Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

:? :? :expressionless:

Ο καρβου δεν πατησε μπαν.Απλα του γλιστρησε το ποντικι πανω στο κουμπι:roll::roll:

γεια σου ρε καρβου ματατζη του φορουμ

Η δικαιοσυνη θα κρινει αν τελικα επρεπε να χαθει αυτο το σιχαμα.:frowning:

Θα βαλουμε την negative creep για δικηγορο που ειναι αγαπησιαρα

Οικονομολόγος εδώ.Δεν ξέρω απο τέτοια σατανικά πράγματα

Εξοστρακισμός παιδιά. Τον monte στόχευα…:frowning:

Πειτε ρε παιδια και σε μας που δεν μιλαμε μαζι του με μουσουνου!Ειναι προσωρινο παντως ετσι;

επειδή εσύ είσαι μπάτσος, εγώ τι είμαι ? γνωστός-άγνωστος? :?:lol:

Νυστάζω !! ¶ρε μαλάκα Σπύροοοο !!! Έχε χάρη που γιόρταζες σήμερα…

καλημερα στις κουκλες του φορουμ…

mike stan,ellanor,freedom,bacillus,leris,demon cleaner και τα αλλα τα παιδια!:lol::lol::lol:

βαριέμαι να βγω έξω να αγοράσω κρεμμύδια για να φτιάξω το κιμά που περιμένει να μαγειρευτεί.

Εμένα με άφησες τελευταίο όμως… :frowning:

Δεν μπορω να περιμενω το καινουργιο αλμπουμ του Frusciante γμτ μου!!! :frowning:

Ενέδρα θανάτου έστησαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, και δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον επιχειρηματία Χαράλαμπο Λαζαρίδη, ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «ΜΟΥΣΕΣ»-επί της Λ.Συγγρού- και σύντροφο της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη.

[I]Ήταν 00.20, όταν οι δράστες, περίμεναν τον επιχειρηματία και τη σύντροφό του να βγουν από το ξενοδοχείο «Pluzer» της οδού Αλκυονίδων, στο οποίο είχαν καταλύσει το τελευταίο διάστημα, μαζί με το αβάπτιστο μωρό τους και τη νταντά του. Μόλις το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο μαύρο BMW τζιπ του επιχειρηματία, άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ. Ο επιχειρηματίας, έπεσε νεκρός ενώ ελαφρά τραυματίσθηκε η σύντροφός του. Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητο την ώρα της επίθεσης είχε επιβιβαστεί και η νταντά με το μωρό.

Η τραγουδίστρια, αν και τραυματισμένη κατάφερε να κινηθεί μέχρι το ξενοδοχείο και να καλέσει σε βοήθεια. Ασθενοφόρο τη μετέφερε στο Ασκληπιείο της Βούλας, που βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το ξενοδοχείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με τραύμα στο πόδι.

Κλιμάκιο της ασφάλειας Αττικής που έσπευσε στο σημείο της επίθεσης, εντόπισε και περισυνέλεξε 30 κάλυκες.[/I]

[I]Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιώκα, ο οποίος διενήργησε και τη νεκροψία στη σορό του επιχειρηματία, διαπίστωσε ότι έχει δεχτεί σφαίρες στην κοιλιά, το λαιμό, τον θώρακα, ενώ η ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (13/11) στο νεκροτομείο Αθηνών. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων, γίνεται λόγος για δύο άτομα που είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στον επιχειρηματία κρυμμένοι πίσω από θάμνους, και αμέσως μετά, επιβιβάστηκαν στη μηχανή και κατάφεραν να χαθούν μέσα στη νύχτα.

Η επίθεση σε βάρος του επιχειρηματία και της συντρόφου του, διαδόθηκε πολύ γρήγορα στον κύκλο του επιχειρηματία και της συντρόφου του και αρκετοί φίλοι και γνωστοί τους έσπευσαν στο σημείο, ανάμεσά τους και η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία επίσης τραγουδίστρια, Πόπη Μαλιωτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα είχε πάρει το «μήνυμα» ότι άνθρωποι που κινούνται στη νύχτα τον αναζητούν και γι αυτό το λόγο εκτιμούν οι αρχές είχε βρει κατάλημα στο ξενοδοχείο της παραλιακής. Φαίνεται όμως ότι τον εντόπισαν, του έστησαν ενέδρα και τα ξημερώματα τον εκτέλεσαν.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής. [/I]

cosmo.gr

8O8O8O

Taking the term “death metal” to an all new level, a 19-year-old Italian heavy metal singer was arrested for stabbing the guitarist in her band.

Christina Baizano of the band Soul Cry reportedly stabbed the 16-year-old guitarist of her band for playing the wrong notes during a rehearsal. She accused the guitarist of “sounding evil”.

Baizano is being charged by the Genovese police for attempted murder.

There?s no doubt that rock music has a history of egotistical singers and band conflicts, but very rarely do we see singers stabbing their guitarists. In her defense, however, maybe he really messed up that solo.

Εγω τα λεω πως ειναι του εξαποδω αυτα, αλλα ποιος μακουει μενανε? [-X[-X

Φυσικα μιλας για τις γυναικες…Ναι,ειναι του διαβολου[-X:p

Νταξει. Ποιος λεει οτι δεν επαιζαν ισως ψυχολογικα προβληματα. Δεν ειναι φυσιολογικη αντιδραση.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=7040

Σ αυτο το τοπικ που στο καλο βρισκεται αυτη η αφισα;:-s

υπομονηηη:)

σε αφησα τελευταιο για καλυτερη εντυπωση…λες να χω ξεχασει τις στιγμες που περασα με το κεφαλακι?:roll::roll: