Να αφήσω και εγώ ένα mene
Όταν καταφέρετε να μας περάσετε ξανά μπορείτε να κάνετε πλάκα, μέχρι τότε έχουμε καιρό
Ο χαβαλές είναι πάντα ευπρόσδεκτος λέω εγω…
Σωστά, αλλά πρέπει να σε προβληματίσει το κοινό σου
Ανανεωσε ο Μο.
Τεσπα οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, η Άρσεναλ θα δυναμώσει, η Τσέλσι το ίδιο και δεν πιστεύω Νιουκάστλ και μαν γιουν να μείνουν τόσο ήσυχες για πολύ.
Πάντως για να σε προσγειώσω λίγο δεν είναι και τόσο απ το πάνω ράφι οι μεταγραφές σας εδώ θα ειμαστε να το δούμε
καλά αυτός με MUSE πριν 2 μέρες και τέτοιο μεταγραφικό οίστρο τις τελευταίες εβδομάδες, πρέπει να γίνει τίποτα ‘‘50 μύρια + Maguire trade με Kane και Son’’, μπας και ξενερώσει λίγο
Ο Bissouma κι ο Perisic μια χαρά απτο πάνω ράφι παίχτες είναι, ενώ ήδη έχουμε απ’το πάνω ράφι τους Kane, Son, Romero. Δε χρειάζεται να παίρνεις τον καλύτερο παιχταρά, αλλά αυτόν που σου κάνει τη δουλειά.
Το σημαντικό είναι πως πιθανότατα να έχουμε ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφών πριν την προετοιμασία, που πάντα είναι σημαντικό για να ενσωματωθούν οι παίχτες, πόσο μάλλον σε μια χρονιά που λόγω Μουντιάλ μέχρι το Σεπτέμβρη θα έχουν παιχθεί 8 αγωνιστικές και μέχρι τον Οκτώβρη 14.
Σωστό κι αυτό, άλλος ένας λόγος που δεν καταλαβαίνω τι κάνουν οι δικοί μας, που μπήκαμε Ιούλιο και δεν έχουν πάρει ακόμα αμυντικό χαφ χωρίς να έχουν κανονικό στο ρόστερ. Έτσι όπως πάμε, παίζει να πάρουν τον Σανγκαρέ στα διπλάσια λεφτά απ’ όσα αξίζει
Η επέκταση στον Σαλάχ σήμερα δε νομίζω ότι ήταν αναμενόμενη με αυτά που ακούγονταν αλλά ok, 3 χρόνια νομίζω είναι μια καλή διάρκεια
Bissouma είναι απο τίς καλυτερες μεταγραφές που έχει κάνει η Tottenham. Ο Perisic πανω ραφι δεν τον λες με τίποτα
Τι θα κάνουμε εμείς με cosmote είναι το θέμα…
Η Pemier League πάει Nova ως γνωστόν, εβλεπα τα ματσάκια καθε ΣΚ, τώρα γάμα τα.
Όταν έφυγε το ισπανικό ή το γερμανικό δεν με ειχε χαλάσει τόσο αλλά η PL με ξενέρωσε.
Και δεν θέλω να αλλάξω γιατί CL, Europa και NBA ειναι cosmote ακόμα. Για τον βάζελο και λοιπούς της σουπερλιγδας δεν μου καίγεται καρφί.
Βρες κάνα πειρατικo
Σε ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα μισές ομάδες απ’ την μια μισές απ’ την άλλη (τώρα νομίζω είναι περισσότερες στην κόσμοτε αλλά δεν βαριέσαι…)
Σε ενδιαφέρει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ευρωπαϊκά ματς και Ιταλία κοσμοτε όλα τα άλλα μεγάλα νόβα
Σε ενδιαφέρει μπασκετακι eurolrague νόβα, NBA και μεγάλα πρωταθλήματα κοσμοτε.
Σε ενδιαφέρει τένις μισά τουρνουά νόβα, μισα κοσμοτε
Ε νυσαφι πια αγορά νάνος είμαστε άστε μια πλατφόρμα να τα δούμε όλα να ησυχάσουμε.
Τεσπά ον τοπικ πολύ ενδιαφέρουσα μεταγραφή έκανε η βίλα που δεν την πήρα χαμπάρι ποτέ (Ντιεγκο Κάρλος από Σεβίλλη) πάω να τσεκαρω γενικά τι πήραν οι “μικροί” φαίνεται να έχει ψωμί
Η Έβερτον υπέγραψε τον Ταρκόφσκι όπου έφυγε ελευθερος από την Μπέρνλι.
Και επίσημα Φίλιπς στην Σίτι…
Κατά την γνώμη μου πέρσι έλειπαν στην Σίτι ένας κίλερ και ένας καθαρός κόφτης στο κέντρο. Με Φίλιπς κ Χααλαντ νομίζω πως θα είναι καλύτερη ομάδα από πέρσι και τρομακτικά πλήρης. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο
Τρομακτική όντως
“Παγωνι” ο Νταρκο Γκιαμπι που αποκτήθηκε έναντι 6 εκατομυρίων λιρών από την Manchester City.
Έντονα ακουγεται ο Luis Sinistera από την Feyenoord, όπως και Tyler Adams από την Salzburg.Οπως φαίνεται θα υπογράψει ο παίκτης και θα γίνει κάτοικος Leeds.
Πολύ ενδιαφέρουσα φαίνεται η Leeds μέχρι τώρα εχει βγάλει πολλα λεφτά από τα ταμεία τής ώστε να μην γίνουν τα περσινά λάθη.
Leeds παρότι χάνει και Φίλιπς και Ραφινια πιστεύω θα σωθεί πιο εύκολα φέτος.
Επιτέλους μεταγραφές και για την utd με Ερικσεν και Μαλασια
Πολλές φήμες και σήμερα για την Αρσεναλαρα με Ντιμπαλα, Γκναμπρι και Μιλίνκοβιτς Σάβιτς κινήσεις που για μένα είναι εκτός πραγματικότητας
Άντε ένας μήνας έμεινε
Btw ξέρει κανένας αν οι μεταγραφές σταματάνε πριν την έναρξη όπως τα τελευταία χρόνια;