Premier League

Και να παει η η Tottenham στο τσου λου μέχρι 16 θα παει…

Muse κατάλαβα ποιον λες.

Slipknot δεν ξέρω ποιον εννοείς.

Δεν λέει εμένα but i ll take that bullet :joy:

Τον nnnkkk λεει μωρε κι εσεις :stuck_out_tongue:

1 Like

Μωρέ το ξερω αλλά δεν θυμάμαι να λέει τπτ για slipknot οπότε πετάχτηκα και εγώ :stuck_out_tongue:

Δεν θυμάμαι ποσταρίσματα του nnnkkk για Slipknot, μόνο για Muse γράφει. Τεσπα…

Θα πάρει το UEFA η Arsenal ρε. Νταξ. Κανένα πρόβλημα

Ε ας γίνει έτσι η αρχή. Έχουνε μείνει με ένα κύπελλο κυπελλούχων τόσα χρόνια

Έτσι μικραίνουν οι ομάδες. Δεν έχει βγει 6 χρόνια Τσου Λου, φέτος δεν είχε Ευρώπη και στα κύπελλα αποκλείστηκε από νωρίς και Utd, Tottenham δεν ήταν εξωφρενικά καλύτερες σε όλη τη σεζόν. Δηλαδή ποιο είναι το ambition της Arsenal? Του χρόνου σίγουρα ξεκινάει κάτω από City, Liverpool, Tottenham και πιθανώς την Chelsea ανάλογα τι γίνει όπως και τη Utd αν τη φτιάξει ο Ten Hag.

Αν η 5η θέση της Arsenal (και σε μια τέτοια σεζόν) είναι υπέρβαση, σόρι που το λέω αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα για το μέλλον.

Δεν είπα πουθενά ότι είναι αποδεκτό αλλά είναι η αλήθεια. Αισιοδοξία και βέβαια υπάρχει γιατί επανήλθες από το εκτός Ευρώπης μέσα σε έναν χρόνο παλευες στα ίσα για Τσου Λου κόντρα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ που στα χαρτιά έχουν καλύτερο ρόστερ ασχέτως αποτελέσματος. Σε αντίθεση με πέρσι που ήθελε repbuild θέλει μερικές στοχευμένες κινήσεις για να χτυπήσει τσου Λου και βλέπουμε

1 Like

Κατάφερε και το γυρισε η Everton :stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

Σώθηκε η Έβερτον κάπως έτσι και μάλλον πέφτει η Λιντς

Και μένει και η Burnley… To αντι ποδόσφαιρο το ίδιο

Κάτσε. Είναι ισόβαθμοι τώρα με Μπέρνλι.

Ματσάρες!!

1 Like

Το ξέρω με πλήρη επίγνωση αυτού το λέω. Δεν με πείθει η Λιντς καθόλου

Ναι συμφωνώ, δεν μπορεί η Leeds εκτός και αν η Brentford, αδιαφορησει τελείως

1 Like

Χαμός μέχρι στιγμής…

1-1 η Λίβερπουλ 0-1 η Σιτυ…

1 Like

Ρε λες…;

1 Like

Έχει γίνει ένας χαμός σήμερα. Για αυτό είσαι premier League και οι υπόλοιποι είναι οι υπόλοιποι

2 Likes

Επιβλητικότατη νίκη και 4αδα χαλαρά. Πρώτος σκόρερ μαζί με το Σαλάχ ο Σονι, στις τελευταίες 7 χρονιές, τις 4 είναι από την Τοτεναμαρα. Του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα.

Για τον φετινό τίτλο τι να πεις, μίλησε η φανέλα της Σιτι, λίγες ομάδες θα μπορούσαν να κάνουν τέτοια ανατροπή και με αυτό το διακύβευμα

1 Like