Καλά ο Χααλαντ μεγάλη παιχτουρα είναι αλλά κράτα μικρό καλάθι. Στην Ντόρτμουντ 1 παιχνίδι παίζει και τα επόμενα 3 είναι τραυματίας. Και το πιο σημαντικό άλλους ρυθμούς η Γερμανία και άλλους η Αγγλία. Και ο Βέρνερ στην Λειψία και ο Σαντσο στην Ντόρτμουντ ήταν απο τους καλύτερους στον κόσμο στην θέση τους και τώρα σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ είναι χάλια μαύρα.
Γαμάει ο Βέρνερ.
Και εγώ τον πάω πολύ τον Βέρνερ, αλλά ομολογουμένως δεν έχει πιάσει στην Τσέλσυ.
Ο Βέρνερ πιστεύω θα ήταν τέλειος στην Λίβερπουλ σε ρόλο Φιρμινο. Ταχύς για το πρεσινγκ που θέλει ο Κλοπ και δευτερευόντως να βάζει κάποια γκολ και ασίστ για να συμπληρώνει να βαριά πυροβολικα Μανέ και Σαλάχ.
Στην Τσέλσι και ειδικά όταν παίζει καθαρό φορ 9/10 ματς είναι μέτριος. Με 2 φορ κάπως σώζεται αλλά και πάλι δεν την λες και εύστοχη μεταγραφή μέχρι τώρα
Ναι σε Λίβερπουλ θα ήταν τέλειος… Αλλά σε Τσέλσι δεν έχει πιασει ακόμα. Δεν ξέρω αν θα φυγει φέτος
Μαλλον υπαρχει η εσφαλμενη κατ’εμε αντιληψη και προσδοκια οτι αν καποιος επιθετικος δεν βαζει 30-40 γκολ τον χρονο, τοτε η μεταγραφη “δεν βγηκε”. Δεν υπαρχει ουτε ενα ματς της Τσελσι που να εχω δει τον Βερνερ, και να μην εχει κανει ενα σωρο θετικες ενεργειες, πολλες εκ των οποιων οδηγουν σε γκολ πολυ συχνα.
Ο τυπος ανοιγει διαδρομους, πασαρει ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ, και κανει φοβερα σπριντ αλλα και πιεζει ασφυκτικα με αποτελεσμα να εξαναγκαζει την αντιπαλη ομαδα σε λαθη πολυ συχνα. Το οτι εχει χασει μερικα γκολ που δεν χανονται, δεν μειωνει την αξια του στην ομαδα.
Για αυτό πιστεύω ότι θα ήταν τέλειος στην Λίβερπουλ γιατί έχει τον ρόλο που ακριβώς έχει ο Φιρμινο μόνο που η Τσέλσι δεν παίζει έτσι. Για αυτό εξάλλου έδωσε και έναν σκασμο λεφτά για τον Λουκακου.
Δεν πρόκειται να κρίνω ποτέ τον Βέρνερ για τα γκολ του γιατί είναι άλλο είδος επιθετικου (νταξ γελάσαμε λίγο με αυτά που έχανε κάναμε καζουρα κλπ αλλά έκανε μπαμ ότι τον πήρε από κάτω όχι ότι είναι τέρμα αμπαλος).
Άρα συνοψίζοντας ναι ο Γερμανός κάνει όλα αυτά που λες αλλά η Τσέλσι σε πρώτο πλάνο από τον επιθετικό της θέλει το γκολ άρα ναι πιστεύω δεν έχει πιάσει η μεταγραφή τουλάχιστον με βάση την περσινή χρονιά γιατί φέτος το ψάχνει λιγο και τον βάζει κάτι σαν 2ο επιθετικό για να επικεντρωθεί στο πρεσινγκ κλπ. Βέβαια δεν τον βοηθάει ο Λουκακου που είναι ξεκάθαρα ξενερωμενος και παίζει λες και κάνει αγγαρεία συνέχεια .
Σίγουρα, αλλά η ουσία ήταν ο τρόπος που φαίνεται να αντιλαμβάνονται οι ομάδες την επίδραση που έχουν συγκεκριμένοι τύποι παικτών στο παιχνίδι. Δηλαδή το ότι λόγω συνθηκών μπορεί να πάρει τον Χάαλαντ με λιγότερα απ’ όσο αξίζει “αντικειμενικά” - όσο μπορείς να το πεις αυτό - δεν αλλάζει ότι το ποσό που έδωσε για τον Γκρίλις φαίνεται γελοίο επειδή δεν το κρίνεις ως τέτοιο εκ των υστέρων, αλλά με βάση το τι κάνουν παίκτες αυτού του τύπου.
Να στο πω αλλιώς, το ότι πήραμε πίσω τον Πογκμπά με το ποσό που τον πήραμε για μένα θα ήταν γελοίο έτσι κι αλλιώς αλλά αν σκεφτείς ότι η Λίβερπουλ πήρε με περίπου τα ίδια λεφτά όλη την τριάδα μπροστά που έκανε παπάδες, είναι να τρελαίνεσαι. Δηλαδή είναι πολύ προφανές ρε παιδί μου ότι το management της Λίβερπουλ είχε και μάλλον ακόμα έχει πολύ καλύτερη αντίληψη περί κοστολόγησης και του τι κάνουν συγκεκριμένοι παίκτες - λόγω scouting/analytics/Κλοπ/οτιδήποτε
Από φορ 100% χίλιες φορές εκεί. Αν και πέρα από τα memes, σε διάφορα ματς που τον είχα δει πέρυσι ήταν λες και είχε force field το τέρμα κάτι φορές
Έβαλε όντως γκολ ο Ταβάρες ή κουδουνίζει το κεφάλι μου ακομα από την τεκιλα;
2-0
Αν κρίνω από το πως έγραψες τον Ταβάρες, μάλλον ισχύουν και τα δύο.
Χαχαχα κάνω εντιτ
2-1 Ρονάλντο
Πολύ κακή εμφάνιση (κυρίως στα μετόπισθεν) αλλά γιγάντια νίκη.
Πολύ τυχεροί στο 2ο με γκολ οφσάιντ και χαμένο πέναλτι. Ταβαρες πέρα του γκολ άκρως επικίνδυνος. Τεσπά τεράστια νίκη βγήκε σχεδόν το δύσκολο πρόγραμμα.
Το φοβάμαι πολύ με την West Ham. Διαχρονικά μας ζορίζει, φέτος έχουν και ομάδα.
Παααμε μωρη Brentford
Και εγώ το φοβαμαι ειδικά αν έχει και τίποτα σοβαρό ο Σάκα. Είναι ένα κατόρθωμα από μόνο του πάντως ότι είμαστε σε τροχιά 4αδας με μπακ τον Σέντρικ και τον Ταβαρες
Σε τροχιά τετράδας είστε παιδες , με παιχτες όπως ο xhaka και ο Λακαζετ… Για την ώρα μια χαρά είσαστε
Ρε δεν ξαναμιλάω, πέθανε ο άνθρωπος !
Γράψε λίγο “καλή τύχη σε όποιον μπλέξει με τον Άρη Πορτοσάλτε”, να δω κάτι που θέλω