Σουβλάκι η pizza?

Πολύγευστο έχει και στο Γαλάτσι, μιλάμε για μεγάαααλο σουβλάκι!

έτσι έτσι!!
μαμαει!:D:D

To Πολύγευστο του Γαλατσίου είναι μπζιλοχάλια, αντίθετα με του Ηρακλείου που είναι αρκετά καλύτερο.

Σουβλάκι
και ειδικα του Ζαχου στη Βαρκιζα

Pizza με μπυριτσα και μπαλα στην τηλεοραση.Ολα τα λεφτα!!!

^^ H Pizza είναι πιο ενδιαφέρουσα , το σουβλάκι το βαριέσαι εύκολα .
^^ H Pizza μπορει να εχει παρα πολλές γεύσεις , το σουβλάκι μονο μια . (και μην αρχήσετε τα εγω το παίρνω μόνο κρεας πατατα η μονο κρεμυδι και δοκιμασε για να σκασεις )
^^ H Pizza είναι μεγάλη , μπορεις να την αφήσεις στο πιάτο , να την φας την αλλη μερα , να την κόψεις οπως θες , να περνεις κομματι κομματι … Το σουβλάκι πρεπει να είναι συνέχεια στο χέρι σου .
^^ H Pizza ειναι απο την Ιταλια , το σουβλάκι οχι ( δεν ξέρω τι νόημα εχει αυτο )

…σε όλα μέσα είμαι…αλλά το Σεραικό χειροποίητο σουβλάκι, είναι άλλο πράμμα:):!:

εχω να βρεθω σε τετοιο διλλημα απο το ξανθιες η μελαχρινες!
οπως και εκει both με ενα μικρο προβαδισμα σε πιτσα αν και τρωω σπανια:!:

μετα απο 3+ χρονια το ιδιο,αιωνια πιστος δε γινεται αλλιως

νταξει [B]σουβλακι[/B][B] με τα χιλια[/B] αν και τρελαινομαι και για πιτσα! τελευταια εχω ανακαλυψει και τον συνδυασμο που οσο περιεργος και κακογουστος και αν ακουγεται, ειναι κολαση: ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΓΥΡΟ!

Pizza fan;;;;Εγω απο εκει εχω φαει την πιτσα με γυρο 8)

οχι απο 1 πιτσαρια στη θεσνικη ονοματι golden. οι βορειοι του σαιτ λογικα θα την ξερουν! γαμει ασυστολα!

Xαχα, ε οχι ρε φιλε, η golden δεν ειναι πιτσα, ψωμι με σαλτσα ειναι. :stuck_out_tongue:
Απεναντι απο το σπιτι μου ειναι, και φαντασου, εγω ο μεγας λατρης της πιτσας, δεν μπαινω καν στον κοπο να κατεβω να παρω 2-3 κομματια…[-X

Χμ, κακα τα ψεμματα η πιτσα που θα φας σε καλο μαγαζι στην Ιταλια δυσκολα ξεπερνιεται. Οργαζμος. Δυσκολα βρισκεις πιτσα που να την πλησιαζει εδω στην Ελλαδα, ΑΛΛΑ επισης δυσκολα βρισκεις σουβλακι της προκοπης πια, εχουν χαλασει τα μισα που εμπιστευομουν, εχω πεταξει μισοδαγκωμενο σουβλακι 2 φορες σε ενα χρονο(:(), ο κοσμος μου διαλυεται, τι δραμα περναω κι εγω. Οποτε τελευταια προτιμω πιτσα. Φαν, λατρεμενα κουπονια. Και κινεζικο.

γενικα ουτε εμενα μου πολυαρεσει. μονο για την πιτσα με γυρο κανω την εξαιρεση. απο πιτσα ατομικη αν θελω ποιοτητα παω στο Il Gusto (αγ δημητριου με αγ σοφιας) που πραγματικα η πιτσα του ειναι αξεπεραστη!

Για τον πούτσο.
Γύρος και πίτσα δεν πρέπει να πηγαίνουν μαζί. Ποτέ.

Λοιπόν οι λάτρεις της πίτσας για πείτε αν παίρνετε ποτέ την ιταλική Ristoranto για το σπίτι. Προσωπικά της έχω αδυναμία, ειδικά στην έκδοση Μοτσαρέλα.

Επίσης έχω εκφράσει πρόσφατα την αγάπη μου για την πίτσα της Μπιενβενούτο. Τώρα τελευταία μάλιστα προσέθεσαν δύο γεύσεις-από τις καλύτερες εμπνεύσεις έβερ: Μουστάρδα-λουκάνικο και τσένταρ-μπέικον!

Πάντως η καλύτερη πίτσα που έχω φάει στη ζωή μου παραμένει μια σπιτική που έφτιαχνε παλιά η θεία μου. Είχε μια σάλτσα λαχανικών (ναι) που έσβηνε δισκογραφίες.

σαλτσα λαχανικων…πιτσα…

???

κορυφαια πιτσα, για Ηρακλειο μερια, Ταρτουφο…κανει οτι αλλο εχω φαει να μοιαζει με μπροκολα στη γαστρα

Πίστεψέ με, αν δεν έχεις φάει δεν μπορείς να καταλάβεις.

Εννοειται! Η μοτσαρελα/βασιλικος/ντοματα και αυτη με τα μανιταρια ειναι απιστευτες.