:oops::oops::oops:

ένας τέταρτος λείπει από τη φώτο. Αυτός που έκαψε τη βιβλιοθήκη. Τότε θα συμπληρωθεί το καρέ τυπικών άχρηστων. Καληνύχτα παιδιά και ας ελπίσουμε να έρθει καλή μέρα αύριο…

Dude, sorry για το ηχητικό, τώρα που γύρισα σπίτι ενημερώνομαι και εγώ. Τη μέρα, δε μπορώ να ακούω τέτοια από το γραφείο…

Πο ρε π@υστη μ,δεν παιζει υπνος με τπτ παλι…

γτ ετσι??

Για κατι τετοιες καταστασεις καταφευγω στους Enigma:p

Δεν ξερω,εδω και μια βδομαδα,6-7 το πρωι υπνος και αποτομο ξυπνημα στισ 10-11 κ παμε παλι…ταχω παιξει…εφαγα και ενα δακρυγονο στη μαπα σημερα και με εχουν γ@μησει τα ματια μου…xaxa,enigma Τωρα,ισως και να ελεγε…

ναι αλλα πρεπει να αλλαξεις αβαταρ ρεστλες γτ ακομα και γω που νυσταζα τωρα κυπνησα με…καψες…

Ναι ρεστλεσ,δεν παλευετε,ενδοπαλαμικη πεοταλαντωση 6 το πρωι δε λεει τωρα,μην μας το κανεις αυτο…

Aπο δω και περα τις μεταμεσονυκτιες ωρες το avatar μου θα μεταμορφωνεται σε αυτο
Αμα ειναι πολυ σεκσι πειτε μου να βρω αλλο:p

Ρε Λουπιν αντρας εισαι η κοπελα;;;;:stuck_out_tongue:

αντρας ρε!!!εδωσα καμια λαθος εντυπωση μηπως???:-s

Χαχαχαχαχαχα,ρε συ,στο προφιλ σου εχεις την φωτογραφια μιας κοπελας!Λεω κι εγω,μην ανησυχεις,δεν δινεις λαθος εντυπωση απο τα post σου:p:p

ΟΥ ρε:p:p,εγω ειμαι,αποκριες 2008,MOTLEY CRuE TOUR…8)καλα,εχει σπασει καθε ρεκορ αυτη η κουστουμια…

Χαχαχαχαχαχαχα,οχι ρε φιλε!Οντως,θεικη αμφιεση!

χαχα,αμα εβαζα φοτο και με το ολο συνολο,κολαν δλδ κ δεν συμμαζευετε,θα ετρωγα κανα ban…

Ε και τι σε νοιαζει;Ολο και καμμια φαν των Motley θα εριχνες:p

Μια απορια εχω,το μαλλι ειναι το κανονικο σου ετσι;Πως τα καταφερνετε ρε ατιμοι και αφηνετε μακρυ μαλλι;Εγω αν κανω να κουρευτω πανω απο διμηνο γινεται ο τριτος παγκοσμιος στην κεφαλα μου:p