Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Κ εμενα στις γυναικες…

:stuck_out_tongue:

thanks για την παρεούλα παιδάκια.
την κάνω…

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
6:00

πωωωωω σε 4 ωρες πρεπει να ξυπνησω γαμω το σχολειο μου. αντε νυχτα

γιατι δεν το κανουν 10 η ωρα τα πουστρακια

Τοσοι μηνες και ουτε φωνη ουτε ακροαση.

γιουχου!!ηρθε η ωρα μου να γραψω και εγω εδω!:D:D:D:D
ειναι 3 και 20 και με εχει πιασει ολη μερα βαρεμαρα…ειχα υπερενταση και ηθελα να παρω το ποδηλατο να παω σε ενα χωριο που ειναι 31 χλμ απο εδω αλλα τελικα μου περασε και κοιμηθηκα…μετα με παρακαλουσαν διαφορετικα ατομα να βγουμε και βαριομουν και εκατσα μεσα και ενω λατρευω τον υπνο δεν μπορω να κοιμηθω κ δεν την παλευω…τι εχω παθει???
α!επισης ζεστενομαι παρα πολυ!

Ψόφιο το φόρουμ σήμερις τέτοια ώρα…
Ή θα είναι έξω ή θα ταράχτηκε απ’ την εκπομπάρα του Χαρδαβέλα και θα απέκτησε υπαρξιακά.

εβαλα ξυπνητηρι για να γραψω σε αυτο το θρεντ

τριμπιουτ το βακ <3

Γαμω το μυαλο μου και τα αγχη μου,8 το πρωι θα κοιμηθω παλι…

Τετοιο διλημμα σαν το σημερινο δεν μου εχει ξανατυχει! Κουλα περιστατικα.

Νέκρες, νέκρες.

Πως φτιάχνει κανείς το βιολογικο του ρολόι, άνθρωποι; Για πείτε.

once it’s fucked it can never go back…

γαμω τις αυπνιες μου γαμω…τουλαχιστον ειδα το σημερινο lost…

παω για ντουζακι μπας και ερθω στα ισα μου προβλεπεται δυσκολη μερα …

φακ φακ φακ…φακιν ινσομνια…

Γιατί γαμώτο όλα να είναι σε ένα τεντωμένο σχοινί?
Ανασφάλειες…:-s

καληνυχτα αγαπες

καληνύχτα και σε σένα!!!
θα μιλήσουμε μες στο σαββ/κο εμείς… για κείνο που λέγαμε…

Plot the peak and residual shear stresses against normal stress for all the tests on one graph. Hence find the peak and residual angles of friction for the loose and dense sand…

γαμωτοκερατοβραδιατικα

τι λές???

οχι γω, ο dr Bransby δε ξερει συντακτικο. Γαμημενα lab reports

μώρε άστον δώκτορ… κι ετοιμάσου για χαβάη!!!

Τι να πει κανεις και για σημερα αφου την σωσαμε την βραδια λεγοντας μαλακιες παλι
γιατι αλλιως…

Της εστειλα μυνημα δεν ξερω παιζει και να το μετανιωσα ηδη.

σημασία έχει ότι της έστειλες!

Ετσι είναι ωραία να κάνουμε κινήσεις… να δείχνουμε το ενδιαφέρον μας. αλλιώς τι νόημα έχει… γιατί να νιώθουμε κάτι χωρίς να κάνουμε κάτι για αυτό? δε λέει… καλή είναι η προσπάθεια… κι αν σου κάτσει…
αλλά και να μη σου κάτσει… πάλι ξέρεις ότι εσύ τουλάχιστον προσπάθησες, και τώρα αφού ξέρεις ότι δεν… μπορείς πλέον να προχωρήσεις παρακάτω…
Και εξάλλου πρέπει να πατώσεις για να ξεκινήσεις απο την αρχή… καλό όμως μας κάνει…
Μας ανανεώνει… βρίσκουμε τον εαυτό μας ξανά… τα πράγματα αποκτούν καινούργιες ισορροπίες… κι εμείς έχουμε μια ιδέα παραπάνω για τον εαυτό μας,… δηλαδή ΜΑΣ γνωρίζουμε λίγο καλύτερα… κι έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι να αρχίσει κάτι άλλο… το οποίο με το τέλος του, κάπου αργότερα στο χρόνο… θα κάνει τον κύκλο των πραγμάτων να επανέλθει… και μετά πάλι απο την αρχή…να ξαναβρούμε τις ισορροπίες μας… μπας και βρούμε κάποτε αυτό που ονομάζουμε “εαυτό”… ελπίζοντας πως …
it IS possible…

καλημέρα!