Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ε γι’ αυτό το λέω. Με το νέο νόμο απαγορεύονται οι διπλές εξεταστικές.

Εμείς πάντως πήραμε παραταση 4 βδομάδες και θα κάνουμε συμπυκνωμένη εξεταστική μέσα σε 2 βδομάδες.

Εντάξει βασικά προσωπικα μου αρκεί να γίνει η εξεταστική.Υπάρχουν άτομα που έχουν αρχίσει ήδη να διαβάζουν.Το τι θα έπρεπε κανονικά να γίνεται το έχουμε ξεχάσει καιρό τώρα!

Εξακολουθώ να βαριέμαι…You were working as a waitress in a cocktail bar
When I met you
I picked you out, I shook you up, and turned you around
Turned you into someone new
Now five years later on youve got the world at your feet
Success has been so easy for you
But dont forget its me who put you where you are now
And I can put you back down too

Dont, dont you want me?
You know I cant believe it when I hear that you wont see me
Dont, dont you want me?
You know I dont believe you when you say that you dont need me
Its much too late to find
You think youve changed your mind
Youd better change it back or we will both be sorry

Dont you want me baby? dont you want me - oh

I was working as a waitress in a cocktail bar
That much is true
But even then I knew Id find a much better place
Either with or without you
The five years we have had have been such good times
I still love you
But now I think its time I lived my life on my own
I guess its just what I must do

Στ @@ μου για εξεταστικες και λοιπες μαλακιες. Μου τη σπαει που λες κ δεν τρεχει τπτ επιστρεφουμε στην ομαλοτητα. Οσο για τους συνιδκαλιστες των αμφιθεατρων ειναι για τον πουτσο!!! Τεσπα, καλα εκανε το πα.πει κ πηρε αποφαση καταληψης. Τα δικα μας κωλο-φυτα μην χασουνε το μαθηματακι τους και τους φωναξει η μαμακα.

ναμαι και γω.πειτε τπτ…

Καλωστονα!Τι εγινε ξεφουσκωσες απ την πιτσα χτεσ?

πρώτο έτος είσαι ε? συνήθισέ το. αυτή η δουλειά γίνεται συνέχεια. το μόνο που μας καίει είναι να βγει κούτσα κούτσα το εξάμηνο… παρωδία είναι η κατάσταση. εγώ για να μαι ειλικρινής, όσο ήμουν προπτυχιακός δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να χάσω εξάμηνο… τώρα δε θέλω να το σκέφτομαι καν αυτό το ενδεχόμενο

Καλα ναι στ @@ μου τους γραφω κ τους “καθοδηγητες” των αμφιθεατρων… Τεσπα, οσο για την ορκομοσια, καλα καναν και την σταματησαν… Τοσο απλα!!!

Ε ναι βέβαια… Ο πόλεμος στην Παλαιστίνη είναι άλλος ένας σημαντικότατος λόγος για να μη γίνονται μαθήματα. Θέλω να ελπίζω πως και το Μετρό για αυτό το έκλεισαν! Πωπω, τραγική πλέον η κατάσταση στην Ελλάδα. Με την οποιαδήποτε δικαιολογία, κλείνουν τα ΑΕΙ και τα πάντα παγώνουν.

Όπως έχω πει ξανά, ο Πανούσης τραγοδούσε για τη γενιά του “δίχως κατοχή και πείνα” και εμείς είμαστε “δίχως Πολυτεχνείο και εξέγερση”.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει κατάληψη στα ΑΕΙ της Ελλάδος, για τα δικαιώματα των γυναικών στη Νιγηρία. Ωπ! Το ξέχασα. Κανένας από όσους πρότειναν κατάληψη για την Παλαιστίνη δε θα μπορεί να αυτοαποκαλείται “επαναστάτης” και “αντικομφορμιστής” και ενάντια στα λεφτά του “Ισραήλ” και των ΗΠΑ, αν πει κατάληψη για τα δεινά της Νιγηρίας. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως και οι φοιτητές του ΠΑ.ΠΕΙ. και ΕΜΠ, πόσους να σώσουν πια? Αναγκαστικά επιλέγουμε Παλαιστίνη, που είναι και μόδα τα φουλάρια τους

Guten Nacht

Kαταρχην (για παπει δεν ξερω) στο ΕΜΠ δεν νομιζω να γινε καμια καταληψη για την Παλαιστινη…

Εν τω μεταξυ, ολοι ξερετε ποιοι ειναι οι επαναστατες και τους βαζετε τους αλλους σε εισαγωγικα…

ασχολούμαστε με τα προβλήματα του κόσμου μίστερ καρβού, αφού τα εγχώρια προβλήματα (και ειδικά αυτά που αφορούν την παιδεία) έχουν από καιρό λυθεί :slight_smile:

γι’αυτό εμάς βγήκε ανακοίνωση ότι τα χειμερινά μαθήματα θα τα δώσουμε αποκλειστικά και μόνο στην επαναληπτική εξεταστική Σεπτεμβρίου :–

E, tωρα που οι νοικοκυραιοι απεκαταστησαν την ταξη στο ξεφραγο αμπελι της ΗΜΜΥ προφανως και οι φοιτητουληδες δεν θα πρεπει να αγχωνονται για τις εξεταστικες

αλόη, λινκ?

όχι τπτ άλλο, είναι τόσο οργανωμένο το μεταπτυχιακό μας που δεν έχει καν επαναληπτική το σεπτέμβρη…

γουσταρω να γραφω ξεμπαρκα ποστ σε μια συζητηση!:slight_smile:
ναι…ντα3ει κοιμηηκα κατα τις 6.σημεα σε πιο καλο δρομο βρισκομαι…
εσυ τσακισες τπτ?

Μν μου πολυαγχωνεσαι το προηγουμενο ισχυε οσο ηταν υπο καταληψη… Τωρα που ανοιξε η “τοπ” σχολη λογικα θα παρθει πισω κ τυχον αποφαση για τετοιες μαλακιες.
Α, δν καταλαβαινω επισης κ τα ΕΑΑΚ γιατι τοση καουρα να μην χαθει εξαμηνο. Τεσπα, κι αυτοι οποτε μας συμφερει… (Μιλαω για τους φοιτητοπατερες τους γιατι τα παιδια που στηριζουν το σχημα που μιλαω δεν εχουν ακριβως αυτη την αποψη)

φάτσα φόρα το λέει… http://shmmy.ntua.gr/

δε θυμόμουνα καν αυτόν τον σύνδεσμο…

τι ειν αυτός ο γιαννακάκης που λέει ότι κάνει ανάλυση I?

καινούριος που ήρθε στη θέση του Κόκκινου
δεν τον έχω δει ποτέ βέβαια, ας μας πει ο cynic, ε cynic? :stuck_out_tongue:
αλλά έχω ακούσει ότι είναι καλός

edit: μα να μη θυμάσαι το site που έχει το πραγματικό ΦΛΩΡΟΥΜ;;; χάνεις πολλά, πάρα πολλά

Αυτος ηταν στους πολιτικους κ αλλα εχω ακουσει εγω για το ποιον:p του, αλλα αυτο θα φανει… Ψιλο-βαρετος μ φαινεται. Λυκειακο μαθημα κανει, με την κακη εννοια (λες κ υπαρχει κ καλη, τεσπα)