Καλη φαση.
Προβλεπω μερες με σελιδες “Επιτελους.” τωρα που εγινε εθιμο. :lol:
Καλη φαση.
Προβλεπω μερες με σελιδες “Επιτελους.” τωρα που εγινε εθιμο. :lol:
μπα! τσκοβω!
τσκοβεις;
έεεεεθιμο όλε όλε όλεεεεε! τιριρεεεεμ τιριρααααμ τιριροοοοοομ τιριρεεεεεεμ!
ου ου ουυυυυυ! τουρουρουρουυυυυυυυμμμμμμμ τριαλαλιιιιμμ τριαλαλοοοοοοοοομ τριαλαλεεεεεεεμ! :?
δε ξερω τι λετε, αλλα ειναι ωραια να τα πινεις μονος σου σπιτι και να ακους τα “ψυχεδελικα” των φλουντ
Οοοοοοοοοοοοολε!
ΆΥ ΜΑΜΗ
ΆΥ ΠΑΠΙ
ΆΥ ΑΜΊΓΚΟ
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
[SIZE=“4”]sodomy and lust και tired and red[/SIZE] [SIZE=“2”]γαμώ την πουτάνα μου \m/[/SIZE]
[SIZE=“1”]για να κρατιόμαστε και ξύπνιοι[/SIZE]
γιατι οι αυπνιες πρεπει παντα να συνδιαζονται με σκεψεις για το τι μαλακιες εχω κανει στο παρελθον?
ακουω και damnation(οχι τον 669),ενω παραλληλα σκεφτομαι οτι εχω ενα σκασμο υλες να βγαλω.
ας με παρηγορησει καποιος.
Σκληρό άσπρο γύρω γύρω από καρπούζι γαμάει. Ευτυχώς δρόσισε κιόλας και δε θα τη βγάλω με ράντζο στην ταράτσα όπως αρχικά υπολόγιζα.
Κατά τα άλλα η φάση είναι Σπιρίτουαλ Μπέγκαρς Αντ Άστρα εν είδη “σπρώξε γλείψε”
Να αρρωσταίνεις καλοκαιριάτικο είναι πολύ, πολύ, πολύ κακό πράγμα.
[SIZE=“1”]Όταν λείπει η παρουσία του από το σπίτι φτάνει 4 και δεν λέει να κλείσει το κωλόματο.[/SIZE]
Aπό αύριο A/C
:hippy:
Thanks κυρα-Λένα(aka σπιτονοικοκυρά)
Κάθε βράδυ έχω αυπνίες και δεν κοιμάμαι πριν τις 2 σήμερα που πρέπει να κρατηθώ ξύπνια βρήκε να με πιάσει νύστα;Έχω deadlines!!!
Καλά αυτό συμβαίνει συνεχώς σε μένα Όταν πρέπει να κοιμηθώ το μάτι γαρίδα και σε χαλαρές μέρες το αντίθετο. Ηλίθιος εγκέφαλος…
Αντίστροφη ψυχολογία δεν εξηγείται αλλιώς…Κι όσο βλέπω ότι όλοι σιγά σιγά εγκαταλείπουν για ύπνο τόσο πιο πολύ νυστάζω…
Μην το σκέφτεσαι λοιπόν Κοιμήσου
ξυπνημα και τρεξιμο εφορία μπας και βγαλουμε το πουστικο το ΑΦΜ
Καιρό έχω να ποστάρω εδώ. Η psyche μου δεν πάει καλά, τα πράγματα δεν πάνε καλά, η εξεταστική δεν πάει καλά.
FAIL.
Αυτό το τελευταίο είναι πραγματικά συγκλονιστικό.
Έκτο εξάμηνο και ακόμα τα ίδια λέω. Γαμώ, είμαι καταδικασμένη να μην πάρω ποτέ πτυχίο.
Βαριεμαι λεει;
Ουυυυ
Θα μας ψεκάζουν, όλοι σερνόμαστε.