Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Θα πάρεις τον δρόμο σου κι έτσι δεν θα ενωθούμε πότε.

Μολις κοπανησα καταλαθος με ολη μου τη δυναμη τον εκτυπωτη ακουγοντας Γκλοουβζ Οβ ΜΕΤΑΛ.Αυτα παθαινεις παπαρα για να μην αναβεις φωτα

Εισαι και με το σπαθι σου πλεον ενα επιτιμο μελος της νεας γενιας των τρουμεταλλαδων. Στειλε σμσ με τα στοιχεια σου για να παραλαβεις το δωρο σου, μια μεγαλη ΜΠΟΤΙΛΙΑ μπεημπι οηλ.

Σε αλλα νεα, ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ.

δεν περιτριγυρίζουν όλα γύρω από τους μπέμπηδες τους μάνοβαρ.

Εσυ τωρα τι πεταγεσαι σαν την κλανια μες στο γαμησι να πουμε?

αμα γαμας σαβούρα είναι λογικό κατα τη διάρκεια να πεταχτεί η κλανιά που να σε παρεμποδίσει από τη σαβούρα και να σου πετάξει το καβλί έξω.

Υπαρχουν εδω μεσα ατομα που βριζουν τους ΜΑΝΟΓΟΥΑΡ και εμενα μου την πεσανε για τους Λακι Φιουνεραλ… [-X Σουλντι,τσακω δερματινο σωβρακο,τσεκουρι και τριχινη μποτα,βαλε βινυλιο Ιντου Γκλορυ Ραηντ στη διαπασων και μαθε το νοημα της ζωης

Σεβαστείτε την ιστορία του θρεντ και συνεχίστε την κουβεντούλα σας στο “βαριέμαι” παρακαλώ

2 χρόνια μετά…Και ακόμα με εκφράζει…

“[I]And she does it so well
I was still falling in love when she said farewell
For long enough to finally tell
That nothing is wrong…that nothing is wrong[/I]”

Nτουζακι και Game of Thrones μετα απο μπιτς παρτυ γιατι ετσι μαμαει το καλοκαιρι μετα τις Πανελληνιες 8)

Ώρα για κανα δυνατό ποστ εδώ. Λοιποοοοοοόν…

Μην τολμήσεις ποτέ να μου ξαναμιλήσεις. Δε χρειάζεται να με ρωτάς αν είμαι καλά. Είμαι μια χαρά μακριά από την αρρώστια σου. Κατάλαβα πως ήσουν είσαι έτοιμη να μπαστακωθείς, αλλά φρόντισα να μη χρειαστεί καν να σου ρίξω άκυρο. Σου μίλησα μόνο από ανθρωπιστική σκοπιά. Ήταν η τελευταία φορά όμως. Δεν πρόκειται να ξαναπάρεις ποτέ κουβέντα από μένα. Είχες την ευκαιρία σου όταν έπρεπε και την πέταξες στα σκουπίδια. Συνέχισε να περιφέρεις τη μιζέρια σου από έρωτα σε έρωτα προσπαθώντας να ικανοποιήσεις την ψυχασθένειά σου, μη μπορώντας να αντέξεις τον εαυτό σου, αλλά εμένα κράτα με έξω από τη λίστα των πρώην σου με τους οποίους διατηρείς επαφές. Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους, θα με βλέπεις και θα κάνεις στροφή 180 μοιρών. Είσαι πιο μίζερη κι απ’το τατουάζ σου.

Σε άλλα πιο επίκαιρα και υπέροχα νέα, δεύτερη φορά που σε είδα σήμερα. Ακόμα πιο μαγευτική από την πρώτη. Έμαθα και τ’ όνομά σου, αγαπητή Μ. Δυο-τρεις φορές να βρεθούμε σε κοινή παρέα, και δε θα χουμε καλά ξεμπερδέματα. Θέλω να κάνουμε παιδιά μαζί.

Επικό ποστ.

To να μη χανεις οσα εχεις δεν ειναι κερδος, φιλε.

Μαθε να κερδιζεις αυτα που μπορεις να αποκτησεις.

Αλλιως, περαστικα μας.

και μοθ πιανει τη τυτητητη

Αφού δεν σου πιασε τίποτα άλλο πάλι καλά να λες.

γαμώτη, δεν βλέπω να μου κάθεται και η ψυχήμ πετάει στα ουράνια μόνο γι’αυτήν :frowning:

you fuckin’ idiot!

http://www.youtube.com/watch?v=tmDbEVEiJA4&feature=related

[I]…there’s someone in my head but it’s not me…[/I]

ΤΖΑΣΤ Ε ΠΕΝΥ ΦΟΡ Α ΠΟΥΟΥΟΥΟΥΡ ΜΑΑΑΝ

μην αντιστέκεσαι
μην αντιστέκεσαιιιι
κάνε ένα βήμα και συυυ
μην αντιστέκεσαι
το πάθος έρχεται
και φεύγει η λογικήηη