:bow2:
Kαι πάλι σας ευχαριστώ όλους/ες για τις ευχές σας…Να είστε καλά…
Bluezlick…:hippy: :lol: :lol:
Νύχτααααααααααααααααααααααααααααααα!!! :sleep:
κ εσυ δικος μας ε?:lol: :hippy:
Αφιερωμενο!!!
http://www.youtube.com/watch?v=1KAJWx-WWy0&mode=related&search=
και το καλυτεροοο
http://www.youtube.com/watch?v=m4l2UUueH5Q ( ετσι ήμουν πιτσιρίκι…:roll: )
:lol2: :lol2: :lol2:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aυτο ειναι πραγματικα ΘΕΙΚΟ!
απο το in.gr
[I]Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην πισίνα ξενοδοχείου της Κέρκυρας ένας μαθητής από την Ξάνθη, ο οποίος συμμετείχε σε σχολική εκδρομή στο νησί.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Νέα Ελληνική Τηλεόραση, οι μαθητές έφτασαν στο ξενοδοχείο το βράδυ της Δευτέρας.
Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίοι εξέτασαν τους συνοδούς καθηγητές, αλλά και πολλούς μαθητές. Η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου από τα πρώτα στοιχεία προέκυψε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.
Το όνομα του άτυχου μαθητή από την Γλαύκη της Ξάνθης δεν έχει γίνει γνωστό. [/I]
Και εγώ σήμερα είδα ένα σκοτωμένο γλάρο… ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!! [-X
Δεν το ανεφερα με σκοπο να χαλσω τη μερα κανενος, απλα ειναι μια ανθρωπινη ζωη, μπορει να σε αγγιξει οταν το μαθεις αλλα μετα απο 5 λεπτα το ξεχναε για τι δεν τον ξερεις, λογικο, το θεμα ειναι ομως να γινει καυτι για να μην ξανασυμβει.
δεν το καταλαβαίνω αυτό…σε αυτόν τον κόσμο ζούμε και αυτά γίνονται…ο άλλος πέθανε,γονείς έχασαν τον κόσμο και μας πείραξε που θα μας καθίσει λίγο ανάποδα ο καφές πρωινιάτικα?
Εχει κανεις ιδεα τι γινοταν σημερα στο Συνταγμα?:-k
Πωπω…
Καλά, άκουσα και άλλα για δηλητηριάσεις και τέτοια σε εκδρομές αυτές τις μέρες…
ΤΩΡΑ τους πάνε; :-k Δεν καταλαβαίνω τι παίζει… τεσπα.
Χάλι αυτά, όπως και τότε με το Μαλλιακό…:-s
Εγώ πάλι γύρισα σώα κι αβλαβής…
humor is just humor… some understand it , some not…
ήταν το πρώτο μνμ που είδα μολις ξύπνησα και αυτό ήθελα να γράψω και αυτό έγραψα.
Επίσης δεν με πείραξε που θα μου καθόταν ο κάφες στραβά , αλλά όπως είπα ήταν γερό τούβλο πρωί πρωί , γιατί κάποιους τους ενοχλεί αυτό το θέμα ακόμα και για αγνώστους.
Καληνύχτα παίδες, δύσκολη μέρα η σημερινή…
Με ποιο τροπο μπορει καποιος να διωξει τη βαρεμαρα απο τη ζωη τ:p ου
δοκίμασες να της μιλήσεις ανοιχτά?
Ασε φιλε ειναι πολυ κλειστος τυπος , δεν ανοιγεται ευκολα…:lol: :lol:
Αν αναμείξω Red Bull, με έναν διπλό εσπρέσο, θα ξυπνήσω?
Θέεεελλλωωωωωω Ύπνοοοοοοοοοοοοοοο… Άτιμα εργαστήρια πρωινιάτικα… Κάταληψη τώρα!!!:lol: :lol:
Σημερα εχω εργαστηρια 12-18… Δεν την παλευω…[-X [-X