Έχει κάνει κάποιος/α refund το εισιτήριο από tickets.de? Έχω τα εισιτήρια στο email μου και προσπάθησα να κάνω log in, χωρίς επιτυχία. Ζήτησα «ξέχασα τον κωδικό μου» 2 φορές από χθες το βράδυ και δεν μου ήρθε τίποτα.
Γράφει βέβαια πως εάν δεν έρθει κάποιο λινκ, σημαίνει πως δεν είμαι εγγεγραμμένος. Τα εισιτήρια όπως έγραψα παραπάνω, τα έχω στην συγκεκριμένη διεύθυνση. Υπάρχει περίπτωση να τα αγόρασα ως γκεστ; Και εάν ναι πως θα ζητήσω τα λεφτά πίσω;
Μέσα από το tickets.de δεν έχω δεί να δίνει κάπου αυτή την επιλογή, αλλά νομίζω δυνατότητα για refund υπάρχει μόνο για τα μέλη του fan club, οι υπόλοιποι αναμονή.
Επιπλέον εμένα έχει λήξει και η κάρτα που τα αγόρασα, οπότε είναι δεδομένο το μπλέξιμο (οτ)αν έρθει η ώρα.
Ακομα και να αλλαξει ο αριθμος της καρτας (εμενα πχ μια φορα μου τον αλλαξε απο μονη της η τραπεζα επειδη υποψιαζοταν οτι υπηρξε διαρροη δεδομενων, με ειχαν παρει τηλ), ο αριθμος συμβολαιου μενει ο ιδιος και τα λεφτα μπορουν μια χαρα να επιστραφουν, μην ανησυχειτε. Αν δε απλως εχει ληξει και εχετε παρει νεα καρτα με νεα ημερομηνια ληξης, δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
αυτό ερχόμουν να ποστάρω. Εντάξει, δεν πειράζει που σας κρατάμε τα λεφτά δυο χρόνια, θα σας βάλουμε ένα βιντεάκι στο γιουτιουμπ για να επανορθώσουμε
Pearl Jam’s 2021 European tour has been rescheduled for June and July of 2022. Previously purchased tickets remain valid. More info at pj.lnk.to/TourFP.
To thank Pearl Jam fans for their patience during these times, stream the 2010 Hyde Park, London performance on Pearl Jam’s YouTube and Facebook and on
nugs.net this weekend. Watch from Friday, April 2nd at 8pm ET to Monday, April 5th at 11:59pm.
πόθεν προκύπτει αυτό; ten club; Γιατί α) η ανακοίνωση για εμάς την πλέμπα δε λέει κάτι, β) η livenation δεν έχει απαντήσει σε αίτημα για refund απο πέρσι.
If you want to request a refund, please send an e-mail to tickets@tickets.de with your PDF tickets attached. Please have in mind that by choosing this option the booking fee will not be refunded (10% of ticket face value).
Επίσης προτείνει για resell(!!) από την πλατφόρμα τους.
O @pantelis79 έγραψε για 2022-4-1 , αλλά δεν ξέρω αν ισχύει για το ten club αυτό μόνο ή και για όποιον διοργανωτή δίνει δυνατότητα για refund. Στείλε τους email να ρωτήσεις, δεν είδα να αναφέρουν κάτι. Εγώ θα τα κρατήσω λογικά.
Βγηκε το deep για τα μελη του fan club με 151 bootlegs απο το 2000 vw kai to 2013.
Δυστυχως η ευρωπαικη περιοδεια που συμπεριλαμβανε και την χώρα μας, απουσιαζει.
Ευτυχώς, εχουν μπει ολα και στο spotify.
Δυστυχως, το sidify κατεβαζει σωστα μονο με 1χ ταχυτητα