Καλά το κατάλαβα ότι είναι τόσο χαζό όσο ακούγεται.
Το signature σου με μπερδεύει. Δεν ξέρω αν φταις εσύ ή το τραγούδι του Meat Loaf. :-k
το σκυλί μου γαβγίζει στον ύπνο του
Ψάχνεις να βρεις νόημα στα λεγόμενα ενός τύπου που αυτοαποκαλείται manager και ενός άλλου που λέγεται “ρολό κιμά”;
Τράβα για ύπνο.
Lol Vedder!!
Καληνύχτα παιδιά. Καλή συνέχεια.
Καληνύχτα neniel! :bye:
Δε με παίρνει για ύπνο μάνα μου. Δίνω μεταγλωττιστές και το πάω σερί διάβασμα. Υπομείνετε με.
Δίνεις αύριο;
Mais oui. 13:00.
Επειδή τα έχω κάνει και εγώ αυτά και πάντα άσσο έπαιρνα. Έχεις τις εξής επιλογές:
α) Αν δεν έχεις διαβάσει σοβαρά το μάθημα μέσα στο εξάμηνο ή το καλοκαίρι, πέσε για ύπνο και σήκω 10-11 να πας στη σχολή να δώσεις και ότι γίνει.
β) Αν το έχεις διαβάσει,έχεις προοπτικές να το περάσεις και απλά διαβάζεις τώρα γιατί έχεις άγχος, διάβασε κανένα μισάωρο ακόμα και πέσε για ύπνο να κοιμηθείς ένα 5ωράκι [που είναι κομπλέ για να μην κουτουλάς από την νύστα ούτε το μυαλό σου να είναι πουρές από τον ύπνο] και τράβα δώσε.
γ) Αν δεν έχεις καμία απολύτως επαφή, δεν κάνεις κάτι αυτή τη στιγμή. Πέσε για ύπνο και πήγαινε αύριο στη σχολή, μην κάτσει καμία αντιγραφή.
Σε καμία περίπτωση δεν χάνεις το μάθημα!
Κάπου ανάμεσα στα α και β. Το 5ωρο θα μειωθεί σε 2-3 ώρες, παπαγαλίζω ότι έχει από θεωρία το μάθημα και θεός βοηθός στα υπόλοιπα. Τι σχολή είσαι/ήσουν;
Όχι γιατί θα χτυπάς τοίχους από την νύστα, άσε που δεν θα μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Και μετά τι να τις κάνεις τις 200 παπαγαλίες; μμ;
Οι 5 ώρες είναι οι λιγότερες ώρες που μπορείς να ξυπνήσεις και μετά να είσαι κομπλέ. [Συμβουλές από μεγαλύτερα έτη ε… δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου. Ο παλιός είναι αλλιώς, ξέρεις.]
Εγώ τώρα πάω για 3ο έτος στο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
[SIZE=“1”]Γαμώ την μπαναγία μου…[/SIZE]
Παλιέ…άραξε. :lol:
Μπαίνω 6ο έτος πληροφορική στην Τρίπολη…
Δεν είπα ότι είμαι παλιός ρε! Είπα ότι είναι συμβουλές που μου έδωσαν εμένα άτομα από μεγαλύτερα έτη. Το ο παλιός είναι αλλιώς πήγαινε γι’αυτά τα άτομα.
Και να ξέρεις ότι εμείς εδώ στο φυσικό τσι Κρήτης μπερδεύουμε το 6ο έτος με τα πρωτοετά έτσι;
Σου μιλάω για δεκαετίες! Έδρανο και αιώνας!
Πως στο δγιάλο κοιμάται ο κόσμος =/
αδικία να κλείνει το τοπικ στις 8. τι να κάνω που δε νυστάζω;
1 απο τα ιδια…
χεσε μεσα…
καθε μερα περναει 8 για να την πεσω…
εδω εξεταστικη υπηρξε μερα που πηγα στα καπακια…
βασικά βαριέμαι να κοιμηθώ ενώ νυστάζω. ακόμα χειρότερο
Εγώ τώρα τι έκανα? Κοιμήθηκα οχτώ το βράδυ με 2 και παω να δώσω μάθημα στις 4 παρα το μεσημέρι στη σχολή…καλα κομματια θα είμαι…Το πως κοιμάμαι σε αυτή την εξεταστική δεν λέγεται…:?
Τελικα μετα τις 2 οι ωρες περνανε σαν νερακι.
Πρεπει να κανω 12ωρη αναστροφη αν θελω να παω στη σχολη καποτε.