ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΤΗΝ 6η ΑΙΣΘΗΣΗ
Και καθε βραδυ σε βλεεεεεεεεεεπω στ’ονειρο μουυυυυυυυυυυ
εισαι ενα εγωπαθες εγω
χωρις αισθημα και αιδω!
Πόσταρες τον πατρινό ύμνο?:lol:
:dance::dance:
ρε μολις ξυπνησα και ειδα στον υπνο μου οτι ημουν στα μετρπολις και δουλευε εκει ο κολλητος μου και οπου και αν κοιταζα εβλεπα ακυκλοφορητα σιντι/ντιβιντι λ.π… που δεν τα ειχα ξαναδει…ο παραδεισος μου…ξυπνητηρι σε μισω…
σταμάτα να χιονίζεις. Βαρέθηκα να βλέπω χιόνι. Σταμάτα. Θα μετρήσω ως το 5. Να εχεις σταματήσει.
1…2…3…4…5… Σταμάτα ρε γαμώτο! Σταμάτα!Σταμάτα!Σταμάτα!Σταμάτα!Σταμάτα!
Γιατί δε σταματάς? Καλά ρε… θα σου δείξω! Θα δεις τι θα πάθεις! Θα αυξήσω το Global Warming και θα πάρεις τα φρύδια μου ρε!
Ε ρε BLUES WIRE εγγύηση
Οχι αλλα σουβλακια…θα μετρησω μεχρι το 5 και να μην εχω αλλα σουβλακια μπροστα μου
:D:D:D
Τι πορείες έχει στο κέντρο της Αθήνας σήμερα εκτός από ΠΑΜΕ και ΣΑΣΑ; Είναι λίιιιγο επείγον, ας απαντήσει όποιος ξέρει. Ευχαριστώ!
οχι απαντηστε σε μενα οποιος 3ερει!!χθες στη σειρα Γ4 στο τελος εδειχνε αποσπασατα απο το schoolwave.
ποιο τραγουδι εδειχνε??το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ο τραγουδιστης ειναι χοντρουλης και στην μπαντα υπηρχε μια κοπελα που επαιζε βιολι!!!λοιπον λοιπον???
Ροζ Τοστ - Razor Thoughts
σαγαπω
Εισαι τυχερος γιατι βλεπω τη σειρα και επειδη την εχασα χτες την κατεβασα οποτε:wink:
χααχ!εγω με το ζορι την ειδα χ8ες και ενω καταριομουν τη ζωη μου κατεληξε σε κατι καλο…γτ το κομματι ειναι γαματο!!
το ανεφερε στο τελος??
Tα κλιπακια που βαζει καθε φορα στο τελος απ το σκουλγουειβ πρεπει να ναι απο οφφισιαλ ντιβιντι γιατι ναι ελεγε συγκροτημα+τιτλο:wink:
χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,
χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,χιονίζει,
Now playing: Eluveitie - Anagantios
via FoxyTunes
Τα σπάει, α?
Αυτό που τώρα μού συμβαίνει πρέπει να σας πω γιατί θα τρελαθώ. Ξέρω ότι είναι λάθος μα δεν ξέρω πώς το έπαθα αυτό …
:dance: :dance:
:
:lol::lol:Ναι,γαμω.Κι οχι αλλο Νταλαρα επισης(που λεει κι ο Πανουσης).