Plissken Festival 2025

Maruja την ημέρα των TV on the Radio

2 Likes

27 Μαρτίου θα ανακοινωθεί το line up σύμφωνα με story που ανέβασε το Plissken.

Summary

έχω ήδη κλείσει blind ticket. μένει να δούμε αν θα το κρατήσω ή θα το πουλήσω :sweat_smile:

1 Like

Με τόσα live που έχουν μαζευτεί (και άλλα που δεν έχουν καν ανακοινωθεί ακόμα π.χ. φεστιβάλ Αθηνών κλπ) δεν με βλέπω να πηγαίνω και σε αυτό αλλά τίμιο line-up και εδώ…

1 Like

πωλείται blind ticket :sweat_smile:

4 Likes

Νταξ ξεβλαχευει κοσμο το Πλισκεν γενικα, οποτε παιζει να πηγαινα για τη φασαιοτητα και για να ακουσω νεα μουσικη που δε ξερω.

2 Likes

ισχύει φουλ. ειδικά πέρσι πέρασα φανταστικά. και είναι ότι πιο κοντά σε φεστιβάλ βλέπουμε στην Ελλάδα.
φέτος όμως οριακά ξέρω 2-3 ονόματα, και κάποια που τα έψαξα είναι ηλεκτρονικά κλπ. θα θελα κάτι που μου αρέσει για το δέλεαρ, και να ξεβλαχευτώ με τα άλλα.

1 Like

Κρίμα για’μενα γιατί ο John Maus κάνει πολύ ωραία live.

Νομίζω πως έτσι όπως διαμορφώνεται το φεστιβάλ για να θέλει να πάει κάποιος τότε πρέπει είτε να ακούει συγκεκριμένα την ηλεκτρονική μουσική που έχει ή να θέλει να την ζήσει ως εμπειρία /ανακαλύψει. Το 90% του φεστιβάλ είναι ακριβώς αυτό.

Κάπως έτσι αν π.χ. μια μέρα είναι John Maus, King Krule μαζί θα μπορούσε κάποιος να πάει να δει αυτούς τους δύο και να πάρει και κάποια γεύση από τα άλλα.

1 Like