Οχι μη δε θελω αλλους
ε τότε shut up 8)
spastic. .
Βεβαίως και λύνεται.
Ανεβαίνεις στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας πας στην άκρη και όλα λύνονται με ένα step…
…forward
έλεος ρε !!! :lol:
παιδιά το εξής πρόβλημα.
στο notebook το dvd player δεν διαβάζει τα μούφα cd/dvd.
τα αναγνωρίζει σαν κενά.ξέρει κανείς τίποτα??
απαντήσεις του στυλ να βάζεις μόνο αυθεντικά μην ποσταριστούν!
Now playing: Amon Amarth - Death in Fire
via FoxyTunes
Είτε θέλουν καθάρισμα ή να πας το DVD -Rom(Recorder) για αλλαγή λογικά.
Παιδες υπαρχει κανα προγραμμα εκτος του Autocad για σχεδιασμο σπιτιων ?
Στην παρακάτω σελίδα της Wikipedia έχει μια σύγκριση των γνωστότερων εφαρμογών CAD οπότε φαντάζομαι εκεί θα βρεις εφαρμογές που μπορεί να σου κάνουν.
Thanks ! Ουτε καν ηξερα πως να ψαξω και τι ακριβως να ψαξω…
Βασικά για τέτοιου είδους προβλήματα ψάξε στη Wikipedia και λογικά θα σου έχει και κάποιο Section See Also και εκεί θα βρεις αντίστοιχα προγράμματα(πχ άμα βάλεις MS Office θα σου έχει και κάποιο Section που θα λέει και για άλλα αντίστοιχα Office Suites).
Ωραιος ! Συνηθως μου ζητανε προγραμματα για dvd,antivirus,firewalls και τετοια τα οποια τα ξερω
αλλα προγραμμα παρεμφερες με autocad :?
ξερει κανεις σας αν υπαρχει προγραμμα για ubuntu που να μιλας με τις επαφες σου στο messenger?
Το pidgin το οποίο είναι ενσωματωμένο στο ubuntu
thnx…
Τωρα τελευταια το πισι μου κολλαει στον ηχο.
Σα να κανει καποιος σκρατς
Δεν συμβαινει μονο στο μηντια πλεηερ αλλα και στο itunes και στο youtube πχ.
Τι να φταιει? Ο δισκος μου ο βασικος ειναι σχεδον γεματος? Λες?
Ριπ Νουμπ? :-s
Μπας και φταίει κάποιο καλώδιο γιατί έτσι όπως το περιγράφεις δεν μου φαίνεται να φταίει το software/hardware. Βγάλε τα καλώδια και φύσα τα μπας και είναι σκόνη η δεν κάνουν καλή επαφή.
Πιθανοτατα.
Φοιτητης. Σκονη.Λαπτοπ με παλια ηχεια και 2 αρσενικοθυληκα να περνανε για να φτανουν. Ναι μαλλον αυτο θαναι. Thanks
Το pidgin είναι πολύ καλό όταν θες να έχεις ανοικτές συζητήσεις σε διάφορα πρωτόκολλα (πχ msn/irc κλπ) αλλά last time i checked δεν υποστηρίζει webcam. Αν θες πρόγραμμα καθαρά και μόνο για msn μαζί με nudges/webcam support κλπ κλπ κλπ συνιστώ amsn
Εχω ενα αρχειο συμπιεσμενο με το winrar.
Οταν το κανω extract,εμφανιζεται στο φακελο που το κανω,και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα εξαφανιζεται.
Παιζει να ειναι απο το antivirus ή φταιει ο Κοκκαλης?