Premier League

ειναι πολυ μπροστα η Premier League !! φοβερο πρωταθλημα ειδικα αν σου αρεσει γενικα το ποδοσφαιρο και δεν εισαι υπερ μονο μιας ομαδας.

1-1 η Everton.

κλαιω

λουκακου κλεβει μπαλα στο 92’ και φευγουν 4 με 2, αντι να δωσει μπαλα τη στελνει στα αστερια…πολυ υποσχομενος παιχτης αλλα προσπαθει υπερβολικα να γινει Ντρογκμπα

παραλιγο το γκολ της δεκαετιας απο Ζιρου στο 93’!!!

welcome back μάστορα

Επειδή βλέπουμε πολύ ωραία μπάλα φέτος με σασπενς κτλ, θα είναι πραγματικά κρίμα να πάρει το πρωτάθλημα η Τσέλσι. Πούλο στο βαρετό, σκόπιμο, αηδιαστικό κάτι σαν ποδόσφαιρο που παίζει.

Κατά τα άλλα η ανατροπή της Αρσεναλ σε ενα σημείο του πρωταθλήματος που έδειχνε να χύνει την καρδάρα, τελικά εμένα μου λέει πως θα το παλέψει μέχρι τέλους.

Μεγάλο φαβορί η Σιτυ γιατί ο Πελεγκρίνι είναι καλός προπονητής και φαίνεται πως “δένει” σιγα-σιγα αυτό το απίστευτο υλικό που διαθέτει.

Η Λιβερπουλ είναι φιλότιμη, αλλά δεν βλέπω να αντέχει για πολύ ακόμα, είναι πολύ άνισο το ρόστερ της. Πάντως σήμερα ήταν καλή και δικαιούταν να ισοφαρίσει.

Τέλος δεν ξέρω αν θα διαψευθώ, αλλά τη Γιουνάιτεντ δεν την υπολογίζω. Μου φαίνεται παροδική η φόρμα της, θα γκελάρει παλι σύντομα. Αυτά αλλάζουν βέβαια αν χτυπήσει δυνατά στην μεταγραφική τώρα (ή αν βαρεθεί ο τσιχλάκιας και κατέβει προς τους πάγκους :P)

ωρέ γιατί παίζει ολίγον σπρώξιμο στην City φέτος? ΟΕΟ?!

Παραδοση της πολης ειναι.

Συμφωνω με Spawn για Τσελσι.Αληθεια εχει υπαρξει ματς φετος που να εχει βαλει πανω απο δυο γκολ ή να παιξει καμια μπαλα της προκοπης?Ειδικα στα ντερμπι ειναι εμετος.

Η Μαντσεστεραρα θα τη βρει την ακρη,πονταρω στο Ρουνευ(που κατ’εμε ειναι ο πιο ολοκληρωμενος παικτης που υπαρχει στον κοσμο αυτη τη στιγμη),την εμπειρια και κυριως τη χειμερινη μεταγραφικη περιοδο,που πιστευω θα παρουμε κανα δυο παικτες στο κεντρο.Επισης,το προγραμμα ειναι καλο αυτη τη στιγμη,ενω τον ιδιο καιρο οι υπολοιποι παιζουν πολλα ντερμπι.Εμεις θα κρατηθουμε σε επαφη με την κορυφη,μεχρι να γινουν οι μεταγραφες και να ερθει το comeback.

Πολυ ωραιο το Liverpool - City σημερα, το χαρηκα πολυ αν και δεν ειδα κανενα απο τα αλλα.
Η Liverpool ειχε πολλες ευκαιριες να το παρει το ματς αλλα δε μπορουσε να βαλει τη μπαλα στα διχτυα.
Καλη η City και χαιρομαι που ο Negredo παιρνει χρονο κ τα παει καλα στην απουσια του Aguero.

Ας ειπωθεί άλλη μια φορά: για μένα η Σίτι όταν έχει αυτό το ρόστερ, που της δίνει την πολυτέλεια να έχει παίκτες σαν τον Τζέκο για “δεύτερα”, κάθε χρόνο που δεν παίρνει πρωτάθλημα είναι αποτυχημένη. Ειδικά αν δεν το πάρει φέτος που έχει και σοβαρό προπονητή, ας πουλήσει την ομάδα ο Μανσούρ κι ας το γυρίσει στο ράγκμπι.

Εμείς (Γιουνάιτεντ) πιστεύω ότι θα επανέλθουμε στην τριάδα αλλά δε μας έχω ικανούς να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα (και δεν το αξίζουμε φυσικά αν δεν πάρουμε τα ντέρμπι του 2ου γύρου). Πέρυσι το πήραμε κατά κύριο λόγο γιατί οι άλλες ομάδες τον παίζανε. Χαίρομαι που βλέπω δυνατή τη Λίβερπουλ πάντως αν και πιστεύω ότι θα ξεφουσκώσει κάποια στιγμή (πράγμα που απεύχομαι γιατί το πρωτάθλημα είναι το καλύτερο εδώ και χρόνια ως τώρα).

Πόσο πιο γρήγορα να δικαιωθώ δηλαδή. 8)

Είδα όσο μπορούσα, τα ματς και των 5 πρώτων σήμερα. Μεγάλη συμπάθεια φέτος στη Λίβερπουλ, γιατί βλέπεις ωραία μπάλα στα παιχνίδια της είτε κερδίζει είτε χάνει. Και ναι ακούγεται απίστευτο, αλλά υπεύθυνη γι’αυτό είναι η ίδια.

Ηλίθια Γιουνάιτεντ, μια φορά σε παίξαμε στο στοίχημα και μας έκαψες. Κατά τ’ άλλα μακάρι να το πάρει Λίβερπουλ ή Άρσεναλ.

Ειδα την Αρσεναλ σημερα… πολυ βαρεμαρα…
Παλι καλα που εβγαλα Rooney απο το Fantasy Football team.

Οχι ρε συ, βρωμαγε διπλο αυτο… Κατα τα αλλα εγω ειχα σημειωσει να ριξω ενα κουπονι σημερα με το διπλο της Τοτεναμ, διπλο Τσελσι και Χ Εβερτον και Κρισταλ Παλας αλλα οχι, επρεπε οπωσδηποτε να με πιασει απογευματινη υπνηλια. γαμω την τυχη μου. Λιβερπουλ δε το παιρνει αν δε χτιστουν Σκρτελ και Αγκερ στα θεμελια του Ανφιλντ.

Ωπ! Υπάρχουν και άλλοι εδώ μέσα? Ψηθείτε να κάνουμε μια Ροκιν Λιγκ αν είναι. 8)

Και εγώ παίζω fantasy, κάποια στιγμή θα γράψω εντυπώσεις και για το πρωτάθλημα μιας και βλέπω συστηματικά σε conn-x.

Νομιζω χρειαζομαστε θρεντ για το fantasy! Transfer tips…κλπ!
Παιζω σε μια private league στο; www.goal.com
Μπορουμε να κανουμε group οποιαδηποτε στιγμη ?

Οριστικά λοιπόν παρελθόν από την Τσέλσι ο Μάτα, όπως φαίνεται.

Χουάν, σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα τα προηγούμενα δύο χρόνια και για την τεράστια συμβολή σου στην κατάκτηση των δύο συνεχόμενων ευρωπαϊκών τροπαίων. Καλή σου τύχη στο Μάντσεστερ!

Γελάω με τη φωτό στην ανακοίνωση της MU που φοράει τη φανέλα της εθνικής του και όχι της Chelsea. :stuck_out_tongue:

Anyway με το χάλι που παρουσιάζει φέτος η United πολύ σωστή προσθήκη ο Mata και ως εκ τούτου με χαλάει διότι μειώνει τις πιθανότητες για τη μεγάλη Ολυμπιακάρα να κάνει σεφτέ. :stuck_out_tongue: Πολλά πάντως δεν περιμένω να κάνει φέτος πάντως μια και γενικά η ομάδα δεν τραβάει και θα είναι περίπτωση του ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη.

Τουλάχιστον έφυγε ένας καλός παίκτης απ’ τους δεύτερους τη τάξει μισητούς Λονδρέζους. :stuck_out_tongue:

Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής φέτος στο CL με τη Γιουνάιτεντ ο Μάτα. Δε θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

Άλλο είναι το πρόβλημα για σας. Ότι όσο περνάει ο καιρός και η Γιουνάιτεντ συνεχίζει να μαζεύει σφαλιάρες, τόσο “φορτώνει”, κάτι που κάνει επίφοβη τη σειρά στο CL - η γνωστή θεωρία του πληγωμένου θηρίου. Άσε που όπου να ναι δε θα της έχει μείνει και τίποτα άλλο για φέτος, θα έχει το CL ως σανίδα σωτηρίας. Αγωνιστικά προφανώς δεν εμπνέει φόβο, αλλά…

Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα όταν μόνο μία ομάδα θέλει να παίζει. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας έχει να κάνει με δύο ομάδες που αγωνίζονται.

Είπα στον Μπιγκ Σαμ, χρειάζονται πόντους. Το να έρχονται εδώ με τον τρόπο που ήρθαν, είναι αποδεκτό αυτό;

Ίσως να είναι, χρειάζονται πόντους", ξεκίνησε αρχικά τις δηλώσεις του ο 51χρονος τεχνικός των Λονδρέζων, για να συνεχίσει σε ακόμα πιο επιθετικό ύφος:

"Αυτό δεν είναι Premier League, αυτό δεν είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Αυτό είναι ποδόσφαιρο από τον 19ο αιώνα.

:lol2::lol2::lol2: