Premier League

Καλά έκανες και είπες για όποιον ήθελες.

Και οι υπόλοιποι καλά κάνετε και λέτε μόνο για τον Πεπ όταν κάνει κάτι που είναι αντίστοιχα “κλαψουριστικο” με τον Κλοπ, αλλά για τον Κλοπ κουβέντα.

Το θέμα όμως είναι όμως πως ο Πεπ λέει αλήθειες ή κάνει αυτοκριτική (“1 πρωτάθλημα σε 30 χρόνια” και “ίσως φταίω εγώ που δεν μπορούμε να κερδίσουμε το Τσου Λου” ) ενώ ο Κλοπ υποκειμενικές απόψεις (“δε μ’αρέσει το ποδόσφαιρο της Τοτεναμ” αλλά μόνο όταν παίζουν έτσι απέναντι μου) πράγμα που τον κάνει εμπαθή κι εσάς ψιλογραφικους

Είναι όλα όπως τα λες, ο Πεπ κάνει αυτοκριτική, ο Κλοπ είναι εμπαθής, εμείς ψιλογραφικοί κι εσύ τα ξέρεις όλα, δεν είσαι ο μόνος, προχωράμε :smiley:

Ναι, το να βάζεις τις δηλώσεις των προπονητών σημαίνει πως τα ξέρεις όλα. Εντωμεταξύ εσύ με λες Σιτι και ρουβιτσα του Πεπ, όταν το μόνο πράγμα που λέω είναι πως δεν ξέρετε να χάνετε. :+1: :+1:

Οκ, προχωράμε πάντως, και του χρόνου θα έχετε την ευκαιρία για το 20ο και εδώ θα είμαστε να γελάμε πάλι που θα φταίει κάποιο πούλμαν

Απευθύνσου σε αυτόν που είπε για το πούλμαν λοιπόν, θα τα βρείτε.

Το ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει να χάνει, το έχουμε δει.

Αυτό ήταν βαρύ

Έχω βαριά φανέλα, γι’ αυτό :stuck_out_tongue:

1 Like

Δε σώζεται με τίποτα, ως τώρα το κρατούσαμε σε φυσιολογικό επίπεδο, θα πάρω το αίμα μου πίσω στην τιτανομαχια αν είμαστε σε διαφορετικές ομάδες

Που ειναι οι ρουβιτσες του Πεπ? Οποιος λεει οτι ειναι συμπαθης ο Πεπ ειναι ρουβιτσα?

^ με απλα μαθηματικα , εισαι κι εσυ μια ρουβιτσα του Πεπ λοιπον

Να και ο έτερος, του Μέσσι :stuck_out_tongue:

Α ναι υποστηρίζουμε Tottenham- City :stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:. Του χρόνου 1 δις ακόμα:joy:

Ρε τον Χάλαντ, ένστικτο… στην ομάδα του πιο συμπαθούς πήγε.
Είδες άμα έχεις καλό χαρακτήρα;;;

Κάτσε τώρα να φας δηλώσεις Κόντε για Κλοπ, να μάθεις να αφήνεις υπονοούμενα.

Τι υπονοούμενα;; Ίσα ίσα, τόσο καλός άνθρωπος, σε κερδίζει αμέσως…

1 Like

Είστε άσχετοι, ο άνθρωπος πήγε στην ομάδα που έπαιζε ο πατέρας του, φανταστείτε να τα πάρει όλα. Δε θα είναι ένα από τα πιο ρομαντικά παραμύθια σε τούτο τον κυνικό κόσμο?

image

Με φανέλα εποχής Σαμαρά, αλλά οι Λιβερπουλιανς μετράνε τις εποχές διαφορετικά, είναι γνωστό τοις πάσι

2 Likes

Ρε τον Πεπ…

Ημιτελικά champions league ερχόμαστε

Αυτοι ειναι ικανοι να σου πουν οτι εβαλες τον Todd απο το Breaking Bad εδω μεσα… εχουν βγαλει και τον Γκουαρντιολα αντιπαθη :joy: :joy: :joy: :joy:

Πλάκα θα έχει να ανέβει καμια Λουτον (έχει και γήπεδο κοτέτσι) με τόσο μικρό μπάτζετ

Ωραίο, αλλά απ’το γράφημα επιβεβαιώνεται ο κανόνας πως οι ομάδες που ανεβαίνουν απ’την championship είναι στημένες και έτοιμες για την Πρεμιερ

Σαν τον Cristiano ένα πράγμα, όταν κερνάς πόνο και έχεις και αυτοπεποίθηση, είναι δύσκολο να το αποδεχτούν