Premier League

Παρα πολυ καλος,οχι απλα καλος.

anyway, το ποσταρω εδω γιατι ολες αφορουν την Πρεμιερ Λιγκ

[B][U]Οι 10 πιο ηχηρές μεταγραφές που δεν έγιναν ποτέ![/U][/B]

http://www.pamesports.gr/245693/oi-10-pio-hxhres-metagrafes-poy-den-eginan-pote-photos

Λιβερπουλ και Αρσεναλ συναγωνιζονται για το βραβειο FACEPALM

Μια χαρά πορτιέρο είναι ο Ολλανδός. Καλορίζικος κρίμσον

Ο θρυλικός Δανός μέσος βρέθηκε μια ανάσα από τη Λίβερπουλ το 1993, όμως όταν οι «κόκκινοι» απαίτησαν τετραετές συμβόλαιο και όχι τριετές που είχε συμφωνηθεί αρχικά, ο Λάουντρουπ αρνήθηκε και μετακόμισε στο Τορίνο για τη Γιουβέντους.

Γι’αυτό είναι μυρωδιάδες οι άνθρωποι μια ζωή και 20-πόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα.

Και εντάξει, ο απόλυτος

«Γιατί θέλεις να πάρεις τον Ζιντάν όταν έχεις τον Τιμ Σέργουντ;».

μετα απο φαν ντερ σαρ(που τοτε τον είχαν για τελειωμένο και μετά πήρε champions league…) και τον θεούλη σβαρτσερ που θα έπαιζε και του χρόνου βασικός αλλά αρνήθηκε την ανανέωση(μια λενε για φτιάξιμο νεας ομάδας με μικρότερο μεσο ορο ηλικίας και μια πάνε και προσπαθούν να ανανεώσουν όλους τους μεγάλους.) ελπιζω να συνεχίσει την παράδοση.

επίσης να φύγει ο καρκίνος του αγγλικού ποδοσφαίρου. ο σεντερος. ειναι ο μοναδικός λόγος που φέτος η ομάδα δεν τελείωσε στην 8η θέση.απίστευτα ατομικά λάθη που το καθένα τους οδήγησε σε απώλεια βαθμών. μετά είχαμε και τους πολλούς τραυματισμούς αλλά πιο πάνω δεν νομίζω να πηγαίναμε

για την νεα χρονιά, άρχισαν πολύ καλά κλείνοντας τον Riether παρότι έλεγαν οτι θα γυρίσει πισω στην κωλονια. απίστευτα καλό δεξι μπακ με πολύ καλή πρώτη χρονιά .
για πίσω πήραμε τον Amorebieta, πήραμε και τον Boateng του …ολυμπιακου.

να χαμε και προπονητή…:stuck_out_tongue:

epic typo is epic :smiley:

#-o :lol: και το σκεφτόμουν όταν το έγραφα.
λογικά θα μου άρεσε η ιδέα και το άφησα :stuck_out_tongue:

ήταν ωραίο ρε, σαν πανο-δούλεμα από αντίπαλους οπαδούς :lol:

:lol::lol::lol:

*για τον ντιαρα δεν μπορώ να βρω κανένα νεο. λογικά μένει. μακάρι να είναι υγιής του χρόνου γιατί είναι η μισή ομάδα.τέτοιο αμυντικό χαφ με τόση ηρεμία και να ξέρει και μπάλα, δύσκολα βρίσκει μικρομεσαία ομάδα.
επίσης ελπίζω να μην αρπάξει κανείς τον ρουιζ. αν και ειμαι σίγουρος οτι στο τέλος τον μεταγραφών πάλι κάποιος θα έρθει να σκάσει το χρήμα…:?

μη μου αγχωνεσαι, θα ρθουμε εμεις να σας πεταξουμε κανα 30αρακι μυρια.

[SPOILER]Αλλα οχι ξεχασα,ο Ρουιζ ειναι ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ…[/SPOILER]

:-k τι παπαριά ποστ είναι αυτό?

Κριμσον, μας ειχε λειψει ενα Φουλαμ ρεπορταζ, ειναι η αληθεια. :smiley:

Eπισης, μη λετε Κολωνια …θυμαμαι τους RUSH μου. :frowning:

Παντως, δε λεει τιποτα κακο ο Private ρε …απλα, οτι η Λιβερπουλ θα ηταν σε θεσει να ξοδεψει πολλα λεφτα για το Ρουιζ, ομως δεν ειναι αρκετα αμπαλος για να ερθει στη Λιβερπουλ με μια μεταγραφη εκατομμυριων. :lol:

α καλα. είχα στο μυαλό μου οτι ειναι m.u. :!: (τον βλεπω να αυτοκτονεί!) γραψε λαθος Private #-o

*και ΕΣΥ μην λες κολωνια ρε. απλά περιμένω να γυρίσει και ο crabsody να σας ρίξω κατάρες. πριν δεν ήθελα. κρίμα είναι να γινει τίποτα

έτσι ρε. fulham :stuck_out_tongue:

to the point exactly

Να τι κανει η καταχρηση prog.
Παντως γιατι να αυτοκτονησω που με περασες για M.U., καποιοι εδω μεσα δεν ειμαστε ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ με τους “απεναντι”:!:

Δόξα τω Θεώ, κάποιοι ΕΙΜΑΣΤΕ…

Άλλο πράγμα το κόμπλεξ ανωτερότητας, άλλο το κατωτερότητας. :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Threads in flames with rock’n’roll[/SPOILER]

Ναι, τώρα θα γίνει τησπουτάνας. :stuck_out_tongue:

προγραμμα για την νεα χρονια.
πρωτες αγωνιστικες εχει καποια ντερμπι

http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/2013-14/jun/fixture-list-for-2013-2014-season-released.html

The Mission & Fields of Nephilim
O2 Academy BrixtonLondon, 18/12/2013

21 December 2013
Fulham v Manchester City

αχμ…

νέος ιδιοκτήτης φουλαμ…

Γυρω στα 200 εκατομμυρια ευρω πηγε το deal , ε ;
Αντε να δουμε ποσα φραγκα θελει να ριξει στην ομαδα …

Πάντως οι Jaguars που αγόρασε πέρυσι στο NFL, έκαναν την χειρότερη σεζόν της ιστορίας τους (2 νίκες, 14 ήττες) και τελικά ο μουστακαλής απέλυσε προπονητή και GM… :-k

Γουελμπεκ θεος…:lol::lol::lol: