Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Που τους ανοίγεις αρχικά.

και σε δεύτερη φάση που τους δίνει κιόλας…

Now playing: Edguy - The Savage Union
via FoxyTunes

Όχι. άμα τους ανοίξεις θα τους δώσεις κιόλας. Απλά μου κάνει εντύπωση η διάθεση του να πάρει σοκολάτες και να μαζέψει ψιλά.

Me agrees

me agrees too

Αν δεν ερχοντουσαν απο τις 6.00 τα χαραματα να χτυπαν κουδουνια, θα ειχανε ελπιδες…

Δεν ξερω τι λετε αλλα καποτε απο καλαντα αγορασα Atari 2600…

Και γω 1η λυκειου αγορασα το XBOX… αλλα ημασταν 3 κοπελες και ενας μαντραχαλος με κιθαρα και φοραγαμε στολες…:lol::lol::lol::lol:

για κάλαντα μια φορά είχα πάει και αυτή στο γυμνάσιο,είχαμε ντυθεί με άλλους 2 Αγίος Βασίλης και τα λέγαμε για τον χαβαλέ…βέβαια όταν μας έβλεπαν(γέλαγαν) μας έδιναν κιόλας(δεν μας κακοφάνηκε εννοείτε)…
ποτέ δεν ανοίγω γιατί όπως είπες χτυπάνε τα κουδούνια από τις 6!!
μου να τα πάρει και να τα σηκώσει!

Now playing: Edguy - The Savage Union
via FoxyTunes

Καλά τώρα που το σκέφτομαι δεν θα τους ανοίξω, ασχέτως άμα εγώ θυμάμαι να χαίρομαι όταν μάζευα λεφτά από τα κάλαντα, και επίσης τα 13-άχρονα πλέον, πίνουν αλκοόλη, καπνίζουν σαν αράπηδες, έχουν συμμορίες, και δέρνουν άλλα παιδάκια, και τους παίρνουν τα κινητά, πετάνε πέτρες στα αυτοκίνητα από γέφυρες,και είναι και αναρχικοί και αλλοδαπά ? ¶σε μαλακίες λέω, τα παιδάκια τα σημερινά, είναι έξυπνα, ξέρουν πολλά πράματα, και γενικά να παλεύουν για το μέλλον τους, γιατι έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα στην ηλικία των 13 και θέλουν να λύσουν και το προβλήματα μιας οργανωμένης κοινωνίας.

Μπερδεύτηκα τώρα, τελικά να τους ανοίξω ή όχι ? Το οτι εγώ δεν πήρα ατάρι - όπως ο προσφιλής νταβιαν - αλλά, πήρα άλλα πράματα με τα 20-άρικα και τα 50-άρια χρώματος μπλε και, ήμουν μες τη τρελή χαρά, αυτό μονάχα αρκεί πιστεύω.

Εγώ πάντως έχω έναν πάκο με ψιλά εκείνη τη μέρα και τους δίνω. Αν και τα τελευταία χρόνια έχουν λιγοστέψει πολύ. Μάλλον θα φοβούνται οι γονείς να τα αφήνουν ελεύθερα στους δρόμους…

Να τους ανοιξετε παιδια…Χαιρονται τα καημένα πολύ και να τους δωσετε κ λακτακια:)

να τους ανοιξετε ναι.

Εγώ πήγαινα και τα έλεγα μέχρι 20 ετών μαντράχαλος!!! :oops::oops::oops::oops:

Μην ειστε μισανθρωποι, ανοιχτε στα παιδια(αν δεν ερθουν 7 το πρωι ε) και δωστε κανα ψιλο.
Ειδικα στα παιδια της γειτονιας, μην σας πουνε και τσιπηδες.:-s:p

Kαλα και στις 7 και στις 6 να ρθουν …Γιορτες ειναι…
Το πιο ακραιο ειναι που ειχε ερθει ο σκουπιδιαρης της γειτονιας μου χαζουλης γυρω στα 40 μου τα ειπε και μετα μου ειπε να του δωσω 10 ευρω και να τα κρατησω απο τον μισθό του:lol::lol::lol::lol:

Το πιο κορυφαιο με σκουπιδιαρη (δεν μ’αρεσει αυτη η λεξη ρε γμτ, πολυ υποτιμητικη anyway)

Σε φιλικο σπιτι χτυπησε το κουδουνι ο σκουπιδιαρης αγιες μερες για να παρει κανα δωρο… αλλα ελειπαν οι γονεις και ανοιξε ο πιτσιρικας 12-13 τοτε… Και λεει ο σκουπιδιαρης αν εχει να του δωσει κατι και ο μικρος του εδωσε δυο σακουλες σκουπιδια…:lol:

:lol::lol:
Και μετα σου φαινεται υποτιμητικό το “σκουπιδιαρης”:lol::lol::lol::lol:

:lol2::lol2::lol2:

Εσύ δεν έφαγες μπαν?

χαχαχαχαχααχα Ποσο χρονων εισαι??

Καλα, αυτο με τους σκουπιδιαρηδες με εχει διπλωσει μιλαμε. Πω πω! Θα πεθανω απο το γελιο λεμε!

Έφαγε και δε μας εξήγησε και κανείς το λόγο…

όπως ακριβώς και ο τολκι…Λετε να προκειται για απαγωγη εξωγηινων8O?