Πόσο θα ήθελα μη ξανακούσω για RHCP σε αυτό το φόρουμ αλλά και ότι σχετίζεται με αυτούς :D:D
Εισαι κακος. Ακου τωρα καντ στοπ.
Scary Kids Scaring Kids ρεε
Now playing: Scary Kids Scaring Kids - The City Sleeps In Flames
via FoxyTunes
Κακεεε…
Εδω εγω που τους ακουω κοντευω ν’αηδιασω.
Α,ρε Νικο πες τα γιατι εμενα δε μ’ακουνε.
2-3 κομματάκια λένε αλλά για παραπάνω δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ο Kiedis είναι χάλια ούτως η άλλως
αυτός ο κούρκουλος μια ζωή αγγούρι
Συνεχιζεις…
Καλα τοτε θα λεμε για Kooks …
Oι κουκς ειναι απο τα πιο μισητα συγκροτηματα εβερ, ερχονται λιγο πισω απο τον Μομπι.
Ετσι διαβασα τουλαχιστον
Μια χαρά οι Kooks να το μεταφέρεις και στην εταίρα πεπεροκαμμενη!
χαχαχα αφήστε ρε τον μομπι ήσυχο
Ό,τι λέει η Negative να λέτε το ανάποδο!
Στηρίζω Negative! Οι Kooks μπορεί να είναι αντιπαθέστατοι, αλλά και οι δύο δίσκοι τους είναι καταπληκτικοί!
Να καεί,να καεί το μπου…ο η Βουλή…
ναι μόλις γύρισα από Αn…8)
Now playing: Amon Amarth - Twilight of the Thunder God
via FoxyTunes
…
φτιάξε μας κι άλλο βραδιάτικα
και μετά λες γιατί να μην βάλεις φωτιά σε αυτό το μπουρδέλο που λέγετε ελλάδα…:x
Να καεί,να καεί το μπουρδέλο η Βουλή,γιατί από κει αρχίζουν όλα!
sorry για το λεξιλόγιο…
Now playing: In Flames - Gyroscope
via FoxyTunes
Η πρότασή σου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα! Πραγματικά, σαν να το βλέπω μπροστά μου. Για κάθε κάδο που καίγεται, προστίθενται δέκα ευρώ στο μισθό μας. Για κάθε βιτρίνα που σπάει, η τιμές των προϊόντων πέφτουν στο μισό. Φτάνει μόνο να καεί η βουλή, και την άλλη μέρα το πρωί η παιδεία θα γίνει παραδειγματική.
Πραγματικά, είναι θλιβερές οι νοοτροπίες μας. Έχουμε βγάλει την ουρά μας απέξω και, για τα χάλια μας, φταίνε οι άλλοι οι κακοί.
Το πρόβλημα δεν είναι το λεξιλόγιο, είναι το περιεχόμενο και το πόσο αυτόματα το ξεστομίζουμε.
ναι αλλά όταν βλέπεις ότι υπάρχουν τέτοια παραδείγματα σαν αυτό λες οκ γιατί να είμαι έλληνας την ατυχία μου!
δυστυχώς καλός ή κακός ζούμε σε μια χώρα όπου και αυτή η λύση είναι λίγη μπροστά σε αυτό που πραγματικά χρειάζονται…
τέλος πάντων μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, έχουν υποθεί πολλές φορές εδώ μέσα…
Now playing: Anathema - Regret
via FoxyTunes
Βασικά με την πολλή καύση μολύνεται η ατμόσφαιρα 8)
Όλα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ καλύτερα (υπό όρους βέβαια), αν έφευγαν όλοι αυτοί από την πολιτική. Αλλά όχι μέσω εκλογών… Τελικά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα το γνωστό σύνθημα “Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι, θα ήταν παράνομες” :-k
Πιθανόν να έχουν ειπωθεί πολλές φορές, αλλά η θλιβερή νοοτροπία παραμένει. Αυτό που λες κατ αρχήν δεν είναι λύση και παρεμπιπτόντως δεν είναι καν εκδίκηση. Οι καταστροφές πλήττουν το λαό, κανέναν άλλο.
κάνας free καλός ID3 tagger?