Καλημερααααα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημερααααα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ατελές κομμάτι σάρκας, αφημένο να ποθεί
fear
regret
lonliness
Συνήθως είναι ένα mix αυτών των 2.
Ααααααααααααααααααααα ρε bill
Είπαμε, δε γαμιέται.
Απλως ενα ποστ απο εναν ξενυχτη ξενιτιμενο που αντι να κοιμαται γραφει εργασια (και κραζει στο FB τον Dorsey παραλληλα)
Πρέπει μια μέρα οι επιστήμονες να μελετήσουν τις μαγνητικές επιδράσεις της οθόνης πάνω σου, ενώ υποτίθεται νυστάζεις, είσαι ψόφιος, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο συνεχίζεις να στέκεσαι μπροστά από τον υπολογιστή, στις 4 τα ξημερώματα.
Τεραστια αληθεια το παραπανω!!
Θα τρελαθω ρε πουστη μου.Τον αλλον τον πειραζει γιατι τραγουδαμε δυνατα στις συναυλιες αυτοι που πανε στο καγκελο.#-o8O
Είσαι που είσαι σκατά ψυχολογικά, πέφτεις για ύπνο από τις 11 με την νέκρα που επικρατεί και ξυπνάς στις 2.30. Και αρχίζουν και σε πιάνουν πάλι οι σκέψεις. Ε ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ!
κανε το δικό μου σύστημα. μην κοιμάσαι!!
στις 7 μέρες , θα βρεις μια που θα λιώσεις θες δεν θες. και μετα απο την αρχη
*για τις σκεψεις δεν εχω κατι.
Από σκέψεις άλλο τίποτα. Εμένα μου λένε “σταμάτα να σκέφτεσαι”. Καν 'το πράξη και θα δεις πόσο καλύτερα θα γίνουν τα πράγματα. Αμέ.
Tι στο μπουτσο εχετε παθει ολοι μωρε?
Καλά λέει ο ζέμνας ρε! Τί στα διάλα σας κόλλησα μίρλα;
edit: δε θα σχολιάσω το ότι σήμερα έχω ακούσει πάνω από τριάντα φορές ένα τραγούδι που περιγράφει μία αυτοκτονία. Θα σαλέψω.
edit2: σόρρυ για την βρισιά, είναι η ώρα, δεν φταίω γω.
τον τελευταιο καιρο οι σκεψεις το βραδυ με τσακιζουν.
μου λειπουν οι φιλοι μου:(
Κι εγώ στο τέλος κάθε εξαμήνου συνειδητοποιώ ότι έχω ανέβει στη σχολή 2-3 φορές, με εξαίρεση το 6ο που δεν ανέβηκα καμία. Ναι. Είμαι καλά.
διαβασε σπιτι.και εγω πολλα δεν τα ειχα παρακολουθησει καν.
http://www.youtube.com/watch?v=XTSwJQEIixE
[SPOILER]να εχουν περασει 4 χρονια και να την σκεφτεσαι ακομα…[/SPOILER]