θα τα κατεβασουμε - αρκετα λεφτα δωσαμε στον εντι.ψυχραιμια δλδ 200$ ειναι στα ορια του γελοιου.
btw , παιζει τρελο βινυλ ριπ για vs/vitalogy , οποτε κλαιν κ ντελουξ κ ολα
θα τα κατεβασουμε - αρκετα λεφτα δωσαμε στον εντι.ψυχραιμια δλδ 200$ ειναι στα ορια του γελοιου.
btw , παιζει τρελο βινυλ ριπ για vs/vitalogy , οποτε κλαιν κ ντελουξ κ ολα
Λογικο, αφου ειχαν πει οτι θα κανουν ενα διαλειμμα μετα την περιοδεια για τους λογους που αναφερθηκαν, νομιζω (σολο Βεντερ, Καμερον στους Soundgarden) και η συναυλια στη Λισαβονα, απ’ οσο θυμαμαι, ηταν η τελευταια.
χαχαχαχα οταν λες τη λεξη βινυλ ριπ σε παω με τα χιλια
ον τοπικ ναι μαλλον για καν 2012 η 13 τους ξανακοβω να βγαινουν…
δεν εχεις ακουσει τα βινυλ ριπς που λεω ε …για αυτο γελας , γιατι δεν ξερεις τι χανεις
νevermind 8)
Live. Pearl Jam. Τέσσερις. Φορές.
ΑΑΑΑΑΑΑ!
Μία κι ας πεθάνω! Μία! Τους αγαπώ πάρα πολύ.
Και γιατί όλα άκυρα; Το φεστιβάλ έχουν πει ότι θα γίνει τέλος Αυγούστου και θα είναι για τα 20 χρόνια τους. Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Ο Vedder έβγαλε solo περιοδεία μέχρι 15 Ιουνίου στην Αμερική. Οι Soundgarden που έχουν δανειστεί τον drummer μας έχουν πει ότι θέλουν να βγάλουν δίσκο και δε σχεδιάζουν να βγουν στο δρόμο στο άμεσο μέλλον. Αυτά.
Νομιζω κάποια θα ειχαν ηδη ανακοινωθει.
Δεν κοβω τουρνε φετος…
διέρρευσε η νέα solo δουλειά του vedder. σε ένα κομμάτι συμμετέχει και η cat power. <3
κάποια περισσότερα εδώ:
ολο σε ukulele δεν ξερω αν θα με συγκινησει, αν και δεν εχω ακουσει τιποτα απο την νεα του δουλεια.
Περιμενω ομως πως και πως το blu ray με συναυλια του που θα βγει παραλληλα με αυτη τη κυκλοφορια.
εμένα πάντως μ’άρεσε το “ukulele songs”. οκ, δεν είναι ο δίσκος της χρονιάς, αλλά είναι το καλοκαίρι το ίδιο. soundtrack διακοπών και έτσι…
παω να το βρω! για να δουμε τι εκανε ο βεντερ :roll:
Πολυ καλο δισκακι τελικα!
Ακουστε και αυτο να ανατριχιασετε …
πολυ τιμιο σι ντι τελικα χωρις να ναι κατι φοβερο ακουγεται πολυ ωραια θα λεγα κατω απ το σαουντρακ του ιντου δι ουαιλντ:wink:
Είκοσι χρόνια συμπληρώνουν φέτος οι Pearl Jam και ήδη από την αρχή του χρόνου το γιορτάζουν.
Όπως είχε ανακοινωθεί, το συγκρότημα σχεδίαζε ένα φεστιβάλ, του οποίου οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές. Το φεστιβάλ θα είναι διήμερο και θα λάβει χώρα στο Alpine Valley Music Theatre στο East Troy του Wisconsin, στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου. Εκτός από τους εορτάζοντες και οικοδεσπότες Pearl Jam, μαζί τους θα είναι οι [B]Queens Of The Stone Age[/B], οι [B]Strokes[/B], οι [B]Mudhoney[/B], ο [B]John Doe[/B], o [B]Liam Finn [/B]και άλλοι. Πέρα από τις μεμονωμένες εμφανίσεις των καλλιτεχνών, αναμένονται και όμορφες συνεργασίες μεταξύ τους επί σκηνής.
Παράλληλα, οι Pearl Jam ανακοίνωσαν επισήμως και το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης και φίλος του συγκροτήματος, Cameron Crowe. Το ντοκιμαντέρ θα φέρει τον τίτλο “Pearl Jam Twenty” και θα συνοδεύεται τόσο από soundtrack όσο και από βιβλίο, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται προσεχώς.
Πεθαινω…
Pearl Jam και QOTSA στην ιδια σκηνη και κερασακι οι Mudhoney!!
Γαμω την Αμερικη και την Ελλαδα!!! :x
Ευχομαι να μας ξαναρθουν στην επομενη ευρωπαικη τουρ …
Μακάρι γιατί περάσαν αρκετά χρονάκια από τότε στο ΟΑΚΑ και ήταν και γαμάτα!!
πριν εναν χρόνο νομίζω είχα διαβάσει ότι οι pearl jam κάνουν διάλλειμα. τώρα για πόσο διαρκεί αυτό δεν ξέρω. απότι διαβάζω όμως κάνουν συναυλίες.
άντε να περάσουν και από την ελλάδα! θυμάμαι τότε που είχαν έρθει ήμουν μικρός και δεν είχα πάει…
Πλάκα πλάκα τούτοι είναι οι μοναδικοί του αγαπημένου grunge που έχω δει live μέχρι στιγμής… ΕΣΠΕΡΝΕ το live by the way
On topic: ΘΕΛΩ Pearl Jam live! Κατεπειγόντως! Δε γίνεται να μείνω με τους Mudhoney… :?
Mε Stooges μαζι τους ειχες δει;;;
Ειχε και το Hate The Police η φαση;;;
Ναι μπράβο τότε! Ήταν κ ο Lanegan με τους Soulsavers…
Είχε είχε… Γενικώς καβλωτικότατη φάση!