Παράωρες εξομολογήσεις...(posts μόνο 3-8 τα ξημερώματα)

Γαμω το πρωινο ξυπνημα!!!

Δεν πήγα σήμερα Kuyss αλλά εντάξει δεν γ…εται
Είναι απο τις πιο σπουδαίες μπάντες που εκτιμώ…
Και θα ήθελα να δώ live το τρελάμενο Oliveri(για μένα ο καλύτερος bass στο κόσμο)
Ακούω κάποιες τρομερές ακουστικές διασκευές που έχει κάνει και αξίζει να τους δώσουμε βάση

Δεν μπορώ να κοιμηθώ --ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ειδικά μετά από ένα κοκτέιλ Etta James - Tom Waits - Leonard Cohen.

Στο διάλο πάλι… Δεν βγαίνει άκρη. Δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στο ίδιο μου το κεφάλι!

[SIZE=“19”]παναγίες[/SIZE]

Νυστα…αλλα δεν θελω να κοιμηθω ακομα :smiley:

YΓ καταραμένη αλλαγη ωρας

Aυτό ξαναπές το… Χθες στριφογύριζα στο κρεβάτι μέχρι να με πάρει ο ύπνος και τώρα κοιμάμαι όρθια, αλλά πρέπει σιγά-σιγά να συνέλθω γιατί μου μένουν κάτι ερμηνευτικά σχόλια και γράφω στις δέκα…

καταραμένη αλλαγη ωρας

Xαχαχαχα, ήμουν σίγουρη! :smiley:

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

σκασμος

τσ’ κόβω

τζαπανήζ_αξέσορυ

90-10

15-15

8-6

Καλημέρα, καληνύχτα, καλό μήνα και…να προσέχετε :wink:

Kαλό μήνα!

:-k

Τς τς, ξύπνησα πριν κάνα δίωρο με έναν Ηansi Kursch να ξεφωνίζει μέσα στο κεφάλι μου- τι πιο ένδειξη (για μένα) ότι πλησιάζει το Πάσχα! Άγνωστος λόγος για το πώς έχω συνδέσει τόσο άρρηκτα Blind Guardian (κυρίως το “The Bard’s Song”) με Επιτάφειο-Ανάσταση…

Τελοσπάντων, πόσην ώρα τώρα κωλοβαράω, κι αυτό το άτιμο φόρουμ πάλι δε με έβαζε νωρίτερα γιατί ήταν “busy”! Από τη βαρεμάρα, έκατσα κι έκανα μια νοητή λίστα με υποθέσεις για το τι ευφυέστατο θα σκεφτούν κατά παράδοση πάλι τα καμάρια-αγόρια του τμήματός μας λόγω της ημέρας… Επίσης, αναρωτιέμαι αν οι καθηγητές θα τολμήσουν να επαναλάβουν το classic πρωταπριλιάτικο wannabe_καθόλου_πετυχημένο_ αστειάκι περί “αιφνιδιαστικής σύντομης γραπτής εξέτασης” και φέτος στη γ΄…

Την ωρα που ξυπνησες καλυτερα να βλεπες τιποτα σε streaming.

Ξερεις.

Kαι εγω εχω κανει τη συνδεση: Πασχα 2004 = Blind Guardian ‘‘Somewhere Far Beyond’’ album !! :smiley:

Σορρυ για το ακαταλληλο της ωρας…:stuck_out_tongue: