τα ιδια σκατα
καλο ηταν σημερα το k44
γεια σας ξενυχτηδες
:bye:
γεια σου και σενα…
ή εγω γυρισα νωρις ή εσεις πεσατε νωρις για υπνο…
Ειμαι με 15 ωρες υπνο!
… συνολικα τις τελευταιες 7 μερες.
Μολις γυρισα απο 21ωρο ταξιδι απο Ροδο, 5μερη γαματη, γαματηπολυγαματηπολυπολυπολυπολυ.
Ο ντιτζεης του ΣΙΕΛΟΟΥ γαμαει, ο ντιτζεης του DOME ειναι μαλακας, και ειδα και λαηβ αυτους που δωκανε τραγουδι για γιουροβιζιον, τους μπαμπουρες. Καλοι ηντονα, καλυτεροι απο τον ηλιθιο ντιτζεη που εκανε μπιτατα σκυλαδικα.
Το ξερεις μ’αρεσεις, μα μη με πιστεψεις, τους ποναει και τα ρεστα, τα μαθαμε αποξω αυτες τις μερες. Μπλιαχμπλιουχ, αυτα τα πραματα περνανε στο υποσυνειδητο και δεν καταλαβαινεις οτι τα σιγοτραγουδας
Απο αυριο ΠΕΟΣ, τουλαχιστον δεν εχει σκουλειο
Γεια σου ροκιν, γεια σου ιντερνετ που ειχα να σε δω μερεζ.
γαμαει η 5ημερη…!!!
θελω και αλλη…
αλλα δεν…
Πάμε ρε Κριστόφ!
Βαζεχα?
ειμαι σε υπερενταση και ειναι λες και νιωθω ολα τα συναισθηματα μαζι σε φαση να γελαω κ να κλαιω χωρις λογο.ειμαι αγχωμενη γτ θελω αυριο 300 Ε,την αλλη παρασκευη αλλα 50Ε και μετα θελω αλλα 300 + για τις συναυλιες το καλοκαιρι.επισης ειμαι αγχωμενη γτ δεν λεω να βαλω τον κωλο μου να διαβασει να περασω να σηκωθω να φυγω απο αυτην την γαμημενη πολη.αυριο ερχονται διαφορα ατομα απο διαφορες πολης (ηγουμενιτσα,χανια) για να ειναι εδω για τα γενεθλια μου ,μεθαυριο (κλεινω τα γαμημενα 18) και εγω αναρωτιεμαι τι στο διαολο κανω κ αξιζω να ταλαιπωρω τοσο κοσμο (δεν φτανει που εστησα ολοκληρο live για τα γενεθλια)…καθομαι και μαλακιζομαι στο ιντερνετ ,η χελωνα μου εχει βγαλει το κεφαλι εξω απο το νερο και με κοιταει χαζεμενα κ ο σκυλος μου ειναι στα ποδια μου και ροχαλιζει…δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να εχει κρυο και εγω μονιμως να ζεστενομαι (οπως λεει μια καθηγητρια μου ισως τελικα εχω προβλημα με καποιο οργανο κ ζεστενομαι συνεχεια),αυριο γραφω διαγωνισμα εφολης της υλης προγραμματισμο κ δεν εχω διαβασει τπτ δεν ξερω τπτ,πρπει να βγαλω την υλη οργανωσης,βιολογιας…εχω βαρεθει να με ενδιαφερουν παντα περισσοτερα απο 2 αγορια ταυτοχρονα,θελω να περασω αθθηνα κ δεν θα περασω…και εχω και το διλημμα αν θα βαλω τελικα την κυριακη την υφασματινη η την τζιν φουστα…ασε που σκιστηκαν οι ζαρτιερες και πρεπει να παρω αλλες αλλιως θα τις φοραω και η μια στο δεξι ποδι θα εχει τρυπα…πφφφφ…πως τα πηγα ηταν αρκετα παραωρες εξομολογησεις???
Το υπόλοιπο της χρονιάς αναμένετε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, να κάτσουν μόνο όσα έχω προγραμματίσει και τι στο κόσμο. Αγαπάμε 2010!
οτι αγαπαμε 2010 αγαοπαμε,αρκει να εχουμε χρηματα κ να μην μας γαμησει 8)
Αγαπάμε 2010.
Χρήματα δεν θα έχουμε, αλλά μπορεί να γαμήσουμε :-k 8)
Αγαπάμε όλο τον κόσμο.
Fear Factory mode on…:papas:
που συχναζετε ρε παιδια?
Πουθενά, πάει το έξω, σπίτι.
ωριμασες?ή δεν εχεις αλλα?
Τελείωσαν τα λεφτά !!!
παντου φτανει να υπαρχει καλη παρεα…
νεος κοσμος νεα σμυρνη παγκρατι εξαρχεια ζωγραφου ψυρρη πλακα θησειο δαφνη και μπλα μπλα…
εσυ?
εχω γυρισει απο παρτυ και λιωνω στο pc…
drunk…a little bit…
Πωπω πόσο καιρό έχω να γράψω εδώ…
Τεσπά μαλακίες.
Απλά μια διαδρομή με ταξί στην Αθήνα αυτό το βροχερό βράδι έγινε πολύ ενδιαφέρουσα και τέζα ταξιδιάρικη από το ράδιο που έχωνε ψαγμένα drum’n’bass/trip-hop και acid jazz πράματα… δε συγκράτησα το σταθμό, αλλά θα πέσει μελέτη…
Ψωμολυσσαω και ψαχνω για το τηλεφωνο των Κοτοπουλαδων στο Περιστερι και δε το βρισκω. Οποιος τυχαινει να το ξερει ας στειλει pm asap παρακαλω :-s