ααααααα δεν προλαβαινω να διαβασω
πουτσες μπλε
γεια σας παραωρες!!!
:bye:
(τιμιο θρεντ!)
εντιτ, ωραιο αβαταρ αξελ!
Ελα Τολκι, μεσα εισαι παλι… Για πες μας γιατι δεν κοιμασαι
κοροιδευω ενα μπετοβλακα που εχει κολλησει με μια
εσυ?
:lightsabre:
στην τριτη σεlίδα αυτο το τιμιο θρεντ?
πφφφφ
τεσπα
τιμαμε παραωρες!
ειπια τα κερατα μου αποψε. δεν θυμαμαι απο ποσο εχω να πιω τοσο
τεσπα, καλησπερες:bye:
Δόξα και τιμή στη σερβιτόρα γνωστού μπαρ στο γκάζι που φόραγε ανοιχτή μπλούζα δίχος στηθόδεσμο (!) και όποτε έσκιβε να σερβίρει ή να γεμίσει τα ποτήρια βλέπαμε καθαρά και ξάστερα τα πάντα =) Καιρό είχα να πιώ τόσο νερό.
Α επίσης σκότωσα στην είσοδο της πολυκατοικίας μια κατσαρίδα τόσο μεγάλη που παίζει να 'χε και ψυχή (!) και σχεδόν τη λυπήθηκα.
aaaargh dont even get me started tonight :?
εκατσα κ χαζεψα κατι κλειδωμενα θρεντς κ ελιωσα στο γελιο… οι ατακες επεφταν συνεφο…
πόσο βαριέμαι. έτσι μου ρχετε τεσσερις το πρωί να πάρω το ipod και να πάρω τους δρόμους
το έχω κάνει πρόσφατα vedder ! ακουστικά , εμπιθρι , NWOBHM και βόλτα με το ποδήλατο , κ όπου μας βγάλει !
είναι καλό κ βοηθάει αν έχεις αυπνίες ! όρμα !
δεν έχω αϋπνίες απλά δε θέλω να κοιμηθώ
το ίδιο κάνει . κ εγώ βαριέμαι να κοιμηθώ … πρέπει να είμαι χάλια για να μπορώ κοιμηθώ … οπότε ξεσκίζεσαι στις βόλτες μέχρι να βγει ο ήλιος … κ μετά λες … “ποοοοοο κ τι δν θα έδινα να είχα το κρεβάτι μ τώρα” … κ γυρνάς σπίτι για να κοιμηθείς σαν πουλάκι π ροχαλίζει …
γαμω τις ιδεες και τεσταρησμενη
γραφω 2 γαμωμαθηματα αυριο που επρεπε να τα ειχα γραψει μια Πεμπτη(δεν θυμαμαι ακριβως) αλλα ακυρωθηκαν λογω απεργιων και τα γραφω σε 4 ωρες :blow:
παω να ξαπλωσω μπας και με παρει υπνος…
καληνυχτα και πολλα φιλια…
φιλιά στα μούτρα ! καλά να τα πας !