Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

How much can I take now before I break inside?
How long will it take now before I realize,
That I can’t live without you by my side,
And nothing else will keep me satisfied?

Επίσης.
Δεν έχω τσιγάρα. Και δεν υπάρχει περίπτωση να βγω τώρα για τσιγάρα. Δούλευα μέχρι πριν 2-3 ώρες αλλά ακόμα να νυστάξω. Έχω ένα θεματάκι με τον ύπνο τελευταία.
Και.
Άνοιξη σε προσμένω, εσένα και τις αλλεργίες και όλα τα όμορφα σου. Βγάλε μας απ’ τη σήψη.
=)

Εγώ περιμένω να σχολάσω, κανα μισάωρο ακόμα…
Χέσ’τα τσιγάρα και πήγαινε για ύπνο ρε !!

Για το rocking ρε γαμώ το! Τσιγάρα κομπλέ :stuck_out_tongue: , ποτό κομπλέ, έμπνευση κομπλέ, εμπρός καλό μου τυφλό σύστημα!

Αναστασία είσαι θεά! Σ’ αγαπώ, θέλω να σε παντρευτώ.
Ναι, εσένα!
Είμαι καψούρης.

Δάσκαλε ήταν υπέροχη βραδιά απόψε, πάντα τέτοια.
Beers κιε χιεβυ μέταλ και γάμησε τα.
Είσαι τόσο γαμάτος που πέτυχα και το λεωφορείο 5.30 το πρωΐ ενώ περπατούσαμε μαζί.

Μάνα φτιάχνεις απίστευτο φαΐ, το κοτόπουλο δεν υπάρχει λέμενς!!!

Α, και σήμερα έχω και τσιγάρα!!! Ναι!

Αναστασία σ’ αγαπώ!!!

Ανστασία, το καλο που σου θέλω κοίτα να φερθείς σωστά!

Ξεκινάμε με το ότι οι δρόμοι της Κυψέλης γαμιούνται. Εϊναι για τον πούτσο, πώς το λένε! Γύρισε ο αστράγαλος σε μια λακούβα. Τους αγαπώ όμως, τι να κάνω.

Το Mo-Better είχε λίγο κόζμο σήμερις. Δε γαμιέται όμως, φαίνεται ότι όσο λιγότερο κόζμο έχει, τόσο καλύτερα παίζουν οι ντιτζέηδες! Space Lord Motherfucker! Γκάβλα, χορός, air guitar! Αναστάσία είπαμε, η τύχη είναι μπροστά σου…

Από την άλλη είναι λίγο τραγικό να κάνεις 47 ευρώ λογ/σμό σε τέτοιο μαγαζί και να μη σε κερνάνε έστω ένα σφηνάκι. Δεν ήταν πάντα έτσι το Mo.

Τέλος είναι ειρωνεία να τα έχεις όλα και να μην είσαι ικανοποιημένος. Γουατδεφακ, έχεις μια χαρά γυναίκα δίπλα σου (ασχέτως αν σήμερα σε ξενέρωσε) και κοιτάς συνέχεια άλλες. Μάλλον είναι στη φύση του ανθρώπου.

Bill, περάσαμε γαμώ σήμερα.

GIRLS, GIRLS, GIRLS!

Δε συνηθίζω να γράφω εδώ αλλά θα το κάνω σήμερα. -τι σήμερα δηλαδή γτπ τελειώς, ας το ορίσω καλύτερα-

3.14 ξημερώματα σαββάτου 7 Μάρτη 2009 θα προβώ σε γραπτές δηλώσεις που κόκαλα δεν έχουν και κόκαλα θα τσακίσουν.

Θα γράψω για το άπειρο και το μεγαλείο του νεκρού καθώς περνάει την ώρα του στην αυλή του παραδείσου. (μεγάλε φοίβε!)
Αθηνά δε σε ξέχασα εσένα. Γεια σου! Ναι, το δέχτερ εννοώ. Και σε όλα τα παιδιά να πω ένα γεια επί τη ευκαιρία.

Να πω συγνώμη σε όσων τα μάτια βιάσω, μιας και αν μου ξεφύγουν τυχόν ορθογραφικά λάθη θα είναι λόγω του περασμένου της ώρας. Καλά, οκ! Μη φωνάζεις. Έχω και μερικά κενά-αμφιβολίες… -θετικός γαρ-

Και όπως τρέχω στο δάσος, ξαφνικά βλέπω έναν τρελό ιπτάμενο δίσκο των iron maiden (με πιθανότητες το πήρα και βγήκε iron maiden) να έρχεται πάνω μου. ψάρωσα άσχημα. το ομολογώ. Αλλά ρε φίλε, εσύ τι θα έκανες?

Όπως και να έχει, ήπια το τσάι που μου έκανε η γιαγιά. Δε μου αρέσει είναι η αλήθεια. Δηλαδή γιατί να μη μου κάνει ΄μια ζεστή καφεδιά και να μου κεράσει και ένα τσιγάρο κούπερ…? Κούπερ έκανε ο παππούς. Θυμάμαι όλη μέρα να καπνίζει κούπερ. Να ακούω την λεξη κούπερ. Διαφημίσεις κούπερ. Μπρελόκ κούπερ. Κούπερ ρε ***νια στην τελική! Ο παππούς κάπνιζε συνέχεια και αρκετά πακέτα τη μέρα. Τελικά -όχι δε πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα- ο γιατρός του είπε να το κόψει. Αν δε το έκοβε μέσα σε 15 μέρες, μπροστά σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του, τότε κάτι, κάπου θα γινόταν από κάποιον.

Ας μη σας απασχολώ με αυτά. Εσείς μπήκατε να διαβάσετε για μουσική και γω βρήκα βήμα να σας τα κάνω πλανήτες. Α. Τώρα που είπα πλανήτες, σήμερα τσέκαρα οροσκόπο. Είμαι ψάρι με οροσκόπο τοξότη. Γαμάτο ε?
Το ξέρω.

Η δύναμη της αγάπης πάντως, φαίνεται στα δύσκολα. Αν δε σε βοηθήσει ο φίλος να τερματίσεις το final fantasy, τότε ποιος? Αν δε σε εξπάρει σε μία δύσκολη φάση, τότε ποιος? Αν δε σου δώσει ένα κατοστάρικο να αγοράσεις τυρόπιτα, τότε ποιος? Ωπ. Πήγα στο δημοτικό. Λάθος μου !

Καλοκαίρι 1997 -σημείωση: η θεσσαλονίκη ήταν πολιτιστική πρωτεύουσα-
Πάμε με το ίφριτι να αγοράσουμε παγωτά. Τελικά δε πήραμε αν και λεφτά είχαμε, και το μαγαζί ήταν ανοιχτό.
Δε πήραμε όμως γιατί δε πήγαμε μαζί. Δε τον ήξερα.

Τον ίφριτ τον γνώρισα μέσα από αυτό το πράμα. Κοίτα να δεις ε. Τον πρωτοείδα μετά τη συναυλία των Tool (ΘΕΟΙ) το Δεκέμβρη του 2006. Τότε ήταν που δε του χάρισα κάτι να με θυμάται. Ούτε μια ζωγραφιά μου…κάτι ρε γαμώτο. Κρίμα.

Δε πειράζει όμως. Άλλωστε δε νομίζω να είναι τόσο γούτσου ώστε να τον ενόχλησε. Λούτρινος είναι, όπως παραδέχτηκε λίγο πριν. Στη τελική ρε φίλε, εγώ ήθελα να του κάνω ένα πιο προσωπικό δώρο. Ζωγραφιές και μαλακίες.

Η φυσιολογία φυτών είναι το δυσκολότερο μάθημα της σχολής μου. Το σεπτέμβρη του 2006 έμαθα ότι μόλις 3 από τα 480 παιδιά που εξετάστηκαν πέρασαν το μάθημα. Αχούυυυ. Κάποιοι και κάποιες -δε θα δώσω ονόματα- θα τρέξουν να γελάσουν με το “φυσιολογία φυτών” αλλά θα τους δώσω φιλάκια από κοντά οπότε δε πειράζει.

Aν ξέχασα κάτι, παρακαλώ ενημερώστε με.

Λέω να κλείσω εδώ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Καλύτερα να κλείσω εδώ.

3 ηλιθια ποστς.

Επισημως πια, δεν μπορω να φουσκωσω μπαλονια, ουτε να τα δεσω. Καληνυχτα. :frowning:

Σκατά. ¶λλη φορά θα θελήσω λεφτά ή κάποια υπερδύναμη ή κάνα λέγκο ξέρωγω.
Έτσι δεν είναι όμορφα γαμω.
Σκατά. Καζατζίδης.

να προτιμήσεις λέγκο. εγώ πα να τη μπέσω γιατί δεν την παλεύω κάστανο. τα λέμε ομορφιές μου.

Ρε τα λέγκο δε λένε. Άσε που όταν τα πατάς ξυπόλητος, πονάς. :confused:

Δε φτανει που χασαμε τους Titan Force, δε μπαινει και κανεις στο φορουμ να μας πει τι εγινε.

Τι γκινια κι αυτη ρε γμτ. Μα τω Θεο, οποιος με κακομελετησε να το χασω, να ψοφησει σα σκυλι. Και χειροτερα.

Εγώ πάλι, σκέφτομαι να γράψω κάτι πολύ μεγάλο εδώ. Και δυσανάγνωστο.

Τα λέγκο προσφέρουν χαρά και ευτυχία όμως.
Καληνύχτα το βάκιλλους. Χάρηκα που ανταλλάξαμε απόψεις στο φλέγον αυτό θέμα.

Αριθμός ποστ: 4145
Αριθμός αποφάσεως : MANO 87349/2009

[CENTER]Το 3μελές τμήμα του διοικητικού πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης αποτελούμενο από τα μέλη του: Βάκιλλο πρόεδρο, bacillus σίχαμα (εισηγητής) και Μελχιόρ «καπετάνιο» - συνήλθε στο κατάστημα του κυρ Τάκη (Εθνικής πεοληχείας 432), στις 8-3-2009, χωρίς τη σύμπραξη γραμματέα ή συμβολαιογράφου, για να αποφασίσει για την από 23-5-2005 αίτηση αναστολής του άρθρου 38720 του μυστικού κώδικα του σύμπαντος (ν. 2717/1999), τ ο υ Ε.Τ. του dhd_372, κατοίκου Αφροδίτης (3ο μόριο μεθανίου δεξιά), κατά του Άγιου Πέτρου που εκπροσωπείται από τον πρώην Υπουργό Οικονομικών και πάσης ελλάδος. [/CENTER]

Με λίγα λόγια ρε φίλε. Αποφάσισα να διαπράξω έγκλημα και έπειτα να με τιμωρήσω με την αισχάτη των ποινών. Στην τελική μπορεί να γίνει καμιά μαλακία και να ακουστεί από το βάθος “Λάζαρε δεύρο έξω”. Θα μείνω βλακάκος και μετά θα απορώ το γιατί πώς πότε τι πώς –το είπα- κτλ. Δε χρειάζεται να γεμίσω πόσες σελίδες με πίξελ που αναπαριστούν γράμματα, για να πείσω κάποιον από τους αναγνώστες μου ότι γράφω κάτι σημαντικό. Άλλωστε δε γράφω στο χάμερ. Εδώ γράφω. Στις εξομολογήσεις. Και στη τελική μπορεί να περιμένει κανείς απ’έξω να ξομολογηθεί. Βίτσια είναι αυτά και καθείς όπως γουστάρει. Δημοκρατία δεν έχουμε άλλωστε? Δεν.
Είπα να γράψω και εδώ κάτι να έχω πολλά πράματα

Αφού στο έχω πει πόσες φορές ξαφνικά με καλείς στο κινητό και μου λες ότι είναι ωραία να είσαι λυκόπουλο? Eimai kai poly alani. eisai metra pisw. de me vlepeis na se vrisw! xa! xw! Πας καλά αγοράκι?
Ναι. Κατά τα άλλα συμφωνώ πως είναι απίστευτα γαμάτο να έχεις τα δικά σου ζώα. Να ζεις σε μία φάρμα και να έχεις ξέρω γω πρόβατα, άλογα, σκυλιά, παιδιά κτλ. Να ξυπνάς το πρωί –από το τσουπόκρυο και την υγρασία- και να σου πονά η μέση ρε φίλε. Αυτά είναι. Βέβαια μίλησα και με τον Στέφανο και συμφώνησε στη διαφήμιση να δείξουμε και καλά φύση, -ζουμ ιν- σταγόνες πάνω σε φύλλα -ζουμ ουτ- και όμορφες ολλανδέζες να κάνουν καφέ και να πλησιάζουν όμορφα αγόρια με αλμπάνι και λοιπά πράματα. Καλά οκ. Θα βάλουμε και τσέχες. Άλλωστε ο στόχος της διαφήμισης θα είναι να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Να κλείσει και αυτή η τρύπα του όζοντος. Για υδρογονάνθρακες δεν έχω όρεξη να μιλήσω.

grafw me greeklish kai goustarw. einai sa na -de 8a to pw- paizw πλεηστέσιον.
pwpw ti magkas poy eimai re paidia.

Ρε φίλε όταν λέω «δεν έχω όρεξη» μη μου τα κάνεις πλανήτες. Είναι και κουραστικό στη τελική. Σα να κάνεις ποδήλατο με ντάλα ήλιο και να έχεις μόνο ανηφόρα. Και να περνάει από δίπλα το αμάξιο με πέγκυ ζήνα και εσύ να κοιτάς στο άπειρο των γυαλιών του καφρούλη οδηγού και να απορείς «πόσες φάπες έχεις φάει στη ζωή σου αγόρι μου?»

Οι 50 κόρες του Δαναού γνωστές και ως Δαναΐδες δεν είχαν πατέρα το Ζεβεδαίο. Α. τώρα που το είπα το όνομα αυτό. Θυμήθηκα ότι πρέπει να βγάλω τα σκουπίδια έξω. Φακ.
H ali8eia einai oti peinaw alla 8a sunexisw. allwste aytos einai o skopos tou post autou. elpizw na mh katalaves kati apo olo ayto giati tote yparxei provlima
Ο Ζεβεδαίος πάντως να είστε σίγουροι αγόρια ότι κρύβεται μέσα σε όλους μας. Στα κορίτσια κρύβεται μια Ζεβεδαία. Ζεβεδαίος και Ζεβεδαία αγαπιούνται και έτσι κορίτσια και αγόρια αγαπιούνται.

Τελείωσα με το κείμενο και αυτά είναι μερικά δεύτερα πριν το ποστάρω. Δηλαδή διαβάζεις τα τελευταία πράγματα που έγραψα πριν πατήσω “post”. Θα κλάψεις για να μου δείξεις πόσο μ’αγαπάς?
Εγώ μια φορά έκλαψα από σκουπιδάκι. Βάλε σκουπιδάκι στην τελική να χαρώ. (:*

Ρε φίλε μη τα λες αυτά. Άκου εκεί. Ναι. Εντάξει. Παίζει και αυτό. Όταν δυο γυναίκες αγαπιούνται είναι κάπως. Όπως και όταν δύο άντρες αγαπιούνται. Εγώ είμαι της εκκλησίας όμως και δε τα δέχομαι αυτά. Αγάπα τον πλησίον σου αλλά αυτοί είναι του Βελζεβούλη.

Είναι και παράξενο άλλωστε. Το είχα τονίσει τόσες φορές και όμως συνέχεια το ξεχνούσε. Ήταν αλλόκοτα τα τελευταία μας χρόνια στο σπίτι. Μία μέρα –δε θα ξεχάσω- που ζήτησα ευγενικά –όπως πάντα- από τον Μπάμπη να μου φέρει 2 βραστούς λουκουμάδες και εκείνος όχι απλά δε μου έφερε βραστούς, αλλά και χωρίς ξύδι. Και ήξερε ότι έχω νεύρα. Δηλαδή από τότε έσπασε για τα καλά το γυαλί. 1000000 κομμάτια.
Τόσα είχε στο σκληρό του δίσκο. Χαιρόταν ο μαλάκας. Ούτε τα μισά είχε ακούσει και νόμιζε και ότι του ανήκουν. Μέχρι που έπεσε ο σκληρός δίσκος από το γραφείο και τα πάντα σβήσαν. Μεγάλη χαρά που πήρααα…

Θα μπορούσα για ώρες ακόμη να γράφω πράγματα. Χωρίς νοήμα και ουσία. Άλλωστε αυτό κάνω τώρα. Μαγκιά μου ρε φίλε. Δηλαδή εσύ που τα διαβάζεις είσαι καλύτερος? Πόσο καιρό έχεις να πλύνεις τα δόντια σου ρε?! Θα μου βγείς και από πάνω. Παρακαλώ μη πατήσετε κουμπιά με γραμμές και τρίγωνα (δεν είναι θαυμαστικό) και γράψετε κακά πράματα για μένα. Γρανάζι του συστήματος είμαι και γω. Το παραδέχομαι. Ώπ. Να και η αναφορά από το μήνυμα που είχα στείλει πρόπερσι στον Θείο Αλέκο. φαίνεται τώρα το άνοιξε το κινητό. Συμβαίνουν αυτά. Μάλλον δε θα είχε μπαταρία. Αχ τι ξεχασιάρικο αγόρι που είναι. Αχ! Τι θα το κάνω εγώ. Γούτσουγούτσου. Ανχόλις. Έγραψα κάτι και νιώθω σα να δάγκωσα κόκκινο μήλο. Όχι της Εύας. Αυτή ήταν γυναίκα. Το ποντίκι μου κολλάει. Άτσα. Όποιος το έπιασε το νόημα καλώς. Δε θα μπορούσαμε να μιλάμε για τέχνη αν καθόμουν και εξηγούσα το πώς και το γιατί. Είπαμε τέχνη γαμώ.

[CENTER]
[SIZE=“4”][FONT=“Franklin Gothic Medium”]Δ Ι Α Τ Α Υ Τ Α[/FONT][/SIZE]
Απορρίπτει την αίτηση και επιβάλει ποινή φυλάκισης 46532459582386 λεπτών. Μη τα βλέπεις έτσι. Κάνε πράξεις για να μη φρικάρεις.
Διατάσσει την κατάπτωση υπέρ του Δημοσίου του κατατεθέντος από τον αιτούντα παραβόλου ποσού 5 ευρώ και 7 ακόμη οβολούς.
Κρίθηκε και αποφασίσθηκε σε αόριστο μέρος και σε 52387 δευτερόλεπτα από ΤΩΡΑ!

Ο  Πρόεδρος  (pH=5.7)  [COLOR="White"]και σαλάκια.[/COLOR][/CENTER]

Δε θέλω “ου”. Κάντε κωλοδάχτυλα αν θέλετε.
Και ναι. είναι αστείο και γαμάτο να γράφεις με άσπρο. (:*

bacille γίγαντα

ρε θηριο που τα σκεφτεσε ολα αυτα?

Μαλακα,αληθεια,εισαι καθυστερημενος.

για μενα το ειπες η για το bacilus?

Γαμημένο νησί σου ξανάρχομαι. :frowning: :frowning:

Μια ωραια μερα, εγω αϋπνος και να εχω να κανω με 4-5 υπηρεσιες σε μια μερα. Ειναι σιγουρο οτι μεχρι να φτασω στην 4η θα εχω αυτοκτονησει. Ναι, δια ευνουχισμου την ωρα που θα με στελνουν απο τον εναν οροφο στον αλλο ή την ωρα που θα περιμενω 5 ωρες σε μια ουρα.

Μα γιατι να υπαρχουν τοσοι μπαγλαμαδες??? Τοσο ουτοπικο και δυσκολο ειναι να ειναι καποιος συνεπης στα λογια του??? Μηπως μιλαω παραλογα???