Premier League

Η πιο well run ομάδα στην Premier είναι η Tottenham, αν αποφασίσουν να κόψουν όλα αυτά τα χρήματα που έρχονται ή βάλουν cap (ποτέ) όλες οι υπόλοιπες top10 θα έχουν σοβαρό πρόβλημα. Κάπου διάβαζα πως με τις νέες αλλαγές στο ffp είμαστε πολύ πολύ μπροστά σε σχέση με το τι μπορούμε να ξοδέψουμε. Το στάδιο ακόμα δεν έχει δείξει πλήρως τη δυναμική του, ενώ όλοι μα όλοι παίχτες, προπονητές, δημοσιογράφοι κλπ λένε ότι το στάδιο και το προπονητικό κέντρο είναι world class.

Μακάρι να γίνει πανευρωπαϊκά αυτό που λες, όχι μόνο στην Αγγλία.

Kαλα εσύ έχεις παθει εμμονή με την Tottenham την θεωρείς και ομάδα της προκοπής όταν πριν χρόνια δεν ήσουν στο big 6 . Είναι η καλύτερη well run η Tottenham σίγουρα :rofl: . Και δεν είναι ουτε η Liverpool ουτε η City. Στην εποχή που η Άρσεναλ ήταν στα πανω της σορρυ αλλά ήσουν άφαντος στην κυριολεξία σε γλενταγε η Άρσεναλ. Επίσης καλό είναι να παρετε καμία κουπα , και δεν μιλάω για αυτές που έχετε στην κουζίνα σας

Άντε @nnnkkk, συνέχισε τον διάλογο :joy:

2 Likes

Εγώ φταίω που πιστεύω στους ανθρώπους, τι να πεις

1 Like

Εδώ θα μας βγάλεις την Tottenham τοπ ομάδα στην Premier.

σκεφτόμουν λογοπαίγνια για τον Son με τον Shaun the Sheep -γιατί με ένα φίλο μου όταν βλέπουμε τίποτα Tottenham, έχουμε σαν ρουτίνα να λέμε το refrain των τίτλων αρχής της σειράς σχεδόν όποτε τον προσφωνεί ο εκφωνητής-, έτσι για να πω μια μαλακία, μετά το google-αρα, έπεσα πάνω στο παρακάτω, αμφιταλαντεύτηκα λίγο μήπως τυχόν κάποιος το εκλάβει λάθος, είπα μέσα μου ε όχι νταξ, υπερβολή και αυτά :slight_smile:
Καταγραφή.PNG

(danny welbeck <3 , παντοτινή αγάπη και πάντα γερός, αιώνιο πουλέν)

Έτσι για να σπάσω το diss σας :stuck_out_tongue:

Κανένα diss, όταν λες well ran και ο άλλος λέει μόνο κουζινικά σηκώνεις, η διαφορά επιπέδου είναι Kane-Minamino

Συγνώμη πρεπει να σηκώνεις και κανα τιτλο που και που καλο ειναι για την ομάδα για τον κόσμο γενικά καλό ειναι. Α για το αστείο που είπες για μετάγραφες ως προς την Liverpool δεν στέκει αλλά δεν πειράζει.

We had a well run.
Καλά ήταν όσο κράτησε.

1 Like

Ήμουν 50-50 γι’αυτό το’γραψα και με τους δύο τρόπους, διάβασε λίγο Bayes

1 Like

την μεταγραφη του Πεπε μπορεις να τη σκεφτεσαι ως 100 μυρια για Πεπε-Γκαμπριελ πακετο

Παιδιά μόλις ξύπνησα, πως παει το ματς? Σα το χθεσινό, οι φιλοξενουμενοι τους έχουν πατήσει και οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να αλλάξουν δυο πάσες, αλλά εδώ μπήκαν τα γκολ?

1 Like

Δε μου μιλάει κανείς, μάλλον είμαι invincible

Τα λέμε στο θρεντ της Άρσεναλ μωρέ :stuck_out_tongue:

≠invisible

παντως θα προτιμουσα να μιλουσε εδω ο ledzep παρα στο θρεντ της αρσεναλ

Εγω θα προτιμουσα να μιλουσε σε θρεντ για πολιτικη!

5 Likes

Αφού εκεί ξεκίνησατε την συζήτηση ρε :laughing:

Μαζί με την 4η θέση χάνετε και το χιούμορ σας?

1 Like

Ατρωτος? :stuck_out_tongue: