Poll: Iron Maiden's favourite song without Steve Harris

Εύκολα Revelations.

Powerslave
Γενικα απο μειντεν ειναι το αγαπημενο :wink:

Oλα οσα αναφερθηκαν(με αγαπημενα Flight of Icarus,Revelations και σολαρα Wasting Love)

:bow:

Revelations
Wasted Years
2 Minutes to Midnight
Flight of Icarus

με αυτή τη σειρά για μένα, και με το Revelations να είναι ένα απο τα καλύτερα τραγούδια των Maiden γεινκότερα.

Απο τα καλυτερα κομματια των [SIZE=“3”]IRON MAIDEN[/SIZE], στα οποια δεν συμμετειχε συνθετικα ο Steve Harris, ειναι σιγουρα το Powerslave (απο τα καλυτερα τους τραγουδια γενικως), το Flight Of The Icarus, το 2 Minutes to Midnight, το Wasted Years (απλα ΥΠΕΡΟΧΟ), το Moonchild φυσικα, αλλα και το εκπληκτικο Wasting Love…

Μου αρεσουν παρα πολυ ολα που ανεφερα, αν πρεπει να ξεχωρισω καποιο ομως, ανετα το [SIZE=“2”]Powerslave,[/SIZE] απο τα αγαπημενα μου κομματια και εχω και γενικα τρελα με την Αιγυπτο τους Φαραω, τις πυραμιδες… Και φυσικα με το [SIZE=“4”]Θ Ε Ι Κ Ο [/SIZE] εξωφυλλο του ομωνυμου αλμπουμ…

Το αγαπημενο μου εξωφυλλο απο αλμπουμ των IRON MAIDEN (ακολουθουν το Live After Death και το Seventh Son Of A Seventh Son…)

moonchild

REVELATIONS!!!

‘‘Powerslave’’. Χε, σχεδόν όλα είναι από τα λίγα πολύ αγαπημένα μου Maiden και δεν ήξερα ότι δεν τα είχε γράψει ο Harris.