Mortuary Drape λέγονται αυτοί παίδες… Το λέει και στο πανό από πίσω τους! Cult black metal μπάντα από Ιταλία και έτσι. Μάλιστα αυτοί έχουνε παίξει και Αθήνα το 2004, 5 Ιουνίου άμα θυμάμαι καλά!
Ορίστε και μια εικόνα από το live τους τότε άμα δεν κάνω λάθος… Την βρήκα από το MySpace του διοργανωτή!
είχαν παίξει αθήνα και κάπου το '95. Ιστορικό λάιβ της εποχής.
Χωρίς να παίρνω και όρκο έχω την εντύπωση πως μόνο μια φορά έχουνε παίξει Αθήνα… :-k
τσούκου. Θυμάμαι ακόμα το ριβιού του Τόλη Παλατζά στο χάμμερ. Εξάλλου τότε ήταν και στην ελληνική unisound records (που είχε και τους ρότιν κράιστ) και είμαι 1000% βέβαιος.
Ναι ρε ο τρουχινο ειναι πανεμορφος μπασιστας,αλλα ολιγον τι πιθηκι
:lol::lol:#-o δεν υπαρχει
εχω λιωσει.:lol:
O Lars είναι σαν 10-χρονο που τον έβαλε η μάνα του να ντυθεί έτσι .:lol:
ααχααχχαχαχαχα…πως ειναι ετσι ρε!!!εγω νομιζα οτι ηταν οντως παιδακια που το ενα ειχε το βλεμα του σιχαμενου!!!:lol::lol:
θημερα παιδακια θα ερθουν θτο θκολειο μαθ οι jimmy eat world για να τουθ γνωριθουμε και να παικθουμε μαζι τουθ!
Couple Has Sex On Stage At Norwegian Music Festival: Photos Available - July 6, 2004
A young couple engaged in sexual intercourse on stage during a live performance by the Norwegian band THE CUMSHOTS at the Quart festival in Kristiansand, Norway earlier today (July 6). Tommy Hol Ellingsen, 28, and Leona Johansson, 21, who are said to be members of the activist group Fuck For The Rainforest (web site), were called up on stage by THE CUMSHOTS lead singer, Kristopher Schau, and proceeded to have sex on stage to the crowd’s applause, as the band played on. Local politicians in the religious stronghold of Kristiansand are outraged by the incident, and the police are currently considering an investigation.
Commented Schau: “I’ve always been accused of being politically unconscious, but now I’ve proven that I care”. Asked by a Dagbladet reporter if they were nervous during the sex act, Ellingsen replied, “I had a bit of a stagefright, but it disappeared as soon as I got going.” Added Johansson: “I got turned on by all the people.” The intercourse allegedly continued backstage after the concert was over.
σε περίπτωση π το imageshack σβήσει τις φώτο ή σε περίπτωση π οι μοντ δν συμφωνούν με το ποστ αυτό . ας μείνει μόνο το λινκ . http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=24464:)
the cumshots ονομα και πραμα:lol:
ειναι τρελοι αυτοι οι νορβηγοι
θέλουμε τους cumshots στην Ελλάδα!!
Ας τους φέρει κάποιος
Απλα η καλύτερη!!!
Ευκολο: Ποιοί είναι;
xaxxaa τον maynard παντως δεν τον πετυχε
- From left to right: Dag Nilsen, Zephyrous, Nocturno Culto and Fenriz.
:D:D:D
Βεβαια οταν το πρωτο demo τους ως Black Death λεγεται Trash Core η απο πανω
φωτο φαινεται φυσιολογικοτατη…
Χαχ γαματη!