Πφφφ!!!
Συνεχιζωωωω… ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ FTW!!! Τα φτιαχνω εδω και τωρα με οποιον εχει μακρυ μαλλι, ισιο, πολυ και ειναι μαναρι!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πφφφ!!!
Συνεχιζωωωω… ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ FTW!!! Τα φτιαχνω εδω και τωρα με οποιον εχει μακρυ μαλλι, ισιο, πολυ και ειναι μαναρι!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ψήσου…
[SPOILER]
:har::har::har:[/SPOILER]
Ειπαμε ΜΑΝΑΡΙ αυτο ειναι ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ οχι ΜΑΝΑΡΙ!#-o
Ποτε κοτσιδα…:p…
Καλα ναιιι εμενα συμφωνη με βρισκεις αλλα λεω αν σου την δινουν!
Δεν είναι λίγες οι φορές που η βλακεία που έχει ενσωματωθεί με το είναι μας, μας κάνει μεγάλους φανφαρόνους. Επίσης, δεν ειναι λίγες οι φορές που νιώθει κανείς τη ζεστασιά και την άνεση του σπιτιού του. Είναι ακόμη ωραίο όταν κράτος και λοιποί (βλέπε Βαλλιανάτος, Βοσκόπουλος, Άδωνης) φωνάζουν με τη φωνή μας, για την πάρτη τους.
Το παρόν θρεντ αποτελεί στέκι για όλους εσάς που το πεζοδρόμιο σας ενοχλεί να είναι γεμάτο με πατημένες τσίχλες, για όλους εσάς που η παραγωγή του Death Magnetic ήταν άθλια, για όλους εσάς που έχετε τη δύναμη να σιωπάτε ακόμη και αν ο 15χρονος ήταν γιος/αδερφός/φίλος σας, για όλους εσάς που πονάτε όταν πατάτε ξυπόλυτοι πάνω στα lego. Α! Και για σένα που τόλμησες να πάρεις στρινγκ στη μητέρα του καλύτερου σου φίλου. Κόπιασε χρυσό μου.
Ευχαριστώ το μπάτσο που εξοστράκισε μια σφαίρα κατά τρομοκράτη. Ευχαριστώ και εσάς που με διαβάσατε.
Λευτερια στους μπαναρισμένους που χρησιμοποιούν vista και παίζουν game boy. Λευτερια στον Περιανδρο.
Λευτερια στα σκλαβωμένα μυαλά.
Φωτιά και τσεκούρι σε αυτούς που μπάναραν απο τη ζωή τον 14χρονο γκάρντιαν που άκουγε και Maiden.
Αφιερωμένο στο Τζουτζέ που κρύβεις μέσα σου. Εσύ!
Αγάπη με εκπλήσεις κάθε φορά.
Νομίζω έχει επέλθει αναρχία στο φόρουμ όμως. Αναγκάζομαι να προσκαλέσω τον Τζον Λοκ
εγώ πάντως για καλό και για κακό, νομίζω πως πρόλαβα…
Σορρυ στα παιδια που θρηνουν το μπατσο. Κλαψ.
Ήταν ένας ήρωας όπως και να το κάνεις. Σκέψου ότι μπορεί να πέταξε τσίχλα στο πεζοδρόμιο ο πιτσιρικάς.
Ακόμα υπάρχει αυτό το ποταπό θρεντ;
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!Α ρε αρειανε οτι και να πω ειναι πολυ λιγο,εισαι τεραστια μουρη ρε συ:p
Πολύ ενδιαφέρον θρεντ.
Αν με ενοχλεί ένα σφηνομένο κάρκαδο είμαι ον τόπικ?
Πρόλαβα
εγω που χρησιμοποιω xp και παιζω game boy εξομοιωτη γιατι το κανονικο gameboy ειναι χαλασμενο
μπορω να γραφω σε αυτο το θρεντ???
Οχι και προτεινω ισοβιο μπαναρισμα:)
οκ
αποχωρω!!!
Το αρχικο ποστ ηταν σαφεστατο. Εξυπνα παιδια ειστε. Μη με αναγκαζετε να ντυθω μπατσος.
μη μας κολάζεις σατυρε…
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ. Τι ειναι το θρεντ μου? Κομμα της ακροδεξιας? χαχαχαχαχα
Η κυρά-Φροσύνη ήταν Μπαουγκ.
Για τον γκάρντιαν τι να πω, πολύ καλό παιδί. Χαμηλών τόνων και καθωσπρέπει. Έπεσα απ’ τα σύννεφα