O Angmar μας ξενερωσε ασχημα ! Δε γ*μιεται ! Εμεις να μαστε καλα
και θα τους δουμε καποια στιγμη.
Εχω ξεσκιστει να ακουω Mogwai τις τελευταιες 3-4 μερες!
Οι τυποι ειναι θεοι!Ενω εκπληξη μου προκαλεσαν και οι 2 ακολουθες κυκλοφοριες
Mogwai - Zidane: A 21st Century Portrait (OST) 2006
Clint Mansell feat. The Kronos Quartet & Mogwai - The Fountain OST (2006)
κατι που σημαινει οτι στο εξωτερικο τυγχανουν αναγνωρισης.
Maybeshewill τα παληκαρια ερχονται απο το Λεστερ παιζουν instrumental rock και συνδιαζουν καποια ηλεκτρονικα στοιχεια,το αποτελεσμα παρα πολυ καλο και το συγκεκριμενο EP τους αξιζει…
και το μαιο κυκλοφορουν το καινουργιο τους το οποιο θα λεγεται ‘’ NOT FOR WANT OF TRYING’’
εχω ακουσει 2 τραγουδια μεχρι τωρα και ειναι φοβερα…
παρτε μια γευση απο δω
Πιθανότατα να έχουν αναφερθεί αφού νομίζω είναι αρκετά γνωστοί (τους είχε πάρει το μάτι μου κάποια στιγμή σε ένα περιοδικό) αλλά μιας και τους ανακάλυψα πρόσφατα εγώ, λέω να τους αναφέρω.
Sigur Ros
Μπαντάρα από την Ισλανδία που αποτελείται από 4 μέλη και αριθμά 4 στούντιο άλμπουμς ενώ φέτος αναμένεται να κυκλοφορήσει το 5ο τους.
Κινούνται σε ποστ-ροκ, άμπιεντ και ολίγον ηλεκτρονικά ηχοτοπία. Όλοι τους οι στίχοι είναι στα ισλανδικά οπότε μην περιμένετε να καταλάβετε τίποτα. Στα φωνητικά είναι ένα παλικάρι που αν και ακούγεται σαν γυναίκα, τραγουδάει απίστευτα. Η φάση είναι ότι ο τύπος, εκτός από το να τραγουδάει, παίζει και κιθάρα (ηλεκτρική) χρησιμοποιώντας ένα δοξάρι (σαν να παίζει τσέλο ας πούμε ή κάτι τέτοιο)!!!
Προς το παρόν τρώνε απανωτές ακροάσεις και τα 4 άλμπουμ (και τα 4 είναι επικά!) και δεν έχω ξεχωρίσει κάποιο συγκεκριμένο. Μόνο ένα τραγούδι λιώνω λίγο παραπάνω, το Saeglopur από το άλμπουμ Takk… (2005) γιατί το άκουσα σε ένα βίντεο στο youtube ( http://www.youtube.com/watch?v=qFbYW6bNViw ωραίο βιντεάκι, τσεκ ιτ άουτ) και αυτό ήταν η αφορμή που ξεκίνησε η όλη φάση με τους Sigur Ros.
Με λίγα λόγια, μαγεία, ταξίδι, τελειότητα.
Ακούστε τους εδώ www.myspace.com/sigurros
Οι ΘΕΟΙ Sigur Ros εχουν και τοπικ στο Groups & Artists.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5297
Απιστευτη μπαντα!
EEEEE…μείναμε πίσω
λοιπόν…μια συγκροτηματάρα που βαράει πολύ. Ποστ ροκ/μεταλ εντελώς ορχηστρικό, με κάποια samples εδώ και εκεί για δημιουργία ατμόσφαιρας. Ηρεμίες, ξεσπάσματα, μελαγχολιες, οργή…τα πάντα.
Όσοι γουστάρουν Mono, this will destroy you και τέτοιου είδους σχήματα, τσεκάρετε οπωσδήποτε!
Και τα 2 album τους είναι καταπληκτικά. Ίσως το ομώνυμο να είναι ένα κλικ πιο πάνω.
DATURAH - Daturah
DATURAH - Reverie
Sokin eipes poli baria onomata…Exei mpei idi to hybrisma na akougetai kai arxizoun oi anatrixiles 8O
Tha tsekaristoun deontos 8)
EDIT: Eimai sygkinimenos , paraggelia on line apeythias kai epeigontos giati ta deigmata me skotonoun.
Ti akoune ta aytakia mou pali. POST REEEEEEE!!!
Άστα να πανε…κεραμίδα μου ήρθε και μένα με δαύτους!Οποιος θέλει link, ας στείλει κανα pm για να του πω.
Μάλλον αυτό εδώ είναι το πιο κατάλληλο θρεντ για τούτους εδώ μιας και το post hardcore αποφασίσαμε να κλειδωθεί.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε, ακούω τούτους τους τυπάδες και πραγματικά είναι πολύ καλοί!
Fear Before The March Of Flames
Κανείς ξέρει τπτ παραπάνω, ή να αρχίσω d/l κάποιο άλμπουμ στην τύχη?
φοβερη μπαντα αν και το τελευταιο ep τους δεν το εχω ακουσει αρκετα για να εκφερω αποψη αλλα για μενα η καλυτερη δουλεια τους ειναι το The Always Open Mouth που ειναι και το τελευταιο αλμπουμ!επισης εχουν τελειο merch:D και σε λιγο καιρο βγαζουν και dvd !
Πάρα πολύ ενδιαφέρων δίσκος το The Always Open Muth. Θενξ Jesterhead
Το ομωνυμο εχω ακουσει κανα 5-6 φορες και μου αρεσει πολυ.Καλη μπαντα φαινονται.
Μετα απο τις (και παλι)πολυ καλεσ κυκλοφοριες που προτειναν τα παιδια,παρτε μερικες και απο μενα
Bright Red Paper(το 2005 κυκλοφορησε το ομωνυμο δισκακι τους,απο το Portland μας στελνουν υπεροχη μουσικη)
As the Poets Affirm - I Want to Tell My Heart to You.But I Cannot Say English(απο τον καναδα μας ερχονται με πανερμοφο instrumental post-rock)
Magyar Posse - We Will Carry You Over the Mountains(πολυ καλο Post-Rock απο την φινλανδια)
School of Emotional Engineering με το ομωνυμο δισκακι τους το οποιο κυκλοφορησε το 2004,απο την αυστραλια και παιζουν post-rock με πολλα ambient στοιχεια
Γούσταρα πολύ τους Daturah! :thumbup:
Ορίστε και μια δισκάρα
Ira-The Body And The Soil
Κάπου στο νετ λέει ότι παίζουν Post-Metal/Art-Sludge/Hipno-Metal και τους περιγράφει όμορφα.
-Ακούστε απο το myspace τους το Long Live The Parts I
-Ξετρελαθείτε
-Ακούστε ολόκληρο τον δίσκο
-Λιώστε τον
Warning…Min xasei kaneis to split ton Caspian me tous Constants! Apo ena tragoudi i kathe band alla ti tragoudia. Apla akouste to kommati ton Caspian…8O
A storm of light (us)
Μία ακόμα μπάντα με μέλη από Neurosis με έτοιμο δισκάκι στα σκαριά
http://www.neurotrecordings.com/artists/a-storm-of-light/index.aspx
edit: θα είμαι υπόχρεος σε όποιον μου βρει και μου δώσει το τραγούδι “Trinity” των Harvestman από την ταινία Η2Οdio
ΔΙ-ΣΚΑ-ΡΑ.
Ισως ο δισκος της χρονιας για το 2007
και οι μελωδιες ειναι απο τον Θεο.
τσεκαρετε το οπως+δηποτε.
post-digital προσκυνω…αυτη τη μπαντα επρεπε να φερνανε να δουμε live…δυστυχως τους ειχα στειλει email περυσι και μου απαντησε ο κιθαριστας και με ενημερωσε οτι διαλυθηκαν…
θα ψαξω οτι εχεις προτεινει γιατι φαινεται οτι κατεχεις το αντικειμενο full-time
keep posting more.
4 δισκοι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ
Blueneck - Scars of the midwest
Evpatoria Report - Golevka
Mountain Men Anonymous - Kronkose
Shora - Malval
και ο βασιλιας…
Isis - Oceanic
Πρέπει να είσαι κουφος για να σε αφησουν αδιαφορο…