όταν ένα laptop 1,5 έτους ξαφνικά μας μαυρίζει την οθόνη, το κλείνουμε, και όταν το ξανανοίγουμε μας βγάζει μαύρη οθόνη με κάτι σαν λεκέδες που κουνιούνται + κάπως πολύχρωμα ριγέ, τι θέλει να μας πει; ότι αργοπεθαίνει;
[την πρώτη φορά αναστήθηκε, τώρα για τη δεύτερη… προσευχόμαστε]
τι μπορώ να κάνω γι’αυτό;
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να το πας απο εκει που το πηρες γιατι σε καλυπτει η εγγυηση.
Αν σου εχουν πει οτι ο υπολογιστης εχει μονο ενα χρονο εγγυση θα τυπωσεις ετουτο εδω http://www.cpusers.gr/attachment.php?attachmentid=4467&d=1243505384
θα μπολνταρεις το αρθρο 554 και θα τους το τριψεις στη μουρη κ θα τους απειλησεις οτι θα απευθυνθεις στη Γ.Γ Καταναλωτη.
Προσοχη.Σε περιπτωση που το προβλημα του υπολογιστη δεν λυθει ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να σου το αντικαταστησουν με καινουριο ΔΩΡΕΑΝ
Αναλυτικα εδω
Από περιέργεια, τι μάρκα είναι το laptop κ τι chipset γραφικών έχει?
Tolkki, thanx, πραγματικά πολύ ενδιαφέρον 8O αλλά έχω την εντύπωση ότι άμα πάω και τους τα πω αυτά θα μου πουν “κοπελιά, πάρε τα τέτοια μας, το λάπτοπ σου και φύγε” :-s Ξέρουμε κατά πόσο εφαρμόζεται αυτός ο νόμος; Γιατί πολλοί νόμοι υπάρχουν, αλλά στην πράξη…:roll: Το έχεις κάνει αυτό εσύ ή κάποιος άλλος; [το βιβλιαράκι της εγγύησης πράγματι λέει 1 χρόνο] - θέλω και 'γω σχολιασμό Vic Vega
ChrisP, το Αcer Aspire 7720G είναι, chipset 1024MB NVIDIA GeForce 8400M GS TurboCache
:(:(
guys μου εληξε το αntivirus και πρεπει να εγκαταστησω αλλο. αν υπαρχει καποια βοηθεια το εκτιμω:)
χιλια ευχαριστω:wink:
Το βιβλιαρακι και ο κατασκευαστης μπορει να λεει ο,τι θελει.Ειναι νομος της Ε.Ε και οι εταιρειες εχουν πλεον συμβιβαστει πληρως.ΜΕτα τα πρωτα προστιμα κανουν πλεον τις παπιες.
Τωρα το κατα ποσο εφαρμοζεται…Τα καταστηματα βασιζονται στην αγνοια του κοινου.Αν δουν οτι πας διαβασμενη δεν μπορουν να το αρνηθουν γιατι ειναι υποχρεωμενοι απο το νομο.
“κοπελιά, πάρε τα τέτοια μας, το λάπτοπ σου και φύγε” —> με αυτη τη λογικη ομως δεν προκειται να διεκδικησεις κατι που σου ανηκει.Πας με το χαρτι στο χερι,ζητας τον υπευθυνο καταστηματος και εξυπηρετεισαι.Υπαρχει μεγαλη περιπτωση οι πωλητες να μην εχουν γνωση του συγκεκριμενου νομου καθως παιρνουν γραμμη απο τα αφεντικα οποτε με τον υπευθυνο κατα 99% θα βγαλεις ακρη.
Θα ηθελα επισης τις εμπειριες και την αποψη του Ελουσιβ Κιουρ στο θεμα σαν καταστηματαρχης ειδων τεχνολογιας.
Σωστά Θα το δοκιμάσω μόλις βρω χρόνο.
Βέβαια σε περίπτωση που χρειαστεί να μου δώσουν άλλο, δεν έχω κρατήσει τη συσκευασία που έλεγε το αρθράκι στο άλλο σου τόπικ :-s μα αν είναι δυνατόν - αν και έχω όλα τα βιβλιαράκια και την απόδειξη :-k
Πάντως, πραγματικά, βλέποντας και από λάπτοπ φίλων, μεγάλο ποσοστό αρχίζει και τα φτύνει στον 1-1,5 χρόνο… λες και τα έχουν προγραμματίσει να αυτοκαταστραφούν… [-X
συμφωνω συμφωνω:!::!:
και εγω ενα χρονο κ κατι το εχω κ εχει γινει βαρυ κορμι ρε παιδι μου!!!
σιγουρα κατι παιζει δεν μπορει εξαλλου δεν εξηγειται αλλιως το οτι βγαινουν τοσα πολλα κ σε τοσο χαμηλες τιμες!!!
Υπαρχουν 3 περιπτωσεις:
-
Μη ανταποκριση του προιοντως σε αυτο που περιμενες.Χρειαζεται οπωσδηποτε η συσκευασια και ολα τα παρελκομενα για να μπορεσει ο πωλητης να το ξαναπουλησει
-
Αμμεση βλαβη (D.O.A) που συνηθως δινουν χρονικο περιθωριο μιας βδομαδας για αμμεση αντικασταση οπου κι εκει χρειαζεται η συσκευασια
- Βλαβη μετα απο αρκετο χρονικο διαστημα και εντος εγγυησης ΔΕΝ χρειαζεται η συσκευασια
format και θα τρεχει σαν καινουριο
Εχω ψαξει παντου ρε γμ,δεν εχει βγει εκδοση flash player για τα κινητα η εστω ενας brοwser με ενσωματωμενο flash ? Κατι για το fennec της mοzilla διαβασα αλλα ουτε σε beta δεν εχει βγει ακομα.
ξετε κανενα σαιτ που μπορω να βλεπω ταινιες?
http://www.watch-movies-links.net/
Έλα…
Έχει αρκετές επιλογές… Ε και αν δεν σου παίζει με την πρώτη “παίξε” με τα links
mpaaa δεν βγαζει τα λινκς. εγκατεστησα και το divx:-k
Αρκετά απο αυτά χρειάζονται την νεότερη έκδοση του Flash player… Πάντως δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιό είναι το πρόβλημα?
Γιατί τρέχουν κανονικά σε οσα pc δοκίμασα…
Αν δεν βαριέσαι και δεν έχεις βρει άκρη πες μου τί ακριβώς πάει στραβά μπας και το λύσουμε…
Παιδιά links και αντίστοιχα sites απαγορεύονται.
αν τα σαιτ ειναι φρι?
Και? Παράνομο υλικό περιέχουν. Τη δουλειά μπορείτε να τη κάνετε και με pm:p
απλα αμα ειναι πχ καποιο φρι λογισμικο απο την εταιρια του (πχ αβιρα) κακο ειναι?