20 χρόνια από τη μέρα που άλλαξε τους ανθρώπους που αποτελούν τη μπάντα για πάντα. Και 10 χρόνια από ένα επικό Βερολίνο, με τον Vedder να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του και τον Gossard να τον υποστηρίζει.
Με τα εισιτήρια τι έγινε τελικά; Αποφάσισα να το κρατήσω, θα ήθελα να ξέρω όμως τι εναλλακτικές έχω, γιατί μιλάμε για έναν ολόκληρο χρόνο
Μέχρι 1 Απριλίου 2021 έχεις δικαίωμα να ζητήσεις refund.
Σήμερα μου ήρθε μειλ για τον επαναπρογραμματισμό της συναυλίας, αλλά δεν αναφέρουν τίποτα για refund (θα τα κράταγα ούτως ή άλλως).
Μήπως ανά χώρα έχουν άλλη πολιτική;
Που βρισκεσαι; Για το ευρωπαϊκο τουρ δε μιλας;
Βερολίνο.
Ότι ναναι με τις ημερομηνίες. Το χειρότερο σπάσιμο ειναι της Φρανκφούρτης με το Βερολίνο, είχαμε κανονίσει να πάμε πολλοί. Τώρα πως να κλείσεις εισιτήρια; Σε πολλές πόλεις ούτε πτήσεις δεν έχει για εκείνη την περίοδο.
Refund em all.
Αν ημασταν υπο φυσιολογικες συνθηκες, οι τελευταιες τρεις ειναι λουκουμι. Μαλακια που “καηκε” η Βουδαπεστη, θα ηταν ωραια συναυλια αλλα εκει που πηγε και μπηκε, δεεεεν.
@111241 refund προσφερει το Ten Club. Αν εχεις βγαλει general sale (a.k.a. πλεμπα ), σιγουρα ειναι αλλοι οι οροι. Ομως, πιστευω οτι στα ψιλα γραμματα θα υπαρχει και refund, απλως ισως με δυσμενεις ορους. Για τις συναυλιες του Αμστερνταμ ας πουμε, λενε οτι θα σου δωσουν τα λεφτα εναν μηνα μετα την πραγματοποιηση της επαναπρογραμματισμενης συναυλιας.
Danke!
Ναι είμαι με το προλετάριο on this one .
Bitte schön! Η Βερολιναρα θελει Wuhlheide ιδανικα και οχι Waldbühne .
Κι τι α κανσ; Α κατσ α σκασ;
Βάλτμπουνε ; Βάλτμπουνε.
Καλά να είμαστε μέχρι τότε.
Ξαναβγαινει βινυλιο, βγαινει και CD.
Μονο εγώ είμαι που δεν πιστεύω ότι θα γίνουν συναυλίες του χρόνου;;
Γινεται Οκτώβρη να έχεις κλειστες παμπ και άτομα σε αναστολή εργασιας και Ιούλιο να μαζέψεις 60-70.000 σε ένα χωραφι;
Κι εγω πιστευω οτι δεν προκειται να γινει τιποτα το καλοκαιρι με συνθηκες που εχουμε συνηθισει.
Θα διασκευάσει unplugged Pearl Jam και η Miley Cyrus.
Θα γίνουν (ακόμα) πιο διάσημοι
Νεο τραγούδι…
Μεχρι προσφατα μερος της συλλογής “Good Music To Avert The Collapse Of American Democracy Vol. 2”
Ωραιο κομματι, σιγουρα καλυτερο απο ορισμενα του Gigaton (ναι Buckle Up, σ’ εσενα μιλαω).