Pearl Jam!

Έχει κάνει κάποιος/α refund το εισιτήριο από tickets.de? Έχω τα εισιτήρια στο email μου και προσπάθησα να κάνω log in, χωρίς επιτυχία. Ζήτησα «ξέχασα τον κωδικό μου» 2 φορές από χθες το βράδυ και δεν μου ήρθε τίποτα.

Γράφει βέβαια πως εάν δεν έρθει κάποιο λινκ, σημαίνει πως δεν είμαι εγγεγραμμένος. Τα εισιτήρια όπως έγραψα παραπάνω, τα έχω στην συγκεκριμένη διεύθυνση. Υπάρχει περίπτωση να τα αγόρασα ως γκεστ; Και εάν ναι πως θα ζητήσω τα λεφτά πίσω;

Το μόνο που βρήκα είναι ticket exchange :laughing:

Μέσα από το tickets.de δεν έχω δεί να δίνει κάπου αυτή την επιλογή, αλλά νομίζω δυνατότητα για refund υπάρχει μόνο για τα μέλη του fan club, οι υπόλοιποι αναμονή.
Επιπλέον εμένα έχει λήξει και η κάρτα που τα αγόρασα, οπότε είναι δεδομένο το μπλέξιμο (οτ)αν έρθει η ώρα.

1 Like

ίσως και η δικιά μου τώρα που το ανεφερες . Ο αριθμός κάρτας είναι πάντα ο ίδιος όμως

Βέβαια εγώ δεν έχω εισιτήρια για συναυλίες εξωτερικού . Από τους πάντα αξιόπιστους Έλληνες με τα πεντακόσια εκατον τριανταπέντε χιλιαδες voucher έχω

Δεν είναι ότι θα πάρω και refund :stuck_out_tongue:

Ακομα και να αλλαξει ο αριθμος της καρτας (εμενα πχ μια φορα μου τον αλλαξε απο μονη της η τραπεζα επειδη υποψιαζοταν οτι υπηρξε διαρροη δεδομενων, με ειχαν παρει τηλ), ο αριθμος συμβολαιου μενει ο ιδιος και τα λεφτα μπορουν μια χαρα να επιστραφουν, μην ανησυχειτε. Αν δε απλως εχει ληξει και εχετε παρει νεα καρτα με νεα ημερομηνια ληξης, δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

1 Like

Το αντιμετώπισα με την Aegean πάντως το θέμα, δεν είχαν που να επιστρέψουν τα λεφτά και ζήτησαν iban τελικώς. Κάρτα με ίδιο αριθμό, απλά είχε λήξει.

Εγω ειχα αντιμετωπισει αυτο που εγραψα και επιστρεψανε κανονικα στην καρτα. Η Ετζιαν μεχρι προσφατα ειχε κι ενα θεμα με τις καρτες θυμαμαι.

Διευκρινιση: εγω μιλαω για πιστωτικη, οχι χρεωστικη. Εκει δεν ξερω τι γινεται.

Ναι στην περίπτωση μου ήταν χρεωστική, μάλλον κάνει διαφορά.

2022 DATE CITY VENUE
June 14*** Amsterdam, Holland Ziggo Dome
June 15*** Amsterdam, Holland Ziggo Dome
June 18 Landgraaf, Holland Pinkpop Festival**
June 21 Berlin, Germany Waldbuhne
June 23 Zurich, Switzerland Hallenstadion
June 25 Imola, Italy Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari
June 28 Frankfurt, Germany Festhalle
June 30 Werchter, Belgium Rock Werchter Festival**
July 3 Stockholm, Sweden Lollapalooza Stockholm**
July 5 Copenhagen, Denmark Royal Arena
July 8 London, UK American Express presents BST Hyde Park
July 9 London, UK American Express presents BST Hyde Park
July 12 Budapest, Hungary Budapest Arena
July 14 Krakow, Poland Tauron Arena
July 17 Paris, France Lollapalooza Paris**
July 20 Vienna, Austria Wiener Stadthalle
July 22 Prague, Czech Republic O2 Arena
3 Likes

αυτό ερχόμουν να ποστάρω. Εντάξει, δεν πειράζει που σας κρατάμε τα λεφτά δυο χρόνια, θα σας βάλουμε ένα βιντεάκι στο γιουτιουμπ για να επανορθώσουμε

Pearl Jam’s 2021 European tour has been rescheduled for June and July of 2022. Previously purchased tickets remain valid. More info at pj.lnk.to/TourFP.

To thank Pearl Jam fans for their patience during these times, stream the 2010 Hyde Park, London performance on Pearl Jam’s YouTube and Facebook and on
nugs.net
this weekend. Watch from Friday, April 2nd at 8pm ET to Monday, April 5th at 11:59pm.

The deadline to request a refund has been extended to April 1, 2022.

πόθεν προκύπτει αυτό; ten club; Γιατί α) η ανακοίνωση για εμάς την πλέμπα δε λέει κάτι, β) η livenation δεν έχει απαντήσει σε αίτημα για refund απο πέρσι.

Α ναι, μόνο για Ten Club ισχύει αυτό.

Στο mail που έλαβα (θυμίζω, Βερολίνο) :

If you want to request a refund, please send an e-mail to tickets@tickets.de with your PDF tickets attached. Please have in mind that by choosing this option the booking fee will not be refunded (10% of ticket face value).

Επίσης προτείνει για resell(!!) από την πλατφόρμα τους.

2 Likes

Κάποιες πλατφόρμες έχουν νόμιμο resell σε face value νομίζω.

1 Like

Μου ήρθε και σε εμένα το ίδιο email για Φρανκφούρτη.

Έβαλαν κάποιο deadline για το refund;

O @pantelis79 έγραψε για 2022-4-1 , αλλά δεν ξέρω αν ισχύει για το ten club αυτό μόνο ή και για όποιον διοργανωτή δίνει δυνατότητα για refund. Στείλε τους email να ρωτήσεις, δεν είδα να αναφέρουν κάτι. Εγώ θα τα κρατήσω λογικά.

Μονο για Ten Club ειναι αυτο που εγραψα εγω.

1 Like

Και εγώ προς τα εκεί τείνω. Καλό είναι να ξέραμε πάντως εάν υπάρχει κάποιο deadline.

https://www.youtube.com/watch?v=_T0xpT7fZHM

1 Like

Βγηκε το deep για τα μελη του fan club με 151 bootlegs απο το 2000 vw kai to 2013.
Δυστυχως η ευρωπαικη περιοδεια που συμπεριλαμβανε και την χώρα μας, απουσιαζει.

Ευτυχώς, εχουν μπει ολα και στο spotify.
Δυστυχως, το sidify κατεβαζει σωστα μονο με 1χ ταχυτητα :stuck_out_tongue: