Δεν ξέρω πόσοι βλέπετε τα ματς της Τοτεναμ όλα, αλλά βλέπω κάθε ένα, ο Χαρίλαος είναι υπερπαιχτης και εγώ δίνω credit στον Μουρινιο, που έφτιαξε πάλι έναν ολοκληρωμενο CF μετά τον Drogba και τον Cristiano.
Πάντα ο Kane κατέβαινε χαμηλά στο γήπεδο και έφτιαχνε και παιχνίδι, αλλά παλιότερα η ομάδα είχε καλά μπακ (Rose, Walker, Trippier, Vertonghen αρκετές φορές και ο Davies που και που), και δημιουργικούς παίχτες (Moussa, Eriksen, Dele, Son πριν αρχίσει να γίνεται finisher) από πίσω του και δεν είχε τόσο επίδραση. Από όταν έπεσε το επίπεδο και με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν ο Kane τα κάνει όλα στο επιθετικό κομμάτι στον απόλυτο βαθμό. Έχει χάσει λίγο σε έκρηξη (λογικό, εδώ και 5 χρόνια δεν υπάρχει backup!!), αλλά είναι δυνατός, τεχνίτης, τριπλαδορος (όχι σαν τον Mahrez αλλά τον περνάει τον αντίπαλο), με άψογες κάθετες και εννοείται πάντα αποτελσματικότατος finisher.
Μπορεί να ακουστεί υπερβολή, αλλά είναι σαν ένας χειρότερος Messi, που μπορεί να τα κάνει όλα στο γήπεδο, μακάρι να φτιάξουν κάτι καλό να τον δούμε 3-4 χρόνια σε ακόμα σε αυτό το επίπεδο, μην ξεχνάμε πως σαν one season wonder τα ψωμιά του δεν είναι πολλά
εδιτ: Επίσης την Τετάρτη χαλαρή ήττα με 2-0 απ’την Burnley, γιατί έτσι έχουμε μάθει τόσα χρόνια
Το ειπες στα αληθεια αυτο τωρα? Και το πιστευεις κιολας? Ο Μουρινιο εφτιαξε τον Harry Kane? Η μονη εξηγηση ειναι να βλεπεις Τοτεναμ μονο τα τελευταια 2-3 χρονια, αλλιως δεν εξηγειται.
ΜΗΔΕΝ credit στον Μουρινιο για οποιαδηποτε εξελιξη στο παιχνιδι του Harry Kane, που οπως εγραψες ηταν ηδη φοβερος παικτης απο πριν παει ο μαλακας στην Τοτεναμ.
Όχι τόσο χαλαρό όσο το 0-4 δείχνει, αλλά βάλτε να δείτε τι έκανε ο Χαρίλαος πάλι, ένα γκολ με άψογο τελείωμα, μια 30αρα ασίστ στον Son που έκοψε την άμυνα, και άλλες δύο κάθετες σε Doherty και Emerson που η δεύτερη ειδικά δεν υπάρχει και τα χάσανε μόνοι τους. Τι υπερπαιχτης
Ηθελα να πω για το προηγουμενο ματς της Τοτεναμ, οτι εκανε τρελη ματσαρα ο Χαρρυ Κεην. Και οτι η Τοτεναμ εβαλε μονο γκολαρες απεναντι σε Σιτι.
Επισης, προς το παρον φαινεται να κολλαει αψογα ο παικταρας Κουλουσεφσκι που πηρατε απο την Γιουβεντους. Δεν ξερω ακομα γιατι τον εδωσε η Γιουβεντους αλλα οκ. Τουλαχιστον πηρε τον Βλαοβιτς που ειναι επισης παικταρας.
Αλλού είδους παίχτη ο Σαλάχ, στο ίδιο επίπεδο είναι, απλά ο ένας παίζει σε υπερομαδα κι ο άλλος στη Λιβερπουλ
Εμένα μ’αρέσει περισσότερο ο Kane, γιατί είναι μπαλαδορος, ενώ σε αντίθεση ο Salah είναι κλάσεις καλύτερος του Son, που είναι περίπου ίδιας κοψιας παίχτες
Εε δεν μπορεί να κερδίζει κάθε ματς μόνος του, είναι γνωστό το πρόβλημα ότι είναι ο μόνος δημιουργικός παίχτης μας όταν δεν υπάρχει χώρος. Αν δεν αλλάξουν τα φουλ μπακ και δεν έρθει στο κέντρο ένας παίχτης που μπορεί να σουτάρει και να ανοίξει χώρους, σε τέτοια ματς δε θα φαίνεται κι ο Kane καθόλου
Είναι δανεικός γιατί κάνουν τα λογιστικά κόλπα για το ffp. Δικός μας παίχτης είναι
Σαριτς δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου νομίζω, Μικαελσεν πολύ ωραίος παίχτης. Εκείνες τις χρονιές είχε ο Παναθηναϊκός Κωνσταντίνου, Βλαοβιτς, Βαζεχα, Λυμπεροπουλο, Ολιζαντεμπε, μιλάμε για τρομερή επίθεση. Κάπου στο πατάρι υπάρχει και μια φανέλα Πππππππππππφλιπσεν
edit: Μόλις μου πέταξε το φβ βιντεακι, απ’ το 0-1 στο Αμβούργο, μπαλιά Γκαλετο σε Νασιοπουλο (!!), τριπλάρα σε Butt γκολ σε κενή εστία και σπριντ στην άλλη μεριά του γηπέδου για τα πανηγύρια. Τον δώσανε μαζί με Χαλκιά και Κουτσουρε (που έπαιζε στη θέση του Sousa γιατί έτρεχε ) και κάτι δις, για να πάρουμε τον Μιχαλάκη
Απλά, να θυμίσω ότι ο συγκεκριμένος είχε χάσει τρομερή ευκαιρία για το 0-2, σε ηρωική προώθηση του, στο ιστορικό ματς με την Μπαρτσελόνα στους 8, λίγα λεπτά μετά το μπουμπουνισμα του Μιχαλάκη.