Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Ωραια πραγματα.Θα αδειασει η πολη για το 3ημερο,θα πηξει μια αλλη πολη,οποτε αυριο σκοπευω να κατεβασω το αμαξι και να παρκαρω και να ξεπαρκαρω συνεχεια για να μου φυγει το αχτι.

Επισης εσυ που ξερω οτι δε διαβαζεις αυτο το φορουμ,στα τσακιδια και να μας γραφεις.Δεν σου αξιζει τιποτα απ ολα αυτα τελικα.

Όταν πας σε πάρτυ μασκέ και το σετλιστ είναι κάπως έτσι:

Sabrina - Boys
Kaoma - Lambada
Σκασκασκα Σουσου
Παπάκια
Raining blood
Punk and Belligerent
Zειμπέκικο της Ευδοκίας

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΖΩΗ ΣΟΥ???:smiley:

Το να τ’ άλλο. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

Εγώ το λαμπάδιασα τον καρνάβαλο πάντως. Αλλά πρώτα με είχε κάψει αυτός.

Καλό χαρταετό ρε. Όπου τολμούν οι χαρταετοί!

Αντε ρε ΓΑΜΩΤΟ!!! Τις προηγουμενες 2 μερες γυρνουσα στο σπιτι μετα τις 8 οποτε δεν ειχα δικαιωμα να γραψω στο τοπικ!!
Τι να πω. Τα παντα ολα, το 'να, τ’αλλο ξερω 'γω. (ΗΡΩΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΟΥΣ).
Ενα τρελο τριημερο με απιστευτο κεφι. Αλλα παλι, καποια πραγματα μενουν πισω. Και οταν συνερχεσαι γεμιζουν το μυαλο σου…
Ας ειναι το τελος αυτης της γιορτης η αρχη μιας αλλης! Εστω και αν δεν ειναι τοσο ξεφρενη! Ας ειναι λιγοτερο εντονη και μεγαλυτερης διαρκειας! Οχι σε τρελους ρυθμους και για λιγες μονο μερες αλλα να ειναι πιο ηπια και να κρατησει περισσοτερο!

Αντε, εκανα και 'γω ενα ΤΙΜΙΟ ποστ σε αυτο το τιμιο θρεντ. Μονο οταν εισαι φτιαγμενος αξιζει να ποσταρεις εδω. Και ναι, εκανα ενα 15λεπτο να κανω αυτο το μικρουλι ποστ.

Εντερ Βλακμαν.

Βικυ, εισαι πολυ κομματι.

Το χασαμε/πιασαμε το κορμι πατριωτη!!!

Ωραια, εγινα ρεντικολο, Ζ’ΜΠΟΥΤΣΑΜ.

Προλαβα και γω για σημερα!

Πολυ εξαντληση τις 2 τελευταιες μερες, υπνηλια ολ δε ταιμ, σαπιλα και αποσυνθεση

:lol: θεός

Τελικά το “τα πάντα όλα” ποιός το χε πρωτοπεί;;;:-k

Περασε η ωρα οποτε ποσταρουμε!Εχω απειρα νευρα γιατι δε με παιρνει με τιποτα ο γαμωυπνος συν το οτι ακομα δεν με εχουν ειδοποιησει για το αν δουλευω αυριο το πρωι!(Θα σου στειλω μηνυμα τη νυχτα λεει η αλλη…Οτι να ναι ομως…)Εχω και τα κερατα μου απο διαβασμα γραφω και διαγωνισμα εχουν πεσει και τρελες αφραγκιες αντε να σε παρει ο υπνος μετα οσο ηρεμα και αν προσπαθεις να σκεφτεσαι.:(Θελω να γραψω και αλλα, παρα πολλα ομως αλλα τοτε ειναι που δε θα κοιμηθω με τιποτα.:? :?

Φαε κανα σουβλάκι !

Αυτο ειναι το βαριεμαι των 3-8 βασικα. Ετσι παει. Ας γραψω κι εγω λοιπον οτι εφαγα πολυ γαριδα σαγανακι και στουμπωσα. Καληνυχτα σας.:slight_smile:

Εγώ εφαγα παλι κατεψυγμενη πίτσα :(.Τα ιδια δηλαδη οποτε μενω μονη μου και τελειωνουν τα λεφτα για delivery. Αυτη τη φορα βρηκα και κατι ξεχασμενα πουρακια caprice για επιδορπιο.

Εχείς σκεφτεί ποτέ να μαγειρέψεις ;

Να ξυπναω και να ακουω την σκουπιδιαρα να περναει, αυτο ναι, ειναι σηψη.
Δεν ειναι σωστα πραματα αυτα.
Στο Ρεντη εχουν ηδη τελειωσει τα καλα τα λαχανα.!.

Είναι και αυτος στο προγραμμά, τι να κάνουμε !!! Εγώ πάντως ακούω πουλάκια!!

Ο,τι ακουει κανεις καλο ειναι.

How much can I take now before I break inside?
How long will it take now before I realize,
That I can’t live without you by my side,
And nothing else will keep me satisfied?

Επίσης.
Δεν έχω τσιγάρα. Και δεν υπάρχει περίπτωση να βγω τώρα για τσιγάρα. Δούλευα μέχρι πριν 2-3 ώρες αλλά ακόμα να νυστάξω. Έχω ένα θεματάκι με τον ύπνο τελευταία.
Και.
Άνοιξη σε προσμένω, εσένα και τις αλλεργίες και όλα τα όμορφα σου. Βγάλε μας απ’ τη σήψη.
=)

Εγώ περιμένω να σχολάσω, κανα μισάωρο ακόμα…
Χέσ’τα τσιγάρα και πήγαινε για ύπνο ρε !!

Για το rocking ρε γαμώ το! Τσιγάρα κομπλέ :stuck_out_tongue: , ποτό κομπλέ, έμπνευση κομπλέ, εμπρός καλό μου τυφλό σύστημα!

Αναστασία είσαι θεά! Σ’ αγαπώ, θέλω να σε παντρευτώ.
Ναι, εσένα!
Είμαι καψούρης.

Δάσκαλε ήταν υπέροχη βραδιά απόψε, πάντα τέτοια.
Beers κιε χιεβυ μέταλ και γάμησε τα.
Είσαι τόσο γαμάτος που πέτυχα και το λεωφορείο 5.30 το πρωΐ ενώ περπατούσαμε μαζί.

Μάνα φτιάχνεις απίστευτο φαΐ, το κοτόπουλο δεν υπάρχει λέμενς!!!

Α, και σήμερα έχω και τσιγάρα!!! Ναι!

Αναστασία σ’ αγαπώ!!!

Ανστασία, το καλο που σου θέλω κοίτα να φερθείς σωστά!

Ξεκινάμε με το ότι οι δρόμοι της Κυψέλης γαμιούνται. Εϊναι για τον πούτσο, πώς το λένε! Γύρισε ο αστράγαλος σε μια λακούβα. Τους αγαπώ όμως, τι να κάνω.

Το Mo-Better είχε λίγο κόζμο σήμερις. Δε γαμιέται όμως, φαίνεται ότι όσο λιγότερο κόζμο έχει, τόσο καλύτερα παίζουν οι ντιτζέηδες! Space Lord Motherfucker! Γκάβλα, χορός, air guitar! Αναστάσία είπαμε, η τύχη είναι μπροστά σου…

Από την άλλη είναι λίγο τραγικό να κάνεις 47 ευρώ λογ/σμό σε τέτοιο μαγαζί και να μη σε κερνάνε έστω ένα σφηνάκι. Δεν ήταν πάντα έτσι το Mo.

Τέλος είναι ειρωνεία να τα έχεις όλα και να μην είσαι ικανοποιημένος. Γουατδεφακ, έχεις μια χαρά γυναίκα δίπλα σου (ασχέτως αν σήμερα σε ξενέρωσε) και κοιτάς συνέχεια άλλες. Μάλλον είναι στη φύση του ανθρώπου.

Bill, περάσαμε γαμώ σήμερα.

GIRLS, GIRLS, GIRLS!

Δε συνηθίζω να γράφω εδώ αλλά θα το κάνω σήμερα. -τι σήμερα δηλαδή γτπ τελειώς, ας το ορίσω καλύτερα-

3.14 ξημερώματα σαββάτου 7 Μάρτη 2009 θα προβώ σε γραπτές δηλώσεις που κόκαλα δεν έχουν και κόκαλα θα τσακίσουν.

Θα γράψω για το άπειρο και το μεγαλείο του νεκρού καθώς περνάει την ώρα του στην αυλή του παραδείσου. (μεγάλε φοίβε!)
Αθηνά δε σε ξέχασα εσένα. Γεια σου! Ναι, το δέχτερ εννοώ. Και σε όλα τα παιδιά να πω ένα γεια επί τη ευκαιρία.

Να πω συγνώμη σε όσων τα μάτια βιάσω, μιας και αν μου ξεφύγουν τυχόν ορθογραφικά λάθη θα είναι λόγω του περασμένου της ώρας. Καλά, οκ! Μη φωνάζεις. Έχω και μερικά κενά-αμφιβολίες… -θετικός γαρ-

Και όπως τρέχω στο δάσος, ξαφνικά βλέπω έναν τρελό ιπτάμενο δίσκο των iron maiden (με πιθανότητες το πήρα και βγήκε iron maiden) να έρχεται πάνω μου. ψάρωσα άσχημα. το ομολογώ. Αλλά ρε φίλε, εσύ τι θα έκανες?

Όπως και να έχει, ήπια το τσάι που μου έκανε η γιαγιά. Δε μου αρέσει είναι η αλήθεια. Δηλαδή γιατί να μη μου κάνει ΄μια ζεστή καφεδιά και να μου κεράσει και ένα τσιγάρο κούπερ…? Κούπερ έκανε ο παππούς. Θυμάμαι όλη μέρα να καπνίζει κούπερ. Να ακούω την λεξη κούπερ. Διαφημίσεις κούπερ. Μπρελόκ κούπερ. Κούπερ ρε ***νια στην τελική! Ο παππούς κάπνιζε συνέχεια και αρκετά πακέτα τη μέρα. Τελικά -όχι δε πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα- ο γιατρός του είπε να το κόψει. Αν δε το έκοβε μέσα σε 15 μέρες, μπροστά σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του, τότε κάτι, κάπου θα γινόταν από κάποιον.

Ας μη σας απασχολώ με αυτά. Εσείς μπήκατε να διαβάσετε για μουσική και γω βρήκα βήμα να σας τα κάνω πλανήτες. Α. Τώρα που είπα πλανήτες, σήμερα τσέκαρα οροσκόπο. Είμαι ψάρι με οροσκόπο τοξότη. Γαμάτο ε?
Το ξέρω.

Η δύναμη της αγάπης πάντως, φαίνεται στα δύσκολα. Αν δε σε βοηθήσει ο φίλος να τερματίσεις το final fantasy, τότε ποιος? Αν δε σε εξπάρει σε μία δύσκολη φάση, τότε ποιος? Αν δε σου δώσει ένα κατοστάρικο να αγοράσεις τυρόπιτα, τότε ποιος? Ωπ. Πήγα στο δημοτικό. Λάθος μου !

Καλοκαίρι 1997 -σημείωση: η θεσσαλονίκη ήταν πολιτιστική πρωτεύουσα-
Πάμε με το ίφριτι να αγοράσουμε παγωτά. Τελικά δε πήραμε αν και λεφτά είχαμε, και το μαγαζί ήταν ανοιχτό.
Δε πήραμε όμως γιατί δε πήγαμε μαζί. Δε τον ήξερα.

Τον ίφριτ τον γνώρισα μέσα από αυτό το πράμα. Κοίτα να δεις ε. Τον πρωτοείδα μετά τη συναυλία των Tool (ΘΕΟΙ) το Δεκέμβρη του 2006. Τότε ήταν που δε του χάρισα κάτι να με θυμάται. Ούτε μια ζωγραφιά μου…κάτι ρε γαμώτο. Κρίμα.

Δε πειράζει όμως. Άλλωστε δε νομίζω να είναι τόσο γούτσου ώστε να τον ενόχλησε. Λούτρινος είναι, όπως παραδέχτηκε λίγο πριν. Στη τελική ρε φίλε, εγώ ήθελα να του κάνω ένα πιο προσωπικό δώρο. Ζωγραφιές και μαλακίες.

Η φυσιολογία φυτών είναι το δυσκολότερο μάθημα της σχολής μου. Το σεπτέμβρη του 2006 έμαθα ότι μόλις 3 από τα 480 παιδιά που εξετάστηκαν πέρασαν το μάθημα. Αχούυυυ. Κάποιοι και κάποιες -δε θα δώσω ονόματα- θα τρέξουν να γελάσουν με το “φυσιολογία φυτών” αλλά θα τους δώσω φιλάκια από κοντά οπότε δε πειράζει.

Aν ξέχασα κάτι, παρακαλώ ενημερώστε με.

Λέω να κλείσω εδώ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.