Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

προλαβα!!!γιατι ειμαι μαγκας και γαμαω(λωλ?#-o)
βαριεμαι πολυ,παω για υπνο,καληνυχτα :slight_smile:

Κι εγώ προλαβαίνω γτ πρέπει να ετοιμαστώ για σχολή.

Mια απ’τα ιδια. Μονο που εγω παω για δουλεια.
Αντε καλημερες :slight_smile:

Ένα βράδυ κάναν ησυχία τα παιδιά των απο πάνω και έχω τέτοιο πονοκέφαλο που δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα…τη γκαντεμιά μου να πάρει :frowning:

μαλλον τωρα θα κοιμασε αρα ολα καλα #-o
εγω τωρα σε λιγακι παω για υπνο,πρεπει να το κοψω αυτο το βιολι γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να ανοιξει το σχολειο και να δω πως θα ξυπναω μετα…[-X

:lol: Κάθε χρόνο τα ίδια …

Δεν το έπιασα για να είμαι ειλικρινής :confused:

Πάλι τα ίδια και σήμερα. Τα νεύρα μου.

εννοω οτι για να εισουν οφλαιν θα ειχες κοιμηθει :stuck_out_tongue:

ψοφιο το φορουμ :frowning:

Έχω να εξομολογηθώ ότι το Cross Purposes είναι αλμπουμάρα. Ο Tony Martin γαμεί, κι ας έχει ξεπέσει τώρα στα Τάρταρα. Δεν του το 'χα για τόσο καλά βόκαλς. Ασταμάτητος βέβαια ο Iommis, όπως και ο θεούλης Butler. Μπορεί να μην θυμίζει τα κλασσικά Sabs διαμάντια, αλλά σαφέστατα αξίζει. Το Tyr και το Headless Cross είναι κατώτερα θα έλεγα.

πες τα ρε μεγάλε… και νόμιζα πως ήμουν ο μόνος…

Ψοφος στην κωλοηχομονωση του σπιτιου και στην διπλανη που γαμιεται ολη μερα!:lightsabre::blow::blow::blow:

καντην ηχογραφηση και βγαλτην στο ιντερνετ να σου πω μετα αν σκασει

Ολη μερα ?!? Μπραβο στο παληκαρι που την ικανοποιει.Αξιος ! 8)

μπορει να “βοηθουν κιαλλοι” :wink:

Ώρα για ύπνο. Ριλάξινγκ μιούσικ για κανένα 5λεπτο και βουρ για τρικούβερτους, περιποιημένους ύπνους ελλείψει κοπιαστικών πρωϊνών ξυπνημάτων.

φημες υπαρχουν οτι στο σχολειο τελειωνει αυριο η καταληψη,και να ισχυουν,εγω δεν μπορω να ξυπνησω τοσο νωρις,αρα για να ξυπνησω μεθαυριο να παω,αντι να ξυπνησω αυριο κατα τις 5,θα ξυπνησω κατα τις 12,για να κοιμηθω νωρις το βραδυ…

μαθητάρα!

Αν μη τι άλλο έχεις στρατηγική για τον ύπνο σου. Καλά ξηγιέσαι.

Καλό βράδυ παίδες.

άλλη μια φορά ξύπνησα μετά απο 2 ώρες ύπνο. Τώρα καφεδάκι (έλεος ούτε και θυμάμαι την τελευταία φορά που ήπια) και τσιγάρο, με κόβω να κοιμάμαι καμία ωρίτσα πριν την σχολή…

ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΗΤΕ!!

βάζω Threshold να γουστάρω…

:):D:(:p8):wink::lol:8O:roll::!: (δε χωράει άλλα)

και τώρα επειδή δεν έχω καμιά άλλη μαλακία πρόχειρη να σας πω πατάω Submit Reply