Παντως εχω ψιλοχαλαστεί…
Οκ με την οικονομική κρίση κτλ αλλα φέτος που υποτιθεται οτι κανουν dedicated περιοδεία για την προώθηση του δισκου δεν επισκεπτονται Γαλλία,Ισπανία,Πορτογαλλια,Τσεχια και άλλες χώρες οπου πηγαιναν παραδοσιακα.
Με την ολη υποστηριξη που ειχαν απο τους οπαδους τους ολη την 20+ ετία , περιμενα καλύτερη συμπεριφορα.
Μεγάλωσαν πολύ σαν μπάντα οκ, αλλα επρεπε να πανε και αλλού ακομα και αν αυτο σημαινε να ριξουν το κασε τους (Γαλλία,Ισπανια sold out θα ηταν 100%)…
Θα κανω προσπάθειες για τις 2 της Ιταλίας παρολα αυτά …
όντως πολλύ λίγεσ ημερομηνίες. Δεν έχει γαλλία, ισπανία . Παρόλα αυτά με ψήνουν πολύ τα milton keynes που είναι κοντά στο λονδίνο άμστερνταμ και μιλάνο. Όμως δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με τα εισιτήρια. Δηλαδή λενε ότι ίσως σε καποιες πόλεις δεν θα φτάσουν ούτε για αυτούς που είναι στο 10C. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχυει αυτό.
re-seller ειναι το viagogo, να το εχετε ως εσχατη λυση. Σε καμια ticketone.it θα βγουν υποθετω κανονικα
Αν δε βρισκετε εισιτηρια (να γινει sold out κιολας…), πηγαινετε στο forum της μπαντας μπας και βρειτε τπτ εκει, η απλως εξω απο το Σαν Σιρο. Δε μου εχει τυχει ποτε να παω σε συναυλια σε σταδιο του εξωτερικου και να μη βρισκεις απεξω εισιτηριο αν οχι στην κανονικη τιμη, εστω κανα 10αρικο παραπανω
Οχι, ειναι η 2η ημερομηνια που προστεθηκε σημερα για Αμστερνταμ αφου τα εισιτηρια για την πρωτη (16/06) εγιναν σολντ αουτ σε μερικα λεπτα.
Και στη συνεχεια το ιδιο εγινε και με τη 2η ημερομηνια.
οκ. κατι τετοιο φανταστηκα αλλα περασε λιγο και απο το μυαλο μου οτι θα εκλεισαν τπτ αθηνα. και την προηγουμενη φορα το ιδιο ειχε γινει νομιζω στο αμστερνταμ
Therion μην ανησυχεις. Αμα θες να πας θα την βρούμε την άκρη. Θα υπάρξουν σίγουρα παρα πολλές ακυρώσεις. Αν θες αν βρω τίποτα σου λέω. Επίσης κοιτά και εδώ στο fb https://www.facebook.com/groups/604862256226625/
Kι εγώ ψάχνω για τις 16. Θα την βρούμε την άκρη.
Off we go…