δεν γινεται:-s
Συμπαράσταση.Το έχω πάθει.Όχι έτσι ακριβώς,περίπου.
Ρε μαλακα “παραωρες” λεει!!!
ΥΓ.: Σορρυ για το οφφτοπικ.
:DΡε συ το σκέφτηκα,αλλά άμα περιμένω να μπει ο Earendil μέσα για να τον συμπονέσω…Μπαίνει κουλές ώρες.Οπότε του το είπα τώρα.
Frapeς στις 9 το βραδυ = Τσιτες στις 5,30 το πρωι
Δε γαμιεται,ναναι καλα η μουσικη.Καλυτερη παρεα εδω και 20 χρονια
Ολα καλα.
διαβασμα μεχρι 7 το πρωι χτες=υπνος απο μεσημερι εως βραδυ=τσιτες 4 παρα ωρα αγγλιας…
Δε γαμιεται,ναναι καλα το age of empires 2 που μου εδωσε ενα παλικαρι και ξαναζω επικες στιγμες…
Ολα καλα(στο περιπου)
Τον πουστη τον staley , εχει απλωσει τα σωθικα του στο τραπεζι ο πουστης και ματωνει,ματωνει,ματωνει
You, you are so special
You have the talent to make me feel like dirt
And you, you use your talent to dig me under
And cover me with dirt
Γαμημενο seattle μας γαμας το κεφαλι 19 χρονια and counting
Αυτος ο συνδυασμος μελωδιες cantrell/φωνη σταλευ ειναι φονος
Καυλα.
ΠΡΟΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
παω για καφε σπιτι μιας σαπιας…
στην αναβροχια να που μου πεις,καλο ειναι και το χαλαζι…
και ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει?
Bros over ho’s, φίλε. Πάντα. Μου χει συμβεί κι εμένα. Αν είναι τόσο σπέσιαλ η τύπισσα, τότε να χαίρεσαι και μόνο που την έχει το φιλαράκι σου. Εσύ μπορείς να ξοδευτείς αλλού…αλλά τι σκατά φίλος είσαι αν δεν προσέχεις αυτόν; The way I saw it, at least.
Edit. Shiiiiiiit άκυρη ώρα, ήθελα τόσο πολύ να σχολιάσω το ζήτημα που ξεχάστηκα. Γαμώ.
pffff σε 2 ωρες θα πρεπει να ξυπνησω να παω δουλεια κ δεν νυσταζω…
παλι τα εκανα σκατα,καλα να παθω που ειμαι αναισθητη
Γιατι΄ρε κοπέλα μου μην νιώθεις έτσι! Θες ψυχολογική υποστήριξη?
I’m available :roll:
[QUOTE=GodsmackGr;
και ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει?
εκτος απο τις πετρες
αναισθητη η μαζοχα?:)
Πώς γίνεται να πάψει κανείς να σκέφτεται καφρίλες και να τον πάρει ο γαμημένος ο ύπνος? 7 πήγε γαμώ…
προσδιορισε το ‘καφριλες’
Ε, πραγματικά άσχημα πράγματα. Δε θέλω να επεκταθώ. Απλά οποιοσδήποτε τρόπος χαλάρωσης θα ήταν ευπρόσδεκτος. Βιβλία και sitcoms δε βοηθούν ιδιαίτερα…
αναισθητη κ στο αναλυω κιολας…
παει δεν κοιμηθηκα τελικα κ σε δεκα λεπτα πρεπει να φυγω για δουλεια
Taking long strides into the firing line…and the less I feel alive, the less I feel alive…
Who lifts the sin from the man?
Πόσο πρέπει να περιμένει κανείς για αυτήν που δε θα τον τρέχει, δε θα τον πηλατεύει, δε θα του γαμάει τη ζωή με αντάλλαγμα 4-5 στιγμές; Πόσο;
Δε πστεύω?!?!?!!!
Πιστευε και μη ερευνα.