χααχαχχαχαχαχα ισχυει! Και ισχυει και αυτο που ειπε η σοφικ με τους ιδιους ηθοποιους, ψιλοκουραζει οντως. Αν και την Αποστολοπουλου την εχει περασει απο διαφορους ρολους, απο της κακιας νταντας, του θυματος, της κακομοιρης κορης κλπ.
nice…
δεν ειμαι ο μονος καμενος που τα βλεπει στην σειρα το 1 μετα το αλλο…
αλλα να πω την αληθεια σπανιο φαινομενο να με κανουν να νιωσω - απλα τα βλεπω…
αναισθητος…
«Το ίδιο βράδυ βγήκα σαν τον κακό λύκο στους δρόμους. Ήξερα για τι έψαχνα, αλλά ευχόμουνα να μη με βοηθήσει η τύχη να το βρω ποτέ … Να τώρα για παράδειγμα έχω για παρέα τον Άμποτ και τον Κοστέλο, τον Αόρατο Άνθρωπο και τη φοβερή Ρίτα Χέιγουορθ στο διπλανό κάθισμα … κι αυτό είναι νομίζω δικαίωμά μου… Εντάξει; … Θέλω να πω, πως απ? τη στιγμή που την πατήσεις κι αρχίσεις να φεύγεις, τίποτα δεν είναι πια δύσκολο. Έπειτα, δεν νομίζω να υπήρξε πιτσιρικάς στη γενιά μου που να μην ήθελε να πηδήξει τη Ρίτα Χέιγουορθ … Έτσι λες, ?Φίλε μου εγώ είμαι τρελός? και ησυχάζεις μια για πάντα μακριά απ΄όλους … Και οι άλλοι τι έγιναν; Ρωτάς από δω κι από κει κι έχουνε χαθεί όλοι … κι αυτοί που απομείνανε ζούνε χρόνια τώρα μέσα σε σπηλιές κάτω απ΄τη γη κι άντε να τους βρεις …»
πω πω
το 'πα και το κανα.
σημερα που τελειωσα εξεταστικη, ειχα πει με ενα φιλο να γυρισουμε γκολ απο μπυρες σπιτια μας. αλλα η τσουλα η ρετσινα δε μας αφησε να το χαρουμε… δε με αφηνει να χαρω τις μπυριτσες ρε…