Pc problems\αποριες

ok thanks

Τελικα εγκατεστησα το puppy αλλα δεν εμεινα πληρως ικανοποιημενος.Οκ ελαφρυ αλλα ειναι φορτωμενο με παρα πολλα προγραμματα προεγκατεστημενα (λογικο αφου προτεινεται να το τρεχεις λαιβ), τα οποια ομως δεν θα χρειαστω ποτε.Οπως επισης και αλλα μικροπραγματα με χαλουσαν.
Λετε κανα debian με gnome στην μινιμαλ εκδοση να τρεχει?Υπενθυμιζω εχει 256 ram.

Με 256 ραμ ξεχνας kde/gnome.

Πας σε xfce ή lxde ή openbox.

mporei kapoios kalos anthropos na mou eksigisei pws kaneis COPY apo emacs kai PASTE se ena terminal? sto e macs anoigw ena text arxeio pou exei kwdika. thelw na antigrapsw ton kwdika se ena terminal.

eimai asxetos apo auta plz help:!:

edit: ok, akiro to vrika!

Emacs?

Που πας και μπλεκεις? :smiley:

ax, ti na kanw re mackintosh! edw pou douleuw ta programmata den ta trexoume sta windows giati tha ksimerwsei. Kai swsta ginetai etsi, apla eimai asxetos apo tetoia leitourgika sistimata kai diskoleuomai se kati tetoia praktika.

alla pou tha paei, edw konteuw na sinithisw to galliko pliktrologio (azerty anti gia qwerty), sta e-macs tha kolosw? :stuck_out_tongue:

Unix servers?

:yesmaster::wink:

Με αυτό:
http://www.ebay.com/itm/2-5-SATA-USB-HARD-DRIVE-CADDY-HDD-CASE-ENCLOSURE-/260863596149?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item3cbcae9675#ht_2210wt_1139
θα μπορώ να χρησιμοποιώ το σκληρό από το χαλασμένο μου λάπτοπ σαν εξωτερικό ε?
2.5" δεν έχουν τα λαπτόπια?

Τι πρεπει να κανω για να αντιμετωπισω το Error 404(nginx)??

Εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Αυτος που εχει την σελιδα πρεπει να το διορθωσει.

To youtube ειναι η σελιδα που μου το βγαζει στο λαπτοπ:?
Κ δεν γινεται να δω βιντεο ουτε απευθειας απο το youtube ουτε απο καποιο αλλο σαιτ που εχει βιντεο του youtube. FlashPlayer κλπ ολα οκ…Δηλαδη δε γινεται να κανω κατι??

Το κανει και σε μενα αυτο τελευταια το youtube. Ποιος ξερει τι κανουν παλι εκει στη google.

γινεται να κανω burn κάτι σε 2 DvD λόγο μεγέθους ?

1. με τι πρόγραμμα μπορώ να ανοίγω .gif αρχεία στον υπολογιστή μου (windows) [SIZE=“5”]?[/SIZE]

2. πως μπορώ να κάνω το msn μου να δεχτεί μια εικόντα .gif που θέλω να βάλλω για profile pic την οποία δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεται… κάτι onionheads που έχω τα δέχεται μια χαρά… [SIZE=“5”]?[/SIZE]

αν αγοράσω ενα κανονικό DVDR θα μπορώ να του burnάρω ενα αρχείο DVD DL ή DVD9 (double layer) όπως σκατά λεγεται

Το DVD DL δεν ξερω τι ειναι αλλα τα Double Layer DVDR’s ειναι φτηνα πλεον.
Αντε να κανει κανα 1 ευρω το ενα.

Μπορείς να τα ανοίξεις με τον browser.

http://www.gifreducer.com/ αν τις συμπιέσεις θα μπορείς να τις έχεις και στο Msn Λογικά.

Εδω και λιγες μερες οταν ανοιγω το pc ακουω θορυβο δυνατοτερο απο τα συνηθισμενα,
ο οποιος σταματαει οταν φτανει στο σημειο που αρχιζει να μπαινει στα windows.
Ο θορυβος ειναι σαν καποιος/οι απο τους ανεμιστηρες να δουλευουν πιο δυνατα, ετσι εκανα μια δοκιμη και αποσυνδεσα εναν παλιο ανεμιστηρα που εχω βαλει πανω (απο το παλιο pc,ενω εχω και 2 που ειχε το νεο κουτι απο τη μανα του) και τωρα τα υπολοιπα δουλευουν κανονικα,δεν ακουω δηλαδη κατι περιεργο.
Το θεμα ειναι οτι πριν κανα τετραμηνο ειχε παραδωσει πνευμα το τροφοδοτικο και το κακο ειναι λιγο καιρο πριν καει,ειχα παρατηρησει το ιδιο πραγμα.
Υπαρχει περιπτωση να φταει το ανεμιστηρακι? Να προκαλεσε δηλαδη κανενα βραχυκυκλωμα και να μου το εκαψε?
Μην παθω παλι τα ιδια…