Pearl Jam!

Δε νομίζω ρε, καλύτερο από Backspacer μου φάνηκε.

Όντως, σαν να ειναι κομμένο απο το backspacer :stuck_out_tongue:
[troll mode on] Αν ανοιξουμε poll να πάρουν οι pearl jam τον Βραζιλιανο τραγουδιστή, λετε να καταφέρουμε τίποτα? :stuck_out_tongue: [troll mode off]

3 Likes

Και επιτέλους ένα video clip της προκοπής!

1 Like

Για πρωτη φορα pearl jam και eddie vedder στο ιδιο φεστιβάλ.

Μαλιστα…

Ελπίζω να ειναι καλυτερα τα πραγματα σε 3 μήνες…

Προσπαθω να κρατηθω να μη γραψω τιποτα αλλά ίσως να ειναι ο καλυτερος δισκος τους απο το binaural και μετά.

1 Like

Γιατί δε μας τον έχεις στείλει ακόμα;

2 Likes

έκανα το έντιτ για σενα, μην κουράζεσαι

1 Like

Και οι πρωτες κριτικές για το αλμπουμ.
Σιγουρα θα ειναι απο τα καλυτερα της χρονιάς. Και μια καλη ευκαιρια για αυτους που δε του αρέσουν οι pearl jam να αλλαξουν γνωμη. Είπαμε… ΦΡΕΣΚΟΙ pearl jam το 2020, κατι που δε περιμενα.
Σε μερικες ωρες φανταζομαι θα ειναι στα γνωστά site.

3 Likes

Τον άκουσες;;
Ας πουμε ότι συμφωνώ γιατι αγαπαω riot act. Και πάλι ειναι σπουδαιο κατόρθωμα. Τα 3 τελευταία τους τα καταπίνει.

Μεχρι στιγμης το τραγουδι του δισκου ειναι το quick escape. Led zeppelin vibes, τελειωνει η εισαγωγή και νομιζεις θα ακούσεις τον robert plant.
@pantelis79 τι λες;;

Το αλμπουμ ειναι εκει εξω… με ενα απλό search στο google μπορει να το βρει καποιος.

2 Likes

όχι ακόμα! ρε, το riot act εγώ το βάζω στο top3 (νταξει, ομολογώ πως έχει να κάνει και με προσωπικά βιώματα αυτό)

Ευχάριστη έκπληξη μετά από δύο καλές ακροάσεις. Θα ακολουθήσουν μερικές δεκάδες.

Riot Act ίσως το καλύτερο μετά την Αγία Εξάδα. Backspacer το λιγότερο καλό.

1 Like

Υποθέτω πως το ευρωπαϊκό τουρ θα ακυρωθεί/αναβληθεί. Τι λέτε; Έχετε ακούσει κάτι;

Εφόσον άρχισαν να ακυρώνονται γκλασοτνμπερι κλπ, όπου είναι περίπου την ίδια περίοδο.

Δεν είναι γραφτό μου να τους δω μάλλον :crazy_face:

Δεν πειράζει το πιο σημαντικό είναι να βγουμε από αυτήν την δύσκολη κατάσταση που ζούμε τώρα και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Λέμε καλύτερα όχι :stuck_out_tongue:. Δεν έχω ακούσει κάτι πέραν του ότι αναβλήθηκε το αμερικανικό leg της περιοδείας, το οποίο ήταν τώρα, Μάρτιο.

1 Like

Για αναβολή πάει…

Ακουσα τον δισκο 2 φορές.

Η του ύψους (who ever said, wolfmoon, dance, quick escape, never destination) ή του βάθους/ανάλατα (buckle up, comes then goes, long way, river cross).

Αν παιζουν live κατι απο τα πρώτα 7 τραγούδια μια χαρά (για οσους τους δουν)
Τιποτα φρέσκο πάντως οπως περιμέναμε.

Σε γενικές γραμμές πάντως εχουν προσπαθησει να ειναι πιο πιασάρικα τα τραγούδια τους (πιο πολλα δευτερα φωνητικά κυριώς) που είναι μάλλον καλό.

Πρεπει να σταματησει και αυτο το trend της 20ετιας (ελευση CD) οπου πρεπει ντε και καλα να υπάρχουν ενα σκασμο τραγούδια σε εναν δισκο. Και 8-10 ειναι μια χαρά, ειδικοτερα αν ειναι υψηλού επιπέδου. Τουλάχιστον 3-4 απο εδω θα μπορούσαν ευκολα να φυγουν και η αξια του δισκου να ανεβει κατακόρυφα.

ΥΓ. Το quick escape τα σπαει.
ΥΓ2. Ο Vedder τα γλυκαναλατα που γραφει να τα βαζει στους προσωπικους του δισκους και οχι στους PJ :stuck_out_tongue:

1 Like

Bιντεο για το (ισως καλυτερο τραγουδι του δισκου) Quick escape…

3 Likes

Πολυ ωραιο τραγουδι. Δεν ξερω αν μου αρεσει περισσοτερο απο το Dance. Μαλλον οχι.

2 Likes