Παιδιά ξέρει κανείς που πάνε τα αρχεία οταν κάνουμε εκκαθάριση δίσκου? Επειδή έκανε ο πατέρας μου και μετα τα emais απο το outlook express είχαν χαθει.
τι στο διαολο γινεται με την forthnet σημερα ρεεεεεεεεεεεεε?
x:x
Γαμιέται άσχημα η πουτάνα. Ειδικά εκεί στη Λάρισα γίνεται Βύρωνος κατάσταση! :lol:
όντως το σημερινό τησ forthnet είναι εντελώς μαλακία… αναπολώ παλιές μέρες
conn-x… γαμώτο γαμώτο γαμώτο!!!
μουχει σπάσει τα νεύρα… ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΡΙΜΑΔΟΣΕΛΙΔΑ??? ελεος!
Επισης, επειδή θέλω να βάλλω κλειδί δικτύου… πως το κάνω ξέρει κανεις???
γιατί όσο να’ναι κι αυτό μου κατεβάζει την ταχύτητα…
:lol::lol: ετσι ειναι…!!!
μας εχει πηδηξει σημερα…
αλλα το ματσακι της φουλαμ μια χαρα το ειδαμε…
αντε ρε ονειρο…!!
Εννοείς θέλεις να κλειδώσεις το ασύρματο έτσι; Μέσα απ το interface του ρουτερ θα το κάνεις.Να το εξηγήσω καλύτερα.Θα πας έναρξη-> εκτέλεση και θα γράψεις cmd. Τώρα γράφεις ipconfig/all και κάπου θα λέει προεπιλεγμένη πύλη/default gateway.Θα λέει κάτι σαν 192.168. και τα λοιπά. Αυτό το βάζεις στη γραμμή διευθύνσεων του firefox π.χ. και μπαίνεις στο ρουτερ. Εκεί θα πας όπου λέει wireless και λογικά θα σου χει επιλογή για κλειδί.
Ναι, αυτό πήγα να κάνω χθες, με τη βοήθεια ενός φίλου… αλλά έλα που δεν έχει καμια επιλογή για κωδικό ή security… λέει security: none… και επιλογή για να το αλλάξω: πουθενά!!!
περίεργο πράμα!!! έλεος…
Και το πιο σπαστικό είναι ότι βλέπω ποιοι άλλοι μπαίνουν στο δίκτυο μου… και σπάααζοοομαιιιι!!! θέλω το conn-x μου πίσωωωωω!!!
Περίεργο!Ποιο router έχεις;
Μετα τα forthnetτιανα χτες δηλημα τελος. I Stay in Wonderland!(οτε)
αρχιζει και γαμιεται και ο ΟΤΕ τωρα?
βασικα κατι παιζει…
και η forthnet σερνεται (ξανα)
εδω σερρες που ειμαι εχει 3-4 μερες που ειναι χαλια η γραμμη (φορθνετ)… σημερα ειναι κανονικα…
εχουν πει οτι κανουν κατι αναβαθμισεις που πηρα τηλ.
μουφες το κοβω ομως!!!
αυτο που γινετε με την forthnet ειναι η μοναδικη φορα που εχει δικαιολογια…
στο site της γραφει οτι θα υπαρχουν δυσκολιες για καμποσο καιρο σε διαφορες περιοχες…κανουν εργασιες και τις ανακοινωνουν απο καιρο…
απλα δεν πετυχενουν την ημερα και ωρα…
παντα μια μερα πριν ή μετα…:?
τωρα σερνετε πολυ αγρια και η δικια μου ε…
περιπου 1 λεπτο να φορτωσει η σελιδα…
γαμω τον οτε…
Η 4νετ μερα παρα μερα σερνεται/πεταει.
ρε οι υπολογιστές σας φταίνε. πάρτε σαν τον δικό μου και θα πετάει η σύνδεση
εχω κατεβασει παιχνιδακι το κανω mount με το daemon ανοιγει το autorun και οταν παω για install μου γραφει SYSTEM\currentcontrolset\Control\VirtualDeviceDrivers. Virtual Device Driver format in the registry is invalid καμια ιδεα;
περασες το κρακ?
στο msn οταν κανω συνομιλια με καποιον καινουριο χρηστη μου βγαζει για φοντο κατι τερατακια τα οποια δεν μπορω να τα βγαλω.δεν υπαρχει πλεον η επιλογη στην αρχικη του messenger…επισης,εχουν εξαφανιστει απο καθε μου συνομιλια ολα τα εμοτικονς…ξερει κανεις μηπως τι γινεται?και πιο σημαντικο ξερεις κανεις τι να κανω?
Uninstall - Reinstall