Post Rock/Metal κυκλοφορίες (+μπάντες)

Ας μην υβρίζουμε τα θεία, αλλά ομολογώ πως το έχω λιώσει το δισκάκι… Πρότεινε κι άλλα.

ε! το τελευταιο 65μερες πιστευω πως το νικανε ;ρ

ριφφατο και ποικιλομορφο και πιο σταθερο απ’το ντεμπουτο τους, ειναι το Satellite Bay απ’ τους
Long Distance Calling, να τους τσεκαρετε οσοι απεχθανεστε το κοιμισικο post(κι εγω μαζι σας).

Σχετικά άκυρο αλλά η alterground με bulletin στο myspace αναφέρει για live Yndi halda και shora στην Αθήνα!!!να αρχίσω να πιστεύω στον θεο???

sirenssound fan, ε; :stuck_out_tongue:

btw, μου άρεσαν πολύ οι μάγκες, αλλά δεν το συγκρίνω με το Destruction of small ideas.

Εγώ του το είπα, αν τους φέρει θα του φτιάξουμε ανδριάντα έξω από το An…

εσυ ήσουν αυτός???το είδα το comment…κ εγώ είμαι αυτός που έγραψα ότι είμαι κ φαντάρος…πριν λίγο το έγραψα…!

Lento - Earthen (2007)

Instrumental Sludge/Post με ολίγον από Ambient και Doom. Ηχητικά μου θύμισαν αρκετά Rosetta. Οι φανς των Ufomammut τους ξέρουν από το split που είχαν κάνει κάποτε μαζί. Ακούστε το ο-π-ω-σ-δ-η-π-ο-τ-ε.

εδιτ: κι εδώ σιρενσσουνδ οπως καταλάβατε :stuck_out_tongue:

Καλό, απλά δε νομίζω πως έχει κάποιο λόγο να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα instrumental post-metal δισκάκια. Αξίζει μια ευκαιρία πάντως, ιδίως από fans των Pelican, Mouth of the architect, Rosetta (όπως σωστά προείπε και ο Σαμάνος) etc.

To sirens είναι απίστευτο blog!

Καλά παίδες τσέκαρα το νέο Maybeshewill και σπέρνει αλύπητα.Είχα ακούσει πριν κανα χρόνο το ep τους και είχα ενθουσιαστεί… Το άλμπουμ όμως ήταν κανονική κλωτσιά στ’ αρχίδια! Με ισοπέδωσε τελειωτικά. Ειδικά, το ομώνυμο κομμάτι (Not For Want Of Trying) είναι ύμνος από τους λίγους…

Καλησπέρα παιδιά. Suffocate for Fuck Sake…μια μπάντα, ένα μήνυμα με πολλούς παραλήπτες (αυξάνονται ανησυχητικά τελευταία…). Σουηδοί, παίζουν post-metal υιοθετώντας πολλά στοιχεία στον ήχο τους, χρησιμοποιώντας samples στα σουηδικά (δένουν εξαιρετικά με τη μουσική)…φοβερές εναλλαγές συναισθημάτων.

Me space: http://www.myspace.com/suffocateforfucksake

κρεντιτ στο σιρενσσουνδ…

Συνεχίζουμε με τους Tesa (από την μικρή Λετονία) και το πρώτο τους lp με τίτλο Heartbeatsfromthesky (έχουν προηγηθεί δυο ep).

Ενδιαφέρον κυκλοφορία για τους φαν του είδους.
Το ξέρω οτι κυκλοφορούν εκατοντάδες συγκροτήματα και δεν ξέρετε τι να πρωτοακούσετε αλλά το συγκεκριμένο αξίζει να το ακούσετε (έτσι πιστεύω τουλάχιστον)

Aυτοι ειναι οντως πολυ - πολυ ωραιοι. Θενκς φορ remindin’

To ειχα γραψει και στο τοπικ για το μπλακ μεταλ :-s
Ειναι μια μπαντα εκει εξω που προσπαθει να κανει το δικο της.
Εχουμε να κανουμε με μια αναμειξη ποστ ροκ με αρκετα μπλακ μεταλ στοιχεια.
Βασικα δεν ξερω που να τους καταταξω.
Μιλαω για τους αγγλους Fen και το ΕΡ τους Ancient Sorrow.

Aν και ειμαι λαμογιο γιατι ξερω οτι ο scary face θα με υποστηριξει. :stuck_out_tongue:
Ακουστε να γουσταρετε!

Έγραψε ο ντεθστερ:wink

cheers Angmar

Είσαι αλήτης :smiley: :stuck_out_tongue:

Αν και δεν μ’αρέσει καθόλου η black, αυτο το post-black που παίζουν μερικά συγκροτήματα έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Ακούστε και το Mourner των Caïna.

Πλάκα έχει η φωτό στο myspace του, δεν είναι troo :lol:

τους αγαπω πολυ.
στα 2 ιπι τους, δεν ξερω πως το καταφερνουν, αλλα θυμιζουν παλιους και τωρινους shora.

Γειά παιδιά

@NoMisteraki. Οι Long Distance Calling που πρότεινες είναι καταπληκτικοί…το έχω λιώσει το συγκεκριμένο.

Γράψε για Kwoon:)

Ελα ρε, αυτοι ειναι ωραιοι. Το συγκεκριμενο μαλιστα το χω παρει βινυλιο. Οταν τους ειχα πρωτακουσει δε μ ειχαν κανει κλικ, αλλα με τη δευτερη… μονορουφι.

Τους πρωτομαθα απο μια αφισα… παιζαν κατω απ τους Agalloch οποτε καταλαβαινεις…

Νομίζω δεν έχει προταθεί ακόμα…

Saxon shore - The Exquisite Death of Saxon shore

Πιο βατό στις συνθέσεις του post rock που άλλοτε ξεσπά και άλλοτε δημιουργεί ηχοτοπία αρκετά κοντα σε αυτά που κινούνται οι god is an astronaut…πολύ όμορφα πραγματάκια!worth checking!!

οι kwoon δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, απλα εκατσε να γραψουν ενα απ’ τα πιο ομορφα κομματια στην ιστορια της μουσικης.

Godblessmymess, ν’ ακουσεις και το προηγουμενο LDC.

Ξεθαβω ξανα επειδη ερχονται για λαιβ. Οσοι εχετε ακουσει, πειτε.

Μπορει να εχασα τους This Will Destroy You, αλλα τουτοι δε μου ξεφευγουν (ελπιζω).