Τα σπαει το να μαζευεται σιγα σαιγα η παρεα!
γεια χαρά ντάν μόρτες έχω και εγώ αυπνίες…
Παράωρο ανούσιο πόστ.
Νύχτα
τετοιες νυχτες μου θυμιζουν οτι πρεπει να βρω οτι δεν εχω καποια να της μοιραστω μαζι
τελικα, ισως κατι τετοιο ειναι σπανιο…
τελος καλοκαιριου, τελος μιας εποχης για μενα
τελειωσα το σχολειο και σιγα σιγα μπαινω στον ‘‘κανονικο κοσμο’’
μου τη σπαει που μολις νομιζα οτι μεγαλωσα, ειμαι ο μικρος παλι του ‘‘καινουργιου κοσμου’’
μου τη σπαει μου οι περισσοτεροι διπλα μου ειναι ηλιθιοι και μπορω να μιλησω κανονικα με ελαχιστους
(σε σημειο να μου λενε οτι η ιθακη ειναι πολη, τετοια χαζομαρα, ε)
σε σημειο να κραταω επαφες με αρχιδια (σορυ για τη γλωσσα) μονο και μονο επειδη μπορω να αλλαξω δυο κουβεντες
μου τη σπαει που με βριζουν καποιοι επειδη μια μονο φορα φερθηκα εγωιστικα απεναντι σε καποιον
(οχι με κακες προθεσεις, αλλα ριχνω το φταιξιμο πανω μου γιατι στο περιπου ηξερα που εμπλεκα)
μου τη σπαει που η τεμπελια ηρθε στο τελος της και αρχιζουν τα τρεχαματα
μου τη σπαει που πρεπει να περιμενω για κατι ασχημο
μου τη σπαει που κατα 90% με περιμενει δυσκολος χειμωνας
μου αρεσε το jack single barrel που ηπια τις προαλλες με φιλους
μου αρεσει η πανσελληνος
ειναι και καποια αλλα πραγματα που μου αρεσουν βεβαια, αλλα δεν θελω να σας κουραζω με τις χιπικες σκεψεις μου:oops:
επισης θελω να μαθω τενορο τρομπονι αλλα ειναι κομματακι ακριβο να αγορασω ενα και να κανω μαθηματα
αυτα, αλοχα απο τον ασυφταο
Καθε βραδυ τα ιδια και χειροτερα.
Μεγαλο κομματι το Takeahnase
Και αυτο εδω μεγαλο κομματι http://www.youtube.com/watch?v=SGZIGAPGwBI
Σε τρισήμιση ώρες δίνω σήματα, μετά στις 11 έχω πρακτικό μάθημα μέχρι 12.30 και στα καπάκια φεύγω για γιάννενα.
Μεταξύ των παραπάνω πρέπει να διαβάσω λίγο για σήματα γιατί μερικά μηχανολογικά θα τα χω ξεχάσει και να φτιάξω βαλίτσα.
Ο πατέρας μου θα με σκοτώσει
Γαμώ την πανσέληνο.Φωτίζει όλο τον ουρανό και δεν βλέπεις τίποτα.
Ντεπούτο εδώ εν τω μεταξύ και από ότι έχω καταλάβει είναι ολίγον το θρεντ της κλαψομουνίασης.Είμαι και 'γω ένας άνθρωπος με αισθήματα και πρέπει κάπου να τα πω.
Λοιπόν.
Μόλις τώρα συνειδητοποίησα την παγκόσμια συνωμοσία του γυναικείου φύλου να αναγορεύσει σε διεθνούς φήμης καλλιτέχνη τον Τζιμ Μόρισον.
Επίσης βλέπω ότι δεν υπάρχουν και πολλά άτομα να συζητήσεις.Ο καθένας το τομάρι του και να βγαίνουμε να λέμε καμιά μαλακία.Σαν γνωστοί όχι σαν φίλοι.
Τέλος κατεβαίνω Αθήνα σε λίγες μέρες.Επί τη ευκαιρία θα την κυνηγήσω.Θα της πω να βγούμε και θα έχω μία χούφτα με κόκα.Το είχε κάνει ο Κλάπτον και έπιασε!Αμέ8)
Ξεκαθαριζω οτι μπαινω μονο για να απαντησω, γιατι οπως ειπε και αποπανως, εδω παιζει κλαψομουνιαση.
Κι αν αρχισω, θα αρχισετε να με παρακαλατε να κλαψομουνιαζω για τις διαιτησιες της Αρειαναρας.
Παμε στον Τζιμ …δε θα σχολιασω στο οφφ-τοπικ την ποιοτητα του, δε μας απασχολει ουτως ή αλλως.
Απλα ερχεται η ωρα που ολοι μας θα μαθουμε απο πρωτο χερι ποσο “θεος”, “ποιητης” κι ολα τα λοιπα ειναι …περαστικα μας.
Επισης, αργα ή γρηγορα καταλαβαινουμε οτι εχουμε απειρους γνωστους, αλλα τελικα 2-3 φιλους …γι’ αυτο βαριομαστε.
Φλοϋνταιζντ, γκοου φορ ιτ …στην τελικη τι θα χασεις;;; Το πολυ πολυ να ακουσεις ολους τους δισκους των Φλοϋντ μερικες φορες ακομα.
Βεβαια, θα μου πεις “κοιτα τι λες παραπανω για γνωστους και φιλους, κι εσυ δεν εισαι καν γνωστος μου” …και γι’ αυτο θα σου πω να μη μ’ ακουσεις και να κανεις του κεφαλιου σου οπως και να 'χει.
Απλα επειδη πιασαμε κουβεντα… τωρα το “επι τη ευκαιρια”, το οποιο στανταρ σκεφτεσαι κανα μηνα, ασ’ το.
Ρε έχεις ιδέα από κότες;
Γενικά μπορεί να είμαι χαβαλές,πλακατζής,επικοινωνιακός (όποτε με πιάνει όλα αυτά) ΑΛΛΑ στο θέμα γυναίκα…Μπορεί να φλερτάρω για 5 μήνες,αυτή να περιμένει να ακούσει την μαγική λέξη,αλλά εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Τίποτα γύρω γύρω θα το πηγαίνω.
Υπερβολικά ανασφαλής θα έλεγα.
Aρα φταιει η κοτα ή ο υπερβολικα ανασφαλης, που δε λεει την πουτανα τη μαγικη λεξη (οποια εννοει ο ποιητης, γιατι υπαρχουν καμποσες), ωστε να τελειωσει το θεμα μια και καλη (οποια κι αν ειναι βεβαια η καταληξη);;;
Οσο για τις κοπελες που περιγραφεις…
Αυτο το αοριστο και φιλοσοφικο μπλα μπλα, το οποιο αρχικα δειχνει τοσο ωραιο στα αυτια του καθενος μας που εχει καει, σε κανει μολις σκεφτεις λιγο καλυτερα τι ακους, να θες να παιξεις σε σειρα του Κοκκινοπουλου.
Ρε ξέρει κανείς τι διώχνει τα κουνούπια; Έχω βάλει αντικουνουπικό στην πρίζα και έχω γεμίσει το χώρο γύρω από το κρεβάτι μου με πιάτα γεμάτα με ξύδι. Τελικά δεν μπορώ να κοιμηθώ από τα κουνούπια που κόβουν βόλτες και από τη βρώμα. Δεχτές απαντήσεις και μετά τις 8
Κάνε το εξής:
Σκότωσε ένα κουνούπι, αλλά μπροστα σε όλα τα άλλα, για να φοβηθούν και να φύγουν (Κάντο όσο πιο τρομακτικά και παραστατικά μπορείς)!
Ύπνε έλα μια βόλτα κι από δω σε παρακαλώ.
Άσε εγώ έχω βρυκολακιάσει λόγω εξεταστικής!!!
Ααα κουράγιο και καλή επιτυχία νά’χεις.
Εμένα ήταν το πρώτο μου καλοκαίρι χωρίς εξεταστική και βέβαια και ο Σεπτέμβρης
Χαλαράαααα!
Πρώην φοιτητής η φοιτήτρια?
ναι…
εσύ γιατί πετάγεσε σαν ενοχλητική μύγα…(για να μην μιλήσω για αέρια που βγαίνουν απο το πρωκτό lol:)
Ο Godsmack με κάλυψε θά’λεγα
Bάλε σε ένα πιάτο καφέ και βαλε φωτιά στον καφέ (ανάβει και καίει σιγά σιγά) Και θα διώξει τα κουνούπια και μυρίζει ωραία, και θα σε πάρει και ο ύπνος από την ψιλοζάλη (μόνο μην πάρεις κιαμια φωτια πρόσεχε :Ρ)