Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

φλωρος.

ξεκινησε με ρετσινα-κολα αλλα γυρισε στην πορεια… γκολ τωρα…8O

-> [I]ηρεμια,χαμογελο και βλεμματα ειλικρινη[/I]

δεν με παιρνει με τιποτα ο υπνος.απ εξω γινεται χαμος απο αερα,εχει παρει απο το μπαλκονι κατι και το κοπαναει στα καγκελα,αλλα βαργιεμαι να δω…

Όμορφος καιρός, μου είχε λείψει.

Πηγα να φκιασω ποπκορν και τα καψα.

[SPOILER][/SPOILER]

χααχχαχαχααχ ΑΧΡΗΣΤΗ :!:

Εκανα και δευτερη προσπαθεια ομως και εβαλα εκατο κιλα βουτυρο γιατι νομιζα αυτο εφταιγε.
Βγηκαν παπαριαζμενα. Ειμαι κελεπουρι.

πόσο χαίρομαι που είμαστε πολλοί οι βρυκόλακες…!!! δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα λέμε!!!
:bounce::bounce::o

Καλημερα παιδες.Καλη εβδομαδα!!!:):):slight_smile:

Αυτό το τραγούδι έχει γεύση από ουίσκι και τσιγάρο. Μισώ το ουίσκι. Δεν πειράζει, έχεις όμορφα μάτχια.
Don’t let me dooooown

Δεν θα κοιμηθώ ποτέ, δεν θα δώσω ποτέ, μεχ

Οι μεγαλύτερες κουταμάρες τελικά εδώ μέσα έχουν γραφτεί στο θρεντ της Φιλοσοφίας.

σήμερα πήρα το πρώτο μου metal hammer μετά από κάμποσα χρόνια!!!
:yahoo:

θα λεγα οτι δεν ειναι κατι να το περηφανευεσαι ακριβως,αλλα εγω πηρα το πρωτο-και τελευταιο μου- για ενα αφιερωμα στο hair metal oποτε δεν ειμαι καλυτερη και αισχυνομαι και σιωπω :oops:

μα γιατί??? έχει χαλάσει/ αλλάξει κάτι??? έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται!!! είπα μετά από πολύ καιρό να ενημερωθώ για τα τρέχοντα μουσικά δρώμενα!!!

Δεν έχω δώσει ποτέ σερί μάθημα, μμμμμ.

εννοείς δίνεις μάθημα το πρωί??? έχω δώσει εγώ!!! δεν λέει!!! τουλάχιστον να κοιμάσαι 1-2 ώρες πριν πας γιατί αλλιώς δεν παλεύεται με τίποτα!!! και δεν αποδίδει κιόλας!!! το έχω δοκιμάσει 2-3 φορές και δεν μου βγήκε σε καλό!!!

Το εκανα και στις πανελλαδικες μαλιστα(πριν 4 μηνες :p)
Δουλεψε για μενα τουλαχιστον :-k

Λοιπον η μαγιονεζα λαητ ειναι ΣΚΑΤΑ. Δεν εχει καν γευση μαγιονεζας, wtf.

Τα λαητ είναι πράγματα του Σατανά. Αν είναι να κάνεις την αμαρτία κάνε την όπως πρέπει 8)