Pink Floyd

μουνακι floydized αστα τα σαπια

εχεις καβατζωμενα dvd απο dsotm/animals tours και δεν τα μοιραζεσαι :stuck_out_tongue:

( κανα νεο για waters ελλαδα εχεις ρε ?? )

Βασικά αυτό που μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό είναι μία διαστημική τραβηγμένη έκδοση live του A Saurceful Of Secrets στην οποία το τραβάνε και άλλο το δεύτερο μέρος και ο Γκίλμορ όπως κάνει τα φωνητικά,πετάει και κάτι σόλο από πάνω και ο Waters να του φωνάζει,με ένα βλέμμα ηδονής,“Come on!!” και να χτυπιέται.
Θυμάμαι όταν το είχα πρωτοδεί είχα βάλει τα κλάματα.Απίστευτη ενέργεια.

Μιλάμε για το release από την Harvested Records; Ή υπάρχει και κάποιο καλύτερο; Πάντως της Harvested τα σπάει!!! Απίστευτος ήχος, απίστευτη απόδοση το συγκρότημα, τι να πω. 8O

Μακάρι κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει επίσημα τέτοιο αρχειακό υλικό…

αυτο ναι ,δεν σου στειλα ρε συ τα λινκς για flac χθες ?

για μενα αυτο ειδικα , δεν εχει να ζηλεψει κατι απο επισημη κυκλοφορια

(floyd πες κ εσυ τπτ παναθεμα σε :stuck_out_tongue: )

κ μονο που εχει encore το echoes εισαι κομπλε…

E εντάξει ρε 'συ τι να πω…:roll::roll:
Είναι γνωστή η αγάπη μου για τα live εκείνης της περιόδου.
Να σημειώσω ότι ΕΠΙΣΗΜΗ κυκλοφορία δεν έχει υπάρξει.Πάρα πολλές ηχογραφήσεις όμως υπάρχουν στην διάθεσή μας.
Ο ήχος του συγκροτήματος(του Γκίλμορ δηλαδή) εκείνη την περίοδο είναι ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΣ.

Α!!
Σημειώστε ότι έρχεται ΝΕΟ ντοκιμαντέρ που θα αφορά τους Pink Floyd.Πληρέστατο μάλιστα.

βρηκα αυτο εδω to comic (?)

δεν ξερω τι ειναι θα το ‘τσεκαρω’ κ θα σας πω

οποιος θελει να το ‘τσεκαρει’ ας με pm

Νομίζω πρέπει να είναι μία σειρά κόμικ.Έχει βγει και με άλλα συγκροτήματα.Δεν το έχω τσεκάρει.

Πάντως αν δεν κάνω λάθος σχετικό με κόμικ πρέπει να είναι το tourbook της περιοδείας Wish You Were Here το 1975.

Το είχα διαβάσει κάποτε.Είναι 4 ιστορίες ξεχωριστές.
Θυμάμαι για τον Ρικ έλεγε “Rich Right - He’s rich and he’s right!”
Για τον Waters “Rog Of The Rovers” και άλλα τέτοια!

@floyd

αυτο το εχεις/θες ?

[B]Pink Floyd - Echoes, The History Of Pink Floyd (1995) [Westwood One Radio Box Set]
6CD |
Rock/Pshychedelic/Progressive | EAC Rip | Flac(Image) + Cue + Log |
MP3 CBR 320Kbps
Artwork -> 51 Mb | Westwood One | ~1546 + 672 Mb | HF, FileSonic

A 6-CD radio show about the history of Pink Floyd. Includes interviews and music[/B]

Title: Echoes
Record Company: Westwood One
Show: 95-36
Broadcast Date: September 1-4, 1995
Release Information: A 6-CD radio show about the history of Pink Floyd. Includes interviews and music. Cue sheets.
Disc 1: “Strangely Strange, But Oddly Normal”, tracks are: My Friend Jack, Astronomy Domine, Bike, Take Up Thy Stethoscope Walk, Set The Controls for the Heart of the Sun, Interstellar Overdrive, Chapter 24, Arthur Brown-Devils Grip, Purple Gang-Granny Takes A Trip, Arnold Layne, Lucifer Sam, Several Species Of Small Furry Animals, Interstellar Drive, and The Gnome. Disc 2: “Syd” tracks are: Syd Barrett-Here I Go, Shine On You Crazy Diamond, Candy and a Currant Bun, See Emily Play, Syd Barrett-Waving My Arms In The Air, Scarecrow, Apples and Oranges, Syd Barrett-Octopus, Saucerful of Secrets, Syd Barrett-Late Night, Jugband Blues, Let There Be More Light, Syd Barrett-Terrapin, Gigolo Aunt, Opel, Shine On You Crazy Diamond.
Disc 3: “The Massed Gadgets Of Pink Floyd” tracks are: In The Flesh, Astronomy Domaine, Careful With That Axe Eugene, The Narrow Way, Atom Heart Mother, On The Run, Money, Us and Them, Comfortably Numb, The Tide Is Turning, and Pigs.
Disc 4: “Variations On A Theme” tracks are: Money, Atom Heart Mother, Alan’s Psychedelic Breakfast, Echoes, One Of These Days, On The Run, Time, Breathe (reprise), The Great Gig In The Sky, Money, Us and Them, Any Colour you Like, Brain Damage, and Eclipse.
Disc 5: "A History Of Post-War Britain (1945-82) tracks are: Another Brick in The Wall (Part 1), Bring The Boys Back Home, The Post War Dream, Southhampton Dock, Vera, The Happiest Days Of Our Lives, Another Brick In The Wall (Part 2), Mother, One Of My Turns, Another Brick In The Wall (Part 3), Hey You, Comfortably Numb, The Show Must Go On, In the Flesh, Run Like Hell, Waiting For The Worms, The Trial, Outside The Wall, Goodbye Cruel World.
Disc 6: “Raving and Drooling” tracks are: Wish You Were Here, Welcome To The Machine, Have a Cigar, The Final Cut, San Tropez, The Gold It’s In The…, Young Lust, The Dogs of War, A New Machine, On The Turning Way, Learning To Fly, Sorrow, A Great Day For Freedom, and The Wall (live in Berlin).

οποιος το θελει…:wink:

Το tour program του WYWH τα σπαει πραγματικα, το ειχα διαβασει κι εγω.:slight_smile:

Κι ενα καμμενο λινκ για να γελασουμε

The Secret Diaries of Roger Waters:

http://www.ingsoc.com/waters/humour/rwdiary.html

Sunday

Drove by Daves house at 3.00 in the morning playing the Final Cut really loud - Dave came out and threw a guitar at me. Said it was the best thing he’d done with a guitar since The Wall. Drove off really quick after he threatened not to sing any more songs I had the rights to.

:lol::lol:

Δειτε και το Dine on you Famous Fatass στην ιδια σελιδα, χαχαχαχα :lol:

Phoned Eric Clapton - but his mum said he can’t come out to play with me anymore as I depress him. Talked to her about the war for a bit till she hung up. Mothers - they’re all the same. Went in the studio and met some guy called Steve Vai - apparently he plays guitar. Asked him to put some stuff over my demos but he just warmed up for an hour, asked if it was OK and left. Dave and the guys were in the studio next door and sent through a demo they were working on to see if I would put some lyrics on it. I did, it went like this -

Fuck off Dave Gilmour
  And the rest of you too
  Keep your sodding ferraris
  Your mums smell like poo

You got the floyd name
  but I know your game
  It's all metaphysics
  And I write better lyrics

:lol::lol::lol::lol:

ΘΕΙΛΑ.

[B]Q: Why is Roger finally performing Dogs on tour?

A: Because after being broken by trained personnel, he has finally been trained not to spit at the fans. [/B]

:lol:

Έχει δει κανείς ένα video με τίτλο:

[B]Momentary Lapses
The True Story of Pink Floyd

Narrated by Tommy Vance with candid interviews from Roger Waters, Nick Mason, David Gilmour, Rick Wright[/B]

Αξίζει τον κόπο (και το χρόνο);;;

awake, θα σε παρακαλέσω να μην ποστάρεις ξανά για vinyl rips, bootlegs από συναυλίες και γενικότερα για υλικό που είναι παράνομο. Πέρα από τα δικαιολογημένα παράπονα των χρηστών, πως το ποστάρεις συνεχώς και παντού, εμπίπτει η συγκεκριμένη ενέργεια και στον κανόνα, περί επίσημων λινκς και για αυτό θα ήθελα να μην ποστάρεις ξανά. Ούτε να προτρέψεις χρήστες να επικοινωνήσουν μαζί σου για να το κατεβάσουν. Δε μπορούμε να στηρίξουμε τέτοιο “πάρε-δώσε” με κανένα τρόπο και για αυτό σε παρακαλώ να το σταματήσεις από εδώ και τώρα.

Ευχαριστώ και παρακαλώ συνεχίστε οι υπόλοιποι την κουβέντα για τους Pink Floyd, τη μεγαλύτερη μπάντα ever

κι εμένα με έχει κουράσει αυτό το στόρυ, αλλά με ποιά λογική κάνει κάτι παράνομο?

μιλάμε για αυτόν τον κανόνα? :-s

1. Απαγορεύεται ρητά να δίνονται links για download σε επίσημες κυκλοφορίες και η εν γένει μεταφορά/αναδημοσίευση υλικού χωρίς αναφορά της πηγής του.

Το επόμενο βήμα θα είναι να απαγορευτούν και ποστς του τύπου “κατέβασα τον δίσκο και μου άρεσε”?

εχετε ξεφυγει εντελως ε

θελετε να μας τρελανετε ?

εξηγησε μου πως υπαρχει τετοιο θεμα τοσο καιρο (που εχει φτασει 95 σελιδες) κ το προβλημα ειμαι εγω κ η ανιδιοτελης προσφορα μου

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2890

πες μου τι διαφορα εχει το ποστ ‘παιδια βρηκα γαμιστερο βινυλ ριπ’ με ενα οποιοδηποτε ποστ του παραπανω thread (και υποψιν το βινυλ ριπ δεν ειναι κατι που σε αποτρεπει να αγορασεις το δισκο…αντιθετως αν μπορεις πας κ παιρνεις κ το βινυλιο,στο λεω γιατι ξερω ατομα που εχουν πικαπ κ βλεπω τις αγοραστικες τους συνηθειες)

[B]παιδια

πλεον θα σας ενημερωνω για κατι γαμιστερα βινυλια που ‘αγορασα’ στο ιντερνετ

οποιος θελει να τα ‘αγορασει’ ας με πμ για να του λεω τον διαδικτυακο τοπο πωλησης

[/B]

οκ τωρα καρβου ? ειμαστε by the book ?

υγ : τοσα θεματα εχουμε που πολλοι λενε ΄κατεβασα το νεο αλμπουμ iron maiden/metallica/megadeth’

δεν ειδα να κανετε εκει καμια παρατηρηση…

οσον αφορα τα '‘δικαιολογημενα’ παραπονα , κ εγω εχω δικαιολογημενα παραπονα απο απειρα ποστ ανουσια ηλιθια και ολο βλακειες αλλα δεν λεω τπτ…freedom of speech.

στην τελικη απο τα δικα μου ποστ ολο κ καποιος χαιρεται γιατι παιρνει κατι…απο τα ηλιθια,ανουσια διχως λογ υπαρξης ποστς που ‘δικαιολογημενα’ θα επρεπε να εχουμε παραπονα ,τι θετικο παιρνουμε ??

Από ντοκιμαντέρ που έχουν γυριστεί για τους Floyd,μεταξύ άλλων ξεχωρίζω το The Pink Floyd Story:Which One’s Pink? του ΒΒC.
Εξαιρετική δουλειά,καλογυρισμένη και παρουσιάζει,δίχως όμως να κουράζει,όλη την ιστορία του συγκροτήματος,πριν καν έρθει ο Syd και τους δώσει το όνομα μέχρι και το Live 8 και την επανένωσή τους για 25 λεπτά.
Κλείνει μάλιστα ρωτώντας το κάθε μέλος ξεχωριστά αν θα ήθελε να ξαναπαίξουν μαζί,και ενώ είχαν πει όλοι “ναι”,μέχρι και ο Waters,μένει τελευταίος ο Γκίλμορ και πετάει αυτό το
“Τα πάντα μπορούν να γίνουν” γελώντας και τελειώνει.
Και όλοι ελπίζαμε ότι θα το έπαιρνε απόφαση ο David αλλά μας πρόλαβε ο θάνατος του Ρικ…
Α ρε David,εσύ άμα ήθελες…

I gotta admit that I’m a little bit confused.
Sometimes it seems to me as if I’m just being used.
Gotta stay awake, gotta try and shake off this creeping malaise.
If I don’t stand my own ground, how can I find my way out of this
maze?

Τι [SIZE=“7”]αριστουργημα[/SIZE] ειναι αυτο !!!

Ποσο πολυ σε αγαπω ρε καριολη waters…Σαν νασαι ο πνευματικος μου σε νιωθω ωρες ωρες…

Θεοι.

Αυτό!