Πραγματικα μακαρι. Κανε το θαυμα σου Χαριλαε.
Ελπίζω να έχεις καπνογόνα σπίτι!
Διόλου απίθανο
“3 υποψήφια τρόπαια και μια κηδεία”
Έκανε μπαμ, δε νομίζω να γυρίσει το ματς. Πιο πολύ για 0-2 πάει.
Α ρε Hojbjerg… Δεν πειράζει, fair and square την Πέμπτη για να βγούμε 4οι. Σκουζερς του χρόνου το 20ο
Kριμα οι χαμενοι βαθμοι σημερα, οτι και να εκανε η Λιβερπουλ δεν περνουσε απο αυτο το πουλμαν .
Κι εγώ έτσι νόμιζα. Δίκαιο το Χ νομίζω, κακό και για τους δύο.
Θα κερδίσετε αύριο τη Νιουκάστλ πιστεύω και θα πλησιάσετε ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Αρκετά safe bet πλέον το διπλό της Leeds αύριο.
Ηρεμησε. Κανεις αυριο νικη με την Leeds , νικας και Tottenham και εφυγες για τσου λου
Μπερδευτηκα, στο Ανφιλντ δεν επαιζαν σημερα?
Οταν μπηκε το 1-1, ποσοι ησασταν σιγουροι οτι η Λιβερπουλ θα βαλει και 2ο?
Γιατι δεν εγινε?
Μια χαρά είναι το x για την Τότεναμ, θέλαμε απώλεια βαθμών της Arsenal, τώρα αν κάνουμε μόνο νίκες είναι δικιά μας η 4η θέση
Να αρχίζουν τα κλάματα παρακαλώ, και να θυμάστε πως το πρωτάθλημα το χάσατε από την Τότεναμ
edit: my bad, εχω πιει μπύρες και νόμισα ήμαστε ισόβαθμοι, όπως τα λέει ο martian παρακάτω
Ο Σωτηρακόπουλος σίγουρα, μάλιστα θυμήθηκε και το περσινό γκολ του Alisson κάποια στιγμή και το πίστεψε πως θα το βάλει αυτός (τελικά δεν κατέβηκε καν στο κόρνερ)
Είμαι Άρσεναλ, η ηρεμία δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει.
Λογικά νίκη αύριο, ήττα με τα κοκκόρια και έπειτα προσευχές να μην τα κάνουμε εντελώς θάλασσα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
Αν βρεις καμιά μπάλα στον δρόμο, μην την πας στο αστυνομικό τμήμα.
Έχεις μπερδευτεί, το πρωτάθλημα αφού η Λίβερπουλ κυνηγάει ποτέ δεν ήταν στα χέρια της, από τη Λίβερπουλ έχασε η Τότεναμ το ΤσΛ επειδή ο Μανέ είχε καλό στόχο.
Αλλά είπαμε, κερδίζεις αύριο Νιουκάστλ και όλα καλά.
Επίσης κανένα πρωτάθλημα δεν χάθηκε γιατί αφενός μιλάμε για Αγγλία και υπάρχουν ζόρικοι αγώνες ακόμη, αφετέρου ακόμα και στην ισοβαθμία μπορεί να το πάρει η Λίβερπουλ.
Μην αρπάζεστε μωρέ μλκς, δεν θα βγάλετε άκρη, χαλαρά
Νομίζω πως σε έχει πειράξει λίγο παραπάνω απ’ότι θα έπρεπε, δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
Κερδίζει αύριο η Σίτι τη Νιουκάσλ και θα μεταφερθούμε στο τόπικ του Τσου Λου, γιατί φανέλα_Λίβερπουλ_Τσου_Λου > φανέλα_Λίβερπουλ_Πρέμιερ. Πόσο βαρετό είναι ρε γαμώτο να γυρνάς γύρω γύρω την μπάλα ρε γμτ, ο Πεπ μόνο αυτό ξέρει να παίζει 70% κατοχή και να μην μπορεί να βγάλει φάση, εεεε τι λέω
Δεν αρπάζεται κανείς, σε λίγο θα έρθει κι η σειρά σας
Ε, είναι πολύ δύσκολο πια.
Δεν εισαι αισιοδοξος οχι ηρεμος…
Τιμή μας και καμάρι μας που κερδίζουμε 2-0 στο 89 και παρόλα αυτά έχουμε 200 παλμούς.
Μολις ειδα το γκολ της Τοτεναμ.
Το τελειο κατεβασμα του Harry Kane, η υπομονη του με την μπαλα, και η αψεγαδιαστη του πασα ακριβως την χρονικη στιγμη που επρεπε οταν εχει μαζεψει πανω του κυριολεκτικα 5 παικτες, ειναι για σεμιναριο.