Ολε… τρομερη μαλακια[-X
πιο ευγενικά μπορεί να πει κανείς ότι ακούγεται εκνευριστικά γνώριμο:wink:
Eιναι αυτο το “μινιμαλιστικο” ψευτοpunk στυλακι που υιοθετησαν απο το Backspacer και επειτα απ’οτι φαινεται, πολυ αδυναμη συνθεση… Παροτι ειναι μια απο τις 2 αγαπημενες μου μπαντες, τα τελευταια χρονια με εχουν απογοητευσει και με το attitude που εχουν υιοθετησει πλεον σαν μπαντα και παλαιοτερα δεν το ειχαν και με το Backspacer και με το χαβανομπαγλαμα του Vedder
Τεσπα, συνεχιζουμε να αγαπαμε οπως και να 'χει, αλλα ας ειμαστε και αντικειμενικοι
Μια χαρά τα λέει το Ole μου θυμίζει παλιές καλές εποχές όπως το VS που σπέρνανε
To κουβαλαει και στα λαηβ;;; :-s
Παντως, αυτο που αναφερεις ως “μινιμαλιστικο ψευτοπανκ” το 'χαν σε διαφορα κομματια και στο παρελθον.
Γενικα αυτο το στυλ μ’ αρεσει, οταν οι συνθεσεις ειναι δυνατες, πραγμα που δεν ισχυει τα τελευταια χρονια για τους Pearl Jam.
Αν ηταν ολα τα κομματια επιπεδου Got Some πχ, δε νομιζω να 'χες προβλημα.
Το Got Some ηταν μια φωτεινη εξαιρεση, ομολογω
Κατα τ’αλλα συγκρινε τον τροπο π.χ. που παιζει η μπαντα το Life Wasted απο το ομωνυμο του 2006 η το Save You απο το Riot Act και τα αναιμικα κομματια του Backspacer. Το Life Wasted και το Save You ηταν ατοφιο ωραιο rock, τα αλλα κατι πολυ μετριο
Eχω ακουσει συστηματικα μεχρι και το Yield, οποτε αυτα που λες πανε λιγο στο βροντο.
Απλα, γενικα, μ’ αρεσει οταν παιζουν βρωμικα και προσεγγιζουν το πανκ.
Ειτε σε διασκευες, ειτε με δικα τους κομματια (βλ. σε πιο παλια Once, Blood μπλα μπλα μπλα).
Το θεμα ειναι να αρχισουν να ξανακανουν ωραιες συνθεσεις, γιατι τα οσα ξερω απο το προσφατο παρελθον, απλα, δεν…
Το στυλ ας το αποφασισουν αυτοι.
Kυκλοφορησε το PJ20 (υπαρχει και στην Ελλαδα) .
Απλα γαμει!
Ολες οι εκτελεσεις ειναι εντελως raw και (σχετικα) ακατεργαστες , και αυτο οφειλεται μαλλον στο οτι οι πιο πολλες ειναι απο το 95 και πισω.
Το 2ο cd ειναι γεματο με ενα σωρο demos/rarities και διασκευες .
Eιμαι φαν των pj και ειχαν να με κανουν να ανατριχιασω εδω και χρονια …
Αξιζει μια ακροαση …
Eισαι σίγουρος ότι βγήκε?
Σε παρακαλώ ενημέρωσε με αν το βρείς πουθενά σε κάποιο μαγαζί
Θέλω να το αγοράσω
Στο γνωστο δισκοπωλειο του mall, γυρω στα 19-20 ευρω
public 18e και εχει φοβερο artwork και βιβλιαρακι!
σε βρίσκω λίγο αυστηρό με το Backspacer… για μένα σαν σύνολο είναι το καλύτερο τους μετά το Yield (χρονικά εννοώ)… υπάρχουν πολύ καλά κομμάτια τόσο στα δυνατά (Got some, Force of nature κυρίως, αλλά και τα gonna see my friend, the fixer και supersonic) όσο και στα ήρεμα (just breathe, unthought known και το θεϊκό the end)…
όσο για το στυλ… ε δεν μπορεί να είναι “οργισμένα νιάτα” μια ζωή… και το ομώνυμο τους το 2006 ήταν αρκετά πολιτικό άλμπουμ…
Υ.Γ. το Ολέ όντως κάτω του μετρίου… ελπίζω να μην έχει σχέση με το νέο άλμπουμ…
Το ole προφανως δεν αφορα νεο δισκο.Μαλλον ειναι στα πλαισια του ολου pj20 με rare tracks/demo κτλ κτλ
Το ομωνυμο (avocado) το θεωρω πολυ καλο δισκο.Οπως και τον τελευταιο (ασχετως που ηταν πιο soft/vedder-ικος).
Μοναδικη τους τρανταχτη αδυναμη στιγμη το riot act κατ’εμε.Αν και παλι εχει τραγουδαρες (love boat captain,thumbin my way,half full,you are, all or none.Χωλαινε στις “ροκιες” )
Mεχρι τωρα , σχεδον καθε δισκος ειναι ψιλοδιαφορετικος απο τον προηγουμενο.Να δουμε και τον καινουργιο.
To PJ20 (το ντοκυμαντερ) “κυκλοφορησε” στα γνωστα μερη.
Ολοι οι μουσικοφιλοι πρεπει να το δουν αυτο …
Απιστευτες στιγμες με cornell,cobain,andy wood,staley και αλλους …
Για πες λίγο πμ που μπορώ να το βρω.
στις ρεματιες εχει και το αλμπουμ και το βιντεο! ωραιο το βρηκα και ενταξει ωραια σκηνοθεσια καμερον κροου:)
Oλοκληρη η εμφανιση του Eddie Vedder στο φετινο φεστιβαλ Bridge School Benefit
[B]http://www.youtube.com/watch?v=tVoi3yaKlq0&feature=player_embedded#![/B]
25th Bridge School Benefit 2011
22 October 2011
Shoreline Amphitheatre - Mountain View, CA
SETLIST
- Don’t Cry No Tears (stopped)
- You’ve Got To Hide Your Love Away
- Don’t Cry No Tears
- Rise
- Without You
- Tonight You Belong To Me (with Regine Chassagne from Arcade Fire)
- Just Breathe
- Porch
- Sleepless Nights (with Beck)
Μετά το Yield βγάλανε το [U]εκπληκτικό[/U] Binaural :).
Η περιοδεία θα βγει σε επίσημα audio CDs, μην ανησυχείτε. Όσο για DVDs, όλο και κάποιο πολύ καλό θα φτιαχτεί από τους fans για το PJ20, όλοι με κάμερες και κινητά ήταν :lol:.
Λοιπόν επειδή τελευταία έχω ακούσει κάμποσα από δαύτους…
Θα λεγα ότι έχω μια κάποια αιρετική άποψη για τη μπάντα - τουλάχιστον βάσει αυτών που ακούγονται γενικά ως καλά κ όσων ως μέτρια. Παράδειγμα: το Ten θεωρώ δισκάρα, το Vitalogy επίσης, το Binaural επίσης… Ενώ δεν ξέρω τί διάολο βρίσκουν όλοι στο Vs. , όσες φορές κ να τ άκουσα δεν… Και το τελευταίο καλό το λένε αλλά πάλι δε μου κανε κλικ. Ή εγώ είμαι ανώμαλος ή όλος ο κόσμος γύρω μου (μάλλον το δεύτερο :p)
Edit: Να συμπληρώσω πως το Yield δε μ άρεσε καθόλου ενώ βρήκα συμπαθές το No Code. Έτσι για να μου τα χώσει μαζεμένα ο Vedder (χρήστης)
To Vs και το yield είναι τα καλύτερα!